Ιατρείο Συμβουλευτικής Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στη Euromedica Ρόδου σε συνεργασία με τη Fertilia

Ιατρείο Συμβουλευτικής Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στη Euromedica Ρόδου σε συνεργασία με τη Fertilia

Ιατρείο Συμβουλευτικής Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στη Euromedica Ρόδου σε συνεργασία με τη Fertilia

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1560 ΦΟΡΕΣ

H Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου εγκαινιάζει την έναρξη λειτουργίας του Ιατρείου Συμβουλευτικής Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, ως παράρτημα της υπερσύγχρονης Mονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Fertilia, με τη διενέργεια των πρώτων συνεδριών την Παρασκευή 23/09/2022 και το Σάββατο 24/09/2022.

Η Fertilia αποτελεί τη μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής της κλινικής «Γένεσις» στη Θεσσαλονίκη, μέλος του Ομίλου Euromedica. Πρόκειται για μονάδα απόλυτα εξειδικευμένη στις θεραπείες υπογονιμότητας, καθώς και στη διατήρηση της γονιμότητας.

Το ιατρείο συμβουλευτικής της Fertilia φέρνει την υπηρεσία της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής πιο κοντά στα ζευγάρια της Ρόδου και των Δωδεκανήσων, τα οποία έχουν αποφασίσει την έναρξη της συγκεκριμένης διαδικασίας.

Η συνέργεια μεταξύ της Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου και της Fertilia, μειώνει σημαντικά τις μετακινήσεις στα μεγάλα αστικά κέντρα, καθώς όλες οι βασικές εξετάσεις διενεργούνται στη Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου.

Η αποστολή της Fertilia είναι η στήριξη των υποψήφιων γονιών σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας, με διακριτικότητα και σεβασμό στις επιθυμίες τους.

Δέσμευσή τους να παρέχουν προσωποποιημένη, ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία γονιμότητας, βελτιώνοντας συνεχώς το επίπεδο φροντίδας, με επαγγελματισμό και εχεμύθεια.

Στη Fertilia εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες τεχνικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, ώστε να αυξάνονται οι πιθανότητες επιτυχίας. Στις υπηρεσίες αυτές εκτός των άλλων περιλαμβάνεται ο Προεμφυτευτικός Γενετικός Έλεγχος (PGT) και η ειδική μέθοδος Μικρογονιμοποίησης PICSI. Χαρακτηριστικά καινοτομίας των εργαστηρίων, τα οποία αποτελούν και την αιχμή του δόρατος της Fertilia, είναι το εξελιγμένο σύστημα συνεχούς παρακολούθησης της ανάπτυξης των εμβρύων σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους καλλιέργειας του επωαστή MIRI Timelapse, η εγκατάσταση ειδικού συστήματος απεικόνισης της μειωτικής ατράκτου των ωαρίων, η εφαρμογή της διαδικασίας διπλής παρατήρησης (witnessing) σε όλα τα εργαστηριακά στάδια σύμφωνα με τα πρότυπα της Αρχής Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας του Ηνωμένου Βασιλείου (HFEA), όπως επίσης και η παρακολούθηση των κρίσιμων παραμέτρων σε 24ωρη βάση από ένα εξειδικευμένο ηλεκτρονικό σύστημα που ειδοποιεί το εργαστηριακό προσωπικό σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Το Ιατρείο Συμβουλευτικής Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Fertilia στη Ρόδο, στελεχωμένο από εξειδικευμένο προσωπικό θα παρέχει τις υπηρεσίες του στα ζευγάρια που το επιθυμούν κατόπιν ραντεβού σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους εντός της Euromedica Γενικής Κλινικής Δωδεκανήσου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβουλευτική υπηρεσία, τη Fertilia, καθώς και για ραντεβού, η επικοινωνία γίνεται απευθείας με την κλινική στη Ρόδο, στο τηλέφωνο: 22410 45000

Διαβάστε ακόμη

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

To ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ των Super Market Παναγιωτάς είναι εδώ!

ΚΙΤΡΙΝΟ ή ΠΡΑΣΙΝΟ τι να επιλέξω;

Sissitio ...Πανδαισία γεύσεων, αισθήσεων και εμπειριών

Τα Mymarket στηρίζουν για 2η χρονιά τους εργαζομένους τους που θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Η Meeting Point Hotel Management Hellas, αναζητά για τα ξενοδοχεία της στη Ρόδο, που φέρουν τα brands LABRANDA, Βοηθό Λογιστή

Νέους συνεργάτες για να στελεχώσουν το δυναμικό της αναζητά η Caterplus