ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Δωδεκανήσου: Συνειδητή η απαξίωση του Νοσοκομείου Ρόδου από την κυβέρνηση της ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Δωδεκανήσου: Συνειδητή η απαξίωση του Νοσοκομείου Ρόδου από την κυβέρνηση της ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Δωδεκανήσου: Συνειδητή η απαξίωση του Νοσοκομείου Ρόδου από την κυβέρνηση της ΝΔ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 249 ΦΟΡΕΣ

Το Νοσοκομείο Ρόδου καταρρέει, υπό το βάρος της έλλειψης γιατρών και νοσηλευτών και η ηγεσία του υπουργείου Υγείας επιμένει να αδιαφορεί εγκληματικά.

Η ανθρώπινη ζωή είναι εμφανές ότι δεν αποτελεί προτεραιότητά της. Τραγική απόδειξη, η μελέτη του καθηγητή Δημόσιας Υγείας, Θεόδωρου Λύτρα, για τη θνησιμότητα εντός και εκτός ΜΕΘ.

Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη συνειδητά εγκληματεί εις βάρος της δημόσιας υγείας.

Συνειδητά απαξιώνει το δημόσιο σύστημα υγείας.

Εν μέσω πανδημίας το αποψίλωσε, με το πρόσχημα της… μη συμμορφώσεως του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού προς τας υποδείξεις της για εμβολιασμό και ενώ τα υγειονομικά μέτρα έχουν καταργηθεί συνεχίζει να το διατηρεί αποψιλωμένο την ώρα που καταρρέει.

Το μεγαλύτερο Νοσοκομείο του Νοτίου Αιγαίου αιμορραγεί και απαξιώνουν ακόμα και να διαβούν την πόρτα του τα κυβερνητικά στελέχη, επισκεπτόμενα τη Ρόδο.

Ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Υγείας και ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ, στην πρόσφατη επίσκεψή τους στο νησί αρκέστηκαν να περιοδεύσουν στα Κέντρα Υγείας και στα Περιφερειακά Ιατρεία.

Να δουν τι, που δεν ξέρουν;

Ότι το λιγοστό προσωπικό, που υπηρετεί σ’ αυτά, επιφορτίστηκε -υποχρεωτικά- και με τον αποτυχημένο θεσμό του «Προσωπικού Ιατρού»;

Η λέξη «ντροπή» είναι μικρή για να χαρακτηρίσει κανείς την εγκληματική αδιαφορία τους.

Παραιτηθείτε. Είναι η μόνη υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρετε στη χώρα και στη Δωδεκάνησο.

Υ.Γ: Για την πορεία του προγράμματος δωρεάν μαστογραφίας «Φώφη Γεννηματά», πρόλαβαν άραγε να ενημερωθούν ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα Διαγνωστικά Κέντρα για μαστογραφίες και πως οι δύο γυναικολόγοι που δήλωσαν διαθεσιμότητα δεν μπορούν να προβούν σε εξέταση χωρίς μαστογραφία;

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ.-

Διαβάστε ακόμη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»

Συλληπτήριο μήνυμα του Β. Υψηλάντη για τον θάνατο του Μιχαήλ Σωμού

Μ. Κόνσολας: «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»

ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσου: Απαράδεκτη η τοποθέτηση της Β. Φλέσσα στη Βουλή για τα Τέμπη

Μ. Κόνσολας: «Εξετάζεται η αναγκαιότητα δημιουργίας αποκεντρωμένων παραρτημάτων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, σε Ρόδο και Κω»

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Παράταση στις προθεσμίες για τα χωρίς άδεια καταστήματα σε χερσαίες ζώνες λιμένων»

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»