Νέα τραγωδία στη Ρόδο: Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 72χρονος που παρασύρθηκε από δίκυκλο

Νέα τραγωδία στη Ρόδο: Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 72χρονος που παρασύρθηκε από δίκυκλο

Νέα τραγωδία στη Ρόδο: Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 72χρονος που παρασύρθηκε από δίκυκλο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 19225 ΦΟΡΕΣ

Ξεψύχησε στο χειρουργείο παρά τις προσπάθειες των γιατρών

Έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή, παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο της Ρόδου, ο 72χρονος συμπολίτης μας που παρασύρθηκε από δίκυκλο και τραυματίστηκε θανάσιμα το πρωί της Παρασκευής, την ώρα που επιχειρούσε να διασχίσει το δρόμο στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Ο άτυχος 72χρονος, ξεψύχησε στο χειρουργείο του νοσοκομείου μας, την ώρα που οι γιατροί αλλά και ο ίδιος έδιναν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Το δίκυκλο, οδηγούσε ένας 66χρονος συμπολίτης μας, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στη συνέχεια με δεύτερο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου και νοσηλεύεται.Έρευνα για τα ακριβή αίτια του νέου τροχαίου δυστυχήματος που βύθισε στο πένθος μία ακόμα οικογένεια στο νησί μας, διενεργεί η Τροχαία Ρόδου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της "Ρ" είναι το τρίτο τροχαίο δυστύχημα που τον μήνα Ιούλιο, μόνο στο νησί της Ρόδου.

Θερίζουν τα θανατηφόρα τροχαία στα νησιά μας
Σημειώνεται ότι από την αρχή της χρονιάς, έχουν χάσει τη ζωή τους στην άσφαλτο των νησιών μας, συνολικά 15 άνθρωποι(!) οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν νέα παιδιά. Από αυτούς οι 9 ήταν στη Ρόδο, οι 4 στην Κω, και οι υπόλοιποι δύο σε Κάλυμνο και Αστυπαλαια αντίστοιχα.

- Στις 26 Ιανουαρίου 2022 2 νεαροί ηλικίας 18 και 19 ετών στο νησί της Κω.

- Στις 13 Φεβρουαρίου ο 52χρονος Γ. Γρηγορόπουλος από τον Αρχάγγελο, όταν το όχημα, το οποίο οδηγούσε, βγήκε εκτός πορείας και έπεσε σε γκρεμό ύψους 20 μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

- Στις 23 Απριλίου ο Αντώνης Λάσκαρης του Δαμιανού από τον Θεολόγο, 24 μόλις ετών, όταν έχασε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε ανάμεσα σε Αφάντου και Λαδικό.

- Στις 28 Απριλίου ένας 50χρονος στο νησί της Κω.

- Στις 2 Μαΐου ο Σωτήρης Κεφάλας του Μιχαήλ από τη Σορωνή, σε ηλικία μόλις 19 ετών όταν το όχημα, στο οποίο επέβαινε, βγήκε εκτός δρόμου στη διαδρομή από Άγιο Σουλά προς Σορωνή.

Στις 25 Απριλίου ένας 33χρονος αλλοδαπός που επιχείρησε να εισέλθει με το δίκυκλό του επί της Ρόδου- Λίνδου και συγκρούστηκε με ταξί.

Στις 4 Ιουνίου, ένας 25χρονος , οδηγός δικύκλου έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Νότια Ρόδο, όταν συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Στις 13 Ιουνίου, μια 72χρονη στην Αστυπάλαια που επέβαινε σε ιχ ατυτοκίνητο μαζί με άλλα τρία άτομα, το οποίο έπεσε στο γκρεμό.

Στις 16 Ιουνίου, 73χρονος στην Κάλυμνο το αυτοκίνητο του οποίου κατέληξε στη θάλασσα.

Στις 30 Ιουνίου, στις 2 παρά τέταρτο τα ξημερώματα στην περιοχή της Ιαλυσού, έχασε τη ζωή της 59χρονη ποδηλάτισσα την ώρα που επέστρεφε από τη δουλειά της. Ο οδηγός του μικρού απόρριματοφόρου που την παρέσυρε βρέθηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.

Στις 30 Ιουνίου στις 5 παρά τέταρτο πρωί, ένας 34χρονος, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στην περιοχή της Καλάθου, με αποτέλεσμα να καταλήξει με σφοδρότητα σε δέντρο και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Στις 9 Ιουλίου, στην Ακτή Κανάρη, κοντά στο παλιό ξενοδοχείο Μπελβεντέρε ένας 24χρονος νεαρός, έχασε τη ζωή του, όταν έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας που οδηγούσε με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Στις 14 Ιουλίου, στην περιοχή Καρδάμαινα της Κω, ένας 23χρονος οδηγός.

Στις 29 Ιουλίου, στην πόλη της Ρόδου και στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, ένας 72χρονος Ροδίτης που παρασύρθηκε από διερχόμενο δίκυκλο.

Διαβάστε ακόμη

Η δραστηριότητα του Κέντρου «Δίοδος»

Προκήρυξη διαγωνισμού για το «Βραβείο Βασίλη Μοσκόβη έτους 2023»

Ορκίστηκε χειρουργός στο Νοσοκομείο Ρόδου ο Γιώργος Ντόκος

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνο Αλεξανδρή

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου

Έντονη αντίδραση του Βασίλη Υψηλάντη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Την χαρακτήρισε «Εθνική Εισαγγελέα»

Τζέιμς Καφετζής: Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει το ταξίδι του από εκεί

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη