Απίστευτο: Ποδοσφαιριστής του Κλεόβουλου συμμετείχε σε φιλικό με φανέλα άλλης ομάδας…

Απίστευτο: Ποδοσφαιριστής του Κλεόβουλου συμμετείχε σε φιλικό με φανέλα άλλης ομάδας…

Απίστευτο: Ποδοσφαιριστής του Κλεόβουλου συμμετείχε σε φιλικό με φανέλα άλλης ομάδας…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 764 ΦΟΡΕΣ

Απίστευτα πράγματα γίνονται και φέτος στο τοπικό, αφού με ανακοίνωσή του ο Κλεόβουλος έκανε γνωστό ότι ποδοσφαιριστής του, χωρίς να ενημερώσει κανέναν, συμμετείχε σε φιλικό και προπονήσεις με φανέλα άλλης ομάδας…

Μέσα απ’ αυτή την ανακοίνωση μάλιστα, καλεί την ΕΠΣ Δωδεκανήσου και την ΕΠΟ να δουν με περισσότερη προσοχή το θέμα της περιόδου των μεταγραφών, ώστε να τελειώνουν πριν το ξεκίνημα των πρωταθλημάτων, για να μην παρασύρονται από «επίδοξους πρωταθλητές» οι παίκτες.

Η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του Κλεόβουλου Λίνδου μετά από έκτακτη συνεδρίαση με θέμα τη συμμετοχή ποδοσφαιριστή της ομάδας μας σε προπονήσεις και σε φιλικό αγώνα μιας άλλης ομάδας, θέλει να θυμίσει σε όλους τους εμπλεκόμενους με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τα εξής:

«Αναγνωρίζουμε το δικαίωμα των ποδοσφαιριστών να αγωνίζονται σε ομάδες της αρεσκείας τους, αναγνωρίζουμε το δικαίωμα των παραγόντων και των προπονητών να επιλέγουν ποδοσφαιριστές της αρεσκείας τους, αλλά υπάρχει ένας άγραφος νόμος που λέει ότι για να προπονηθεί ή να αγωνισθεί σε φιλικούς αγώνες (μιας και σε επίσημους χρειάζεται δελτίο) πρέπει οι αρμόδιοι της ομάδας να είναι σίγουροι ότι και η επίσημη ομάδα στην οποία ανήκει, είναι απλώς ενήμερη.

Μιας και δεν επιθυμούμε να δημοσιοποιήσουμε ονόματα, κύριοι, με ένα τηλέφωνο αξίας 0,19 ευρώ, νομίζω θα είχε λυθεί η όποια παρεξήγηση.
Πρωτάθλημα παίρνει η καλύτερη βαθμολογικά ομάδα, πρωταθλήτριες ερασιτεχνικές ομάδες είναι πολλές στα μέρη μας και συνήθως είναι αυτές που οι προπονητές και οι παράγοντές τους είναι άνδρες.

Ήθελα να παρακαλέσω και την ΕΠΣΔ αλλά και την ΕΠΟ, στις οποίες θα διαβιβάσουμε το ψήφισμά μας, οι μεταγραφές ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών να τελειώνουν πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, διότι είναι εύκολο οι ποδοσφαιριστές να παρασυρθούν από επίδοξους πρωταθλητές και να θέλουν να εγκαταλείψουν μικρές ομάδες. Χωρίς αυτές, πρωτάθλημα δε γίνεται. Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων