Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου Πολιτικής Φιλοσοφίας και Κριτικής Θεωρίας στη Νίσυρο

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου Πολιτικής Φιλοσοφίας και Κριτικής Θεωρίας στη Νίσυρο

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου Πολιτικής Φιλοσοφίας και Κριτικής Θεωρίας στη Νίσυρο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 276 ΦΟΡΕΣ

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Νισύρου αναφέρει τα εξής:

Ολοκληρώθηκε το έκτο διεθνές συνέδριο Πολιτικής Φιλοσοφίας και Κριτικής Θεωρίας στο Μανδράκι της Νισύρου από 3 – 8 Ιουνίου 2022, το οποίο πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των ετησίων δραστηριοτήτων του Radical Critical Theory Circle. Φέτος το κεντρικό θέμα του συνεδρίου ήταν «Leadership: Between Democracy and Authoritarianism” (Ηγεσία: Μεταξύ Δημοκρατίας και Αυταρχισμού).

Οι εργασίες του συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στο Ζωσιμοπούλειο δημοτικό θέατρο το οποίο παρείχε ο Δήμος δωρεάν.

Οργανωτής του συνεδρίου ήταν ο Νισύρικης καταγωγής καθηγητής του Πανεπιστημίου New School της Νέας Υόρκης Αμερικής κ. Ανδρέας Καλύβας.

Στο συνέδριο συμμετείχαν 18 ομιλητές από δεκατρείς χώρες (Αγγλία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Βραζιλία, Γερμανία, Ελλάδα, ΗΠΑ, Ιταλία, Καναδάς, Μεξικό, Ολλανδία, Περού, Ρωσία).

Ο Δήμαρχος σε δήλωση του ευχαρίστησε τον κ. Καλύβα που επιλέγει τη Νίσυρο για την διεξαγωγή του συνεδρίου και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει η Δημοτική αρχή να καταστεί η Νίσυρος νησί πνευματικής δημιουργίας με διεθνή συνέδρια που συμβάλλουν στην ανταλλαγή απόψεων και ιδεών για ένα καλύτερο κόσμο.


Διαβάστε ακόμη

Δήμος Νισύρου: 76 χρόνια μετά, οι Παλαιστίνιοι ζουν ξανά δεύτερη Νάκμπα

Εντοπίστηκαν 44 αλλοδαποί στη Νίσυρο νωρίς το πρωί

Διανομή κατσικιών για το Πάσχα από τον δήμο της Νισύρου

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του χθες ο 63χρονος αρχαιοφύλακας

Ζωντανή μετάδοση των ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας στη Νίσυρο

Ο δήμαρχος Νισύρου στις Βρυξέλλες σε συνάντηση του δικτύου "Οικοδομώντας την Ευρώπη με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης - Building Europe with local councilors BELC"

Αναβίωσε στη Νίσυρο το έθιμο της «Καλαντήρας»

Παρουσιάστηκε στην Ασφάλεια Ηρακλείου της Κρήτης και συνελήφθη ο 63χρονος από τη Νίσυρο που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και αποπλάνηση παιδιών