H Three Sixty Marketing καθιερώνει το networking event της

H Three Sixty Marketing καθιερώνει το networking event της

H Three Sixty Marketing καθιερώνει το networking event της

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 832 ΦΟΡΕΣ

Το Meet | Chat | Evolve επέστρεψε δυναμικά!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου το δεύτερο networking event Meet | Chat | Evolve της εταιρείας Three Sixty Marketing στον χώρο του Baia Seaside.

Η εταιρεία χάρισε στους καλεσμένους της μια βραδιά γεμάτη καλή διάθεση και ευκαιρίες για δικτύωση. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν διακεκριμένοι επιχειρηματίες του νησιού, αλλά και συνεργάτες της εταιρείας, επισφραγίζοντας με την παρουσία τους τη δυναμική πορεία της Τhree Sixty Marketing.

Όλοι οι καλεσμένοι απόλαυσαν τη βραδιά αγκαλιάζοντας το event που εγκαινίασε πρώτη η Three Sixty στη Ρόδο, ανάγοντάς το σε ένα επαγγελματικό πάρτι δικτύωσης που ήρθε για να μείνει.

H ιδέα του Meet | Chat | Evolve ξεκίνησε το 2019 με αφορμή το rebranding της εταιρείας σαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία γνωριμίας με τις νέες υπηρεσίες της. Ταυτόχρονα, αποτέλεσε ένα κοινωνικό event με στόχο τη δικτύωση των πελατών και συνεργατών της για τη δημιουργία μελλοντικών επιχειρηματικών σχέσεων. Μια βραδιά δικτύωσης ιδανική για κοινωνικές και επιχειρηματικές συναναστροφές, η επιτυχία της οποίας αποδείχθηκε από την πολυάριθμη προσέλευση του κόσμου στο φετινό event.

Η Three Sixty είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο του Marketing με 20ετή εμπειρία στο αντικείμενο που προσαρμόζει τους κανόνες του παραδοσιακού Marketing στις απαιτήσεις της ψηφιακής εποχής. Το μείγμα της πολυετούς πείρας, του νεανικού ενθουσιασμού και πάθους του δυναμικού της, προσφέρουν στους συνεργάτες της μια 360º «ματιά» στον χώρο του Marketing με αποτελεσματικές στρατηγικές και καμπάνιες που πετυχαίνουν τους στόχους κάθε επιχείρησης, δημιουργώντας μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους.

Διαβάστε ακόμη

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου

Νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου ο δικηγόρος Ρόδου, Στέφανος Καψάλης