«Άναψαν τα αίματα» για τη δημοσκόπηση στον Δήμο Κω

«Άναψαν τα αίματα» για τη δημοσκόπηση στον Δήμο Κω

«Άναψαν τα αίματα» για τη δημοσκόπηση στον Δήμο Κω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 904 ΦΟΡΕΣ

Σε κοινή δήλωση με την οποία ξεκαθαρίζουν ότι δεν προτίθενται να διεκδικήσουν τον δήμο της Κω στις επόμενες δημοτικές εκλογές και δηλώνουν τη στήριξη τους στο πρόσωπο και το έργο του νυν δημάρχου, Θεοδόση Νικηταρά, προέβησαν ο αντιδήμαρχος, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κω και τέως πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κω, Παναγιώτης Αβρίθης και ο νυν πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κω κ. Μανώλης Χατζηάμαλλος.

Αφορμή για τη δήλωση αυτή, στάθηκε δημοσκόπηση που τις τελευταίες ημέρες διενεργείται τηλεφωνικά στο νησί της Κω και αφορά μεταξύ άλλων και στην άποψη για πρόσωπα που θα μπορούσαν να είναι υποψήφιοι για τη θέση του δημάρχου Κω.

Μεταξύ των ονομάτων που περιλαμβάνονται στη δημοσκόπηση είναι και αυτά των κ.κ. Παναγιώτη Αβρίθη και Μανώλη Χατζηάμαλλου.

Αναλυτικά η κοινή δήλωση αναφέρει τα εξής:
«Τις τελευταίες δύο ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη τηλεφωνική δημοσκόπηση στο νησί μας , που αφορά μεταξύ άλλων και στην άποψη για πρόσωπα που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν το θώκο του δημάρχου Κω.

Έκπληκτοι μάθαμε ότι στα πρόσωπα που συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το ερωτηματολόγιο είναι και τα δικά μας. Είναι όμως γνωστή σε όλους, η θεσμική μας θέση. Όπως είναι, επίσης, γνωστή και η απόλυτη στήριξη μας στο νυν δήμαρχο, Θεοδόση Νικηταρά, έναν άνθρωπο που καταβάλλει προσπάθειες σε όλα τα επίπεδα, διεκδικώντας την επίλυση και την προώθηση χρόνιων προβλημάτων.

Η μεταγραφή των πράξεων εφαρμογής του σχεδίου πόλεως Κω και του Μαστιχαρίου, μέσω της προγραμματικής σύμβασης που πρόσφατα υπογράφτηκε, το νέο νοσοκομείο, το νέο δικαστικό μέγαρο, η μεταγραφή κυριότητας των θερμών πηγών στον δήμο Κω, η χρηματοδότηση με 27 εκατ. € για την επίλυση των προβλημάτων υδροδότησης στο τρίγωνο, είναι μερικά ζητήματα που ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή έχει στην ατζέντα της.

Οι δημοτικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023, αποτελούν συνέχεια αυτών των προσπαθειών.

O Θεοδόσης Νικηταράς, θα είναι και πάλι ο ηγέτης και θεσμικός εκφραστής αυτής της προσπάθειας».

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για τον θαλάσσιο τουρισμό θα γίνει στην Κω

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Προθεσμία μέχρι την Τετάρτη για να απολογηθούν οι γονείς του βρέφους που πέθανε στην Κω

Συγκλονίζει ο θάνατος βρέφους στην Κω

Ο Δήμος Κω συνεχίζει με έργα σε όλο το νησί - 363.151 € για οδοποιϊα 2.600 μέτρων, στην περιοχή «Βολκάνια» Κεφάλου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Αύξηση χρηματοδότησης της μελέτης για την κατασκευή διαχωριστικής νησίδας στην επαρχιακή οδό Κως-Αεροδρόμιο