Το παλεύει ο ΑΟ Μεγίστης για να «κατέβει» κανονικά…

Το παλεύει ο ΑΟ Μεγίστης για να «κατέβει» κανονικά…

Το παλεύει ο ΑΟ Μεγίστης για να «κατέβει» κανονικά…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 193 ΦΟΡΕΣ

Έντονες προσπάθειες προκειμένου να μπορέσει να πάρει κανονικά μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου κάνει ο ΑΟ Μεγίστης, ο οποίος αντιμετωπίζει έντονο διοικητικό πρόβλημα.

Στη σχετική ανακοίνωση μάλιστα που εξέδωσε η διοίκηση, αναφέρονται τα ακόλουθα: «Ο Αθλητικός Όμιλος Μεγίστης ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ, τις τελευταίες μέρες καταβάλλει την ύστατη προσπάθεια για να μπορέσει η ομάδα να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Μέλη της νυν Διοίκησης, παρά το ότι χτυπήσαμε αρκετές πόρτες για στήριξη της ομάδας, δεν τύχαμε της ανάλογης ανταπόκρισης και απευθυνθήκαμε στον αντιπεριφερειάρχη Κάλλιστο Διακογεωργίου.

Αφού του αναλύσαμε το πρόβλημα που προέκυψε με τη μη κάθοδο της ομάδος στο Πρωτάθλημα, και έχοντας υπόψη τη σημασία της παρουσίας της ως εκπρόσωπο του μικρού δοξασμένου και ιστορικού νησιού του Καστελλόριζου και ειδικά για εθνικούς λόγους, ο κ. Διακογεωργίου έδειξε αμέσως το αμέριστο ενδιαφέρον του.

Μάλιστα, ως μέλος της ΕΠΣΔ τόνισε ότι επιβάλλεται να σταθούμε στο πλάι της ομάδας για να τη στηρίξουμε.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας άμεσες ήταν οι επαφές του με ανθρώπους που βρίσκονται τόσο στο Καστελλόριζο, όσο και στη Ρόδο για να στηρίξουν την ομάδα.

Ευελπιστούμε ότι προσεχώς θα έχουμε θετικά αποτελέσματα και ότι η ομάδα μας θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα. Υπάρχουν αρκετοί συμπατριώτες μας, είτε στο Καστελλόριζο, είτε στη Ρόδο, αλλά και ανά την Ελλάδα, που μπορούν να σταθούν δίπλα στον κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου και την προσπάθεια που καταβάλλει.

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε, που έσκυψε στο πρόβλημα της ομάδας και εκφράζουμε την αισιοδοξία μας ότι όλα θα πάνε καλά.

Επισημαίνουμε ότι αν η ομάδα δεν συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα, αυτό θα έχει αρνητικό αντίκτυπο για όλη την Ελλάδα, καθώς ο αθλητισμός και ο πολιτισμός είναι τα θεμέλια του ακριτικού Καστελλόριζου».

Διαβάστε ακόμη

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!