Το “Rhodes Street Food Festival” ανοίγει τις πύλες του για 6η χρονιά

Το “Rhodes Street Food Festival” ανοίγει τις πύλες του για 6η χρονιά

Το “Rhodes Street Food Festival” ανοίγει τις πύλες του για 6η χρονιά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 7666 ΦΟΡΕΣ

Ανανεωμένο και δυναμικό μετά από 5 επιτυχημένες διοργανώσεις, θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο Μαντράκι, στην καρδιά της Ρόδου και θα διαρκέσει έξι ημέρες, από 15 έως και 20 Ιουνίου 2022.

Η λειτουργία του Festival θα ξεκινάει από τις 18:00 έως αργά το βράδυ.
Τo Street Food Festival είναι μία τάση που απλώθηκε σαν κύμα σε όλον τον κόσμο χάρη στην πρωτοτυπία να συγκεντρώνει σε ένα σημείο γωνιές που κρύβουν ιδιαίτερες γεύσεις, μυστικά νοστιμιάς και ό,τι κάνει τόσο αγαπημένη τη γαστρονομία του δρόμου, για να τις ανακαλύψουν οι επισκέπτες.

Στη Ρόδο η επιτυχημένη πορεία του και η θέρμη με την οποία αγκαλιάστηκε από τον κόσμο, το έκαναν από την πρώτη κιόλας διοργάνωση talk of the town και του έδωσαν θέση ανάμεσα στα μεγάλα Festival του νησιού. Το “6ο Rhodes Street Food Festival” Ρόδου φιλοξενεί επαγγελματίες του χώρου που φτιάχνουν επί τόπου και μας προσκαλούν να δοκιμάσουμε τις πιο απολαυστικές λιχουδιές, street food μπουκιές, τοπικές αλλά και εξωτικές κουζίνες, πρωτότυπα μενού και όλες τις λαχταριστές γεύσεις του δρόμου.
Μια εξαήμερη γιορτή που περιλαμβάνει φαγητό, γλυκό και ποτό, καθώς και πολλή και καλή μουσική από γνωστούς djs του νησιού!

Την έναρξη κάνει την Τετάρτη 15/06 η δημοφιλής d.j. Δέσπω Μανιά. Ακολουθεί τη Πέμπτη 16/06 ο Μιχάλης Παρασκευάς, την Παρασκευή 17/06 ο Θάνος Μπαρδόπουλος, το Σάββατο και την Κυριακή 18 λαο 19/06 η αγαπημένη Δήμητρα Τερρανόβα που έρχεται στη Ρόδο κατευθείαν από την Αθήνα και το studio του «Μελωδία» fm για να παίξει αποκλειστικά στο Festival. Τέλος, το σούρουπο της Δευτέρας 20/6 έρχεται να μας ξεσηκώσει μουσικά ο Άλκης Καραγιάννης κλείνοντας το event!

Διαβάστε ακόμη

Σε Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό τάξεις του Δημοτικού Σχολείου Σορωνής

Εκδήλωση για τη βία εναντίον των γυναικών

«Γη Μήτηρ»: Παρουσίαση ποιητικής συλλογής της Ιουλίτας Ηλιοπούλου

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου