Δ. Τσιλιγκίρης: Με την καμπάνια 5-0 στοχεύουμε σε τουρίστες που θέλουν να δουν την... άλλη Ρόδο

Δ. Τσιλιγκίρης: Με την καμπάνια 5-0 στοχεύουμε σε τουρίστες που  θέλουν να δουν την... άλλη Ρόδο

Δ. Τσιλιγκίρης: Με την καμπάνια 5-0 στοχεύουμε σε τουρίστες που θέλουν να δουν την... άλλη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 504 ΦΟΡΕΣ

Το μνημονικό και κυρίως τη διάθεση των ανθρώπων ηλικίας άνω των 50 ετών από χώρες εντός και εκτός Ευρώπης αλλά και από την Ελλάδα, για να ανακαλύψουν μια άλλη Ρόδο μέσα από τον πολιτισμό, τη γαστρονομία και τα αξιοθέατά της στοχεύει να «αφυπνίσει» η καμπάνια του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού που φέρει τον τίτλο «Ρόδος 5-0».

Αυτό υπογράμμισε μεταξύ άλλων μιλώντας στον “Sky Rodos” o διευθυντής του ΠΡΟΤΟΥΡ κ. Διονύσης Τσιλιγκίρης.

«Στόχος της καμπάνιας είναι να ξυπνήσουμε το μνημονικό των ανθρώπων άνω των 50 ετών για να έρθουν στο νησί μας. Απευθυνόμαστε σε ανθρώπους που θέλουν να εξερευνήσουν τη Ρόδο, να δουν πώς ζούμε εδώ, να γευθούν τη γαστρονομία μας, να ανακαλύψουν μέρη που δεν τα βλέπει κανείς το καλοκαίρι. Να ανακαλύψουν μια άλλη Ρόδο.

Το βίντεο επιδιώκει να κεντρίσει το ενδιαφέρον για τα διαφορετικά πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος στο νησί», τόνισε ο διευθυντής του ΠΡΟΤΟΥΡ.

Ο κ. Τσιλιγκίρης υπογράμμισε πως, ουσιαστικά, παρουσιάζεται ένα νέο προϊόν που απευθύνεται σε όσους ταξιδεύουν τη χαμηλή τουριστική περίοδο. Σε ερώτηση για την απήχηση που είχε το βίντεο της καμπάνιας, ο κ. Τσιλιγκίρης είπε: «Είχε 30.000 views το πρώτο δωδεκάωρο. Πιστεύω πως το βίντεο θα φθάσει πάρα πολύ ψηλά».

Ωστόσο, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι το βίντεο με τα περισσότερα views στον ΠΡΟΤΟΥΡ ήταν αυτό με τις κοπέλες των καλλιστείων στις Πηγές Καλλιθέας, δείγμα της πρόθεσης του κοινού να βλέπει κάτι διαφορετικό.

Όσο για τον χειμερινό τουρισμό, ο κ. Τσιλιγκίρης δήλωσε πως είναι μια δύσκολη υπόθεση και δεν μπορεί να επιτευχθεί μόνο με ένα βίντεο.

Διαβάστε ακόμη

Λέρος: Ολοκληρωμένη εμπειρία εναλλακτικού τουρισμού και ποδηλασίας

Από τα παλιά...

Τιμήθηκε στην Αυστραλία Σιαννίτισσα 101 ετών

Μαθητές και μαθήτριες σε προσομοίωση συνεδρίασης του Ευρωκοινοβουλίου

Ποιος θα... σηκώσει την πινακίδα;

Π. Κουνάκης: «Έστω και μία γυναίκα να προστατεύσουμε, αξίζει τον κόπο»

Με 7 νέα ασθενοφόρα εξοπλίζονται τα Κέντρα Υγείας Βορείου και Νοτίου Αιγαίου

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών