Super cars από χθες στο νησί της Ρόδου

Super cars από χθες στο νησί της Ρόδου

Super cars από χθες στο νησί της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6091 ΦΟΡΕΣ

Για άλλη μια φορά, η Ρόδος θ’ αποτελέσει το επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα, αφού στο πλαίσιο του Festival of Speed Rhodes σήμερα Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση δεξιοτεχνίας Super Cars στο κέντρο της πόλης.

Το Speed Sector σε συνεργασία με τη Start Line και τον Ροδιακό Σύλλογο Αυτοκίνησης, θα διοργανώσει ένα μοναδικό event δεξιοτεχνίας Supercar στο Μανδράκι υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ (Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας).

Ο Ροδιακός Σύλλογος, θα φροντίσει για την ασφάλιση του event με license των αθλητών, καθώς και για όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας της Ομοσπονδίας. Οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να ακούσουν από κοντά μερικά από τα αυτοκίνητα των ονείρων τους σε οριοθετημένη διαδρομή.

Μάλιστα, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των θεατών και των συμμετεχόντων, θα είναι κλειστός ο δρόμος της 7ης Μαρτίου, από το σημείο όπου βρίσκεται η Τράπεζα της Ελλάδος έως το Έλλη. Ο αγώνας δεξιοτεχνίας ξεκινάει στις 5 το απόγευμα.

Πανίσχυρα, εξωτικά super cars, υπόσχονται να προσφέρουν στους ντόπιους αλλά και στους επισκέπτες του νησιού δυνατά συναισθήματα, εικόνες και ήχους σπάνιας ομορφιάς. Να μεταδώσουν την αγάπη για την αυτοκίνηση, να τιμήσουν την αγωνιστική ιστορία της Ρόδου στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, και να διαδώσουν το μήνυμα της οδικής ασφάλειας. Η παρέα των μελών του Speed Sector έρχεται να πάρει και να δώσει αίγλη αλλά και θετική ενέργεια.

Τα super cars έφτασαν χθες το πρωί στη Ρόδο με πλοίο της εταιρείας Blue Star Ferries και όπως ήταν φυσικό, αποτέλεσαν πόλο έλξης για αρκετό κόσμο ο οποίος έφτασε στην Ακαντιά από νωρίς για να τα θαυμάσει, πριν αναχωρήσουν για το κέντρο της πόλης όπου και στάθμευσαν.

Διαβάστε ακόμη

Για μία ακόμα φορά καθαρίστηκε η είσοδος του καταυλισμού των Ρομά στο Καρακόνερο

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Προσοχή! Επιτήδειοι αποσπούν χρήματα από πολίτες και επιχειρηματίες, υποδυόμενοι υπαλλήλους της Περιφέρειας

Νέα Αριστερά: Οι καθυστερήσεις στις πληρωμές του Μεταφορικού Ισοδύναμου οδηγούν στην πλήρη απαξίωσή του

Ενημερώθηκε το περιφερειακό συμβούλιο για την 9η Διεθνή Διάσκεψη για τους Ωκεανούς

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα θα διατεθούν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών

Νέες αρμοδιότητες στον Κ. Μενεγάκη

Στη Ρόδο για το Κτηματολόγιο και τα δικαστήρια ο γ.γ. του υπουργείου Δικαιοσύνης

Γνωμοδότηση της Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου για το Τ.Α.Π. στη Ρόδο