Σοβαρό επεισόδιο στα δικαστήρια της Κω: Πέταξε πέτρα στο προεδρείο την ώρα της δίκης

Σοβαρό επεισόδιο στα δικαστήρια της Κω: Πέταξε πέτρα στο προεδρείο την ώρα της δίκης

Σοβαρό επεισόδιο στα δικαστήρια της Κω: Πέταξε πέτρα στο προεδρείο την ώρα της δίκης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1737 ΦΟΡΕΣ

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε χθες το πρωί στα δικαστήρια της Κω όταν 52χρονος διάδικος εκσφενδρόνισε πέτρα προς τους δικαστές στα καλά καθούμενα με αποτέλεσμα να τραυματιστέι στο μάτι ο γραμματέας.

Η αντίδραση ήταν έντονη από τους δικηγόρους της Κω οι οποίοι απέχουν σήμερα από τα καθήκοντά τους σε3 ένδειξη διαμαρτυρίας για το σοβαρό αυτό περιστατικό.

Αναλυτικά ο 52χρονος ο οποίος βρίσκεται σε διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, έχει υποβάλλει σε Ρόδο και Κω περισσότερες από 50 μηνύσεις σε βάρος της για παραβίαση δικαστικής απάφασης για παραβίαση σχετικής απόφασης περί επικοινωνίας με το παιδί τους.

Μετά από αίτημα της πρώην συζύγου του - κατηγορούμενης, δια του δικηγόρου της Μιχαήλ Εκατομμάτη 11 από αυτές τις υποθέσεις συνεκδικάστηκαν χθες από το μονομελές πλημμελειοδικείο της Κω. Καθόλη τη διάκρεια της ακροματικής διαδικασίας σύμφωνα με πληροφορίες της Ρ ο 52χρονος ήταν ιδιαίτερα εριστικός ωστόσο όταν το δικαστήριο ανακοίονωσε μετά από πρόταση του Εισαγγελέα την αθώωση της πρώην συζύγου του ο 52χρονος έβγαλε μία μεγάλη πέτρα από τη τσέπη του και την εκσφενδόνισε στην έδρα.

Η πέτρα έσπασε το προστατευτικό πλαστικό που υπάρχει και τραυμάτισε στο μάτι τον γραμματέα του δικαστηρίου. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση με τον Εισαγγελέα να διατάζει τη σύλληψη του δράστη ο οποιός όμως κατάφερε να διαφύγει και τώρα αναζητείται σε ολόκληρο το νησί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι 30 από τις μηνύσεις που ο ίδιος έχει υποβάλλει κατά της πρώην συζύγου του θα δικαστούν από το Μονομελές πλημελλειοδικείο της Ρόδου όπου την κατηγορούμενη θα εκπροσωπήσει η δικηγόρος κα Σταματία Φύλια.

Διαβάστε ακόμη

Περιοδεία και ομιλίες του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Τσιόδρα σε Ρόδο και Κω στις 29 & 30 Απριλίου

ΣΥΡΙΖΑ: Σε Καστελόριζο και Ρόδο ο Στ. Κασσελάκης

Μετά από ερώτηση Νικητιάδη στη Βουλή διαφαίνεται λύση για τους οικοπεδούχους στο Χαράκι

Μνημόνιο Συνεργασίας για θέματα Πολιτικής Προστασίας μεταξύ του Δήμου Ρόδου και της ΚΤΕΛ Ρόδου Α.Ε.

Β΄ ΕΛΜΕ για Νίσυρο: "Θα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους τους/τις μαθητές/τριές μας και τις οικογένειές τους από τη διαφθορά , από το σύστημα που τη γεννά"

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου

Σύσκεψη χθες στον δήμο για τον νόμο που αφορά τον αιγιαλό και την παραλία

Ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΣΤΑΤ. ο μόνιμος πληθυσμός στα χωριά και τα νησιά μας