Δ. Τσιλιγκίρης: Σε όλους όσοι εργάζονται στον τουρισμό, οφείλεται η απογείωση της φετινής σεζόν!

Δ. Τσιλιγκίρης: Σε όλους όσοι εργάζονται στον τουρισμό, οφείλεται η απογείωση της φετινής σεζόν!

Δ. Τσιλιγκίρης: Σε όλους όσοι εργάζονται στον τουρισμό, οφείλεται η απογείωση της φετινής σεζόν!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 533 ΦΟΡΕΣ

Το έδαφος για να κτισθεί μια ακόμα καλύτερη τουριστική σεζόν το 2023, αποτελούν τα πολύ καλά αποτελέσματα του φετινού καλοκαιριού για τη Ρόδο.

Πτήσεις τσάρτερ έχουν προγραμματιστεί πολλές για τον Οκτώβριο αλλά και για τον Νοέμβριο, όπως δήλωσε στον ”Sky Rodos” ο διευθυντής του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού κ. Διονύσης Τσιλιγκίρης.

Ειδικά, όπως τόνισε, τον Οκτώβριο έχουν προγραμματιστεί αρκετά συνέδρια που θα γίνουν αιτία να έρθουν πολλοί τουρίστες στο νησί.

«Είναι θετικά τα στοιχεία. Υπάρχει μεγάλη κίνηση. Ο Οκτώβριος θα είναι καλός αφού θα διεξαχθούν και πολλά συνέδρια μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου στη Ρόδο. Η σεζόν θα πάει μέχρι τις 6-7 Νοεμβρίου. Θα κλείσει καλά και αυτό θα είναι ένα κέρδος και για τη σεζόν του 2023», τόνισε ο διευθυντής του ΠΡΟΤΟΥΡ.

Σε ερώτηση για το πού οφείλεται η επιτυχία της φετινής τουριστικής σεζόν για τη Ρόδο, ο κ. Τσιλιγκίρης δήλωσε:
«Εγώ λέω πως κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια και σπουδαία δουλειά τα δύο χρόνια του κορωνοϊού και στο πλαίσιο της προβολής. Υλοποιήθηκε ένα γιγάντιο πρόγραμμα προβολής. Από αυτό ήρθαν τα καλά αποτελέσματα.

Η προσπάθεια το 2020 και το 2021 έγινε από όλους όσοι εργαζόμαστε στον τουρισμό σε κάθε τουριστική επιχείρηση. Το χαμόγελό μας, έστω και μέσα από τις μάσκες, απέδωσε και έθεσε τον θεμέλιο λίθο για τον τουρισμό του μέλλοντος», τόνισε ο κ. Τσιλιγκίρης.

Ο διευθυντής του ΠΡΟΤΟΥΡ αναφέρθηκε και στην Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού και κάλεσε όλους να δώσουν το «παρών» στη συναυλία με την ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» που θα δοθεί μπροστά από το Δημαρχείο Ρόδου στις 20:30.

Διαβάστε ακόμη

Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης και χρήσης απινιδωτή

Ανακοίνωση του Συλλόγου Π.Α.Μ.Ε.Α. για επιτήδειους που εκμεταλλεύονται το όνομά του

«Έκαψαν» τον Ιούδα στο Γεννάδι

Σε ετοιμότητα οι δασοκομάντος

Γιατροί, οπλίτες θητείας στα περιφερειακά ιατρεία Φολέγανδρου, Σύμης και Ανάφης

Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Τι ισχύει

Κ. Σκρέκας: Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο είχαμε μηδενικές ανατιμήσεις στα προϊόντα - Τα μέτρα αποδίδουν

Παράσταση στα Χανιά οργάνωσε ο «Δωδεκάηχος»