Τις αιτίες που έχασε τη ζωή του μέσα στο νοσοκομείο μας αναζητά η οικογένεια του Χρήστου – Φραγκίσκου Βυζεντίνη

Τις αιτίες που έχασε τη ζωή του  μέσα στο νοσοκομείο μας αναζητά η οικογένεια του Χρήστου – Φραγκίσκου Βυζεντίνη

Τις αιτίες που έχασε τη ζωή του μέσα στο νοσοκομείο μας αναζητά η οικογένεια του Χρήστου – Φραγκίσκου Βυζεντίνη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4672 ΦΟΡΕΣ

Κατά παντός υπευθύνου θα στραφεί νομικά η οικογένειά του

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για να προσδιοριστούν τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο τον 55χρονο συμπολίτη μας Χρήστο – Φραγκίσκο Βυζεντίνη του Αντωνίου ο οποίος μπήκε στο νοσοκομείο της Ρόδου χθες το πρωί για να υποβληθεί σε εγχείριση ρουτίνας και κατέληξε αργά το μεσημέρι έπειτα από επιπλοκές που παρουσίασε.

Σε επικοινωνία που είχε με την «Ρ» η οικογένειά του, επισήμανε ότι ο 55χρονος, επρόκειτο να χειρουργηθεί και είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο την ίδια μέρα. Ενώ βρίσκονταν στον θάλαμο της κλινικής και είχε ξεκινήσει διαδικασία προεγχειρητικού ελέγχου, άρχισε να παρουσιάζει σοβαρό πρόβλημα επιπλοκών με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα.

Η σύζυγός του, μιλώντας στη «Ρ» επισήμανε ότι έχει ειδοποιήσει ήδη τον δικηγόρο τους και θα απευθυνθεί στην Εισαγγελία Ρόδου προκειμένου να διοριστεί τεχνικός σύμβουλος για να παρακολουθήσει την διαδικασία της νεκροτομίας που έχει δρομολογηθεί. Τόνισε ότι θα στραφεί νομικά κατά παντός υπευθύνου και σημείωσε ότι ελάχιστα λεπτά πριν καταλήξει, του είχε χορηγηθεί ενέσιμο φάρμακο. Πριν από λίγο μάλιστα, έγινε γνωστό ότι κατέθεσε ήδη μηνυτήρια αναφορά στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου για να κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία έρευνας, αφού προηγουμένως ενημέρωσε και την Εισαγγελέα Ρόδου.

Ο Χρήστος – Φραγκίσκος Βυζεντίνης ήταν 55 ετών και ήταν γνωστός επαγγελματίας στον χώρο της χειροποίητης ταπετσαρίας (από τους ελάχιστους εναπομείναντες μαστόρους της Ρόδου) στην επιχείρηση που είχε εργαστεί επί σειρά ετών μαζί με τον πατέρα του Αντώνη, στην οικογενειακή επιχείρηση που στεγάζεται δίπλα από την εφημερίδα ΡΟΔΙΑΚΗ, στην οδό Μάρκου Μαλλιαράκη.

Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του 55χρονου, αναμένεται να διενεργηθεί σχετική έρευνα προκειμένου να προσδιοριστούν.

Διαβάστε ακόμη

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Αλέξανδρος Κολιάδης: Η επέκταση του γηπέδου και η αύξηση χωρητικότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου της Καλλιθέας, είναι μόνο η αρχή!

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στον τόπο μόνιμης διαμονής τους για τις εορτές του Πάσχα

Ενημερωτική δράση της Κινητής Μονάδας Ρόδου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ενόψει των εορτών του Πάσχα

Με προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Ρόδου κ. Κολιάδη, ανοίγεται επιτέλους ο δρόμος για την ευρωπαϊκή πορεία του Κολοσσού Η Ηotels Collection

Τα... μποφόρ φύσηξαν ταλαιπωρία και ακυρώσεις πτήσεων στα νησιά μας