Στην Αθήνα μεταφέρεται ο 14χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στα Καλαβάρδα

Στην Αθήνα μεταφέρεται ο 14χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στα Καλαβάρδα

Στην Αθήνα μεταφέρεται ο 14χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στα Καλαβάρδα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 23916 ΦΟΡΕΣ

Εκτός ελέγχου και πάλι η κατάσταση με τα τροχαία στη Ρόδο

Σε νοσοκομείο των Αθηνών θα διακομιστεί ο 14χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά χθες το βράδυ σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε ανάμεσα σε Καλαβάρδα και Σάλακο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί καλύτερα η κατάστασή του.

Στο ίδιο ατύχημα που λίγο έλλειψε να καταλήξει σε τραγωδία, τραυματίστηκαν άλλα δύο παιδιά που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομέιο για τις πρώτες βοηθειες.

Στο όχημα, επέβαιναν συνολικά 5 άτομα. Οδηγός και συνοδηγός δεν τραυματίστηκαν αλλά οι τρεις επβάτες που κάθονταν στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου καθώς το αυτοκίνητο προσέκρουσε διαδοχικά με σφοδρότητα δύο φορές σε δέντρα με την πλαϊνή πίσω πλευρά του, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεχο.

Το νέο σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τρεις νεαρούς τραυματίες, σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε περιοχή ανάμεσα σε Καλαβάρδα και Σάλακο, κοντά στο εκκλησάκι της Αγίας Άννας.

Στο σημείο βρέθηκαν αμέσως μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών Σαλάκου, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Εγγλέζο, οι οποίοι παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στα παιδιά που είχαν τραυματιστεί, ενώ στη συέχεια μετέβησαν 4 διασώστες του ΕΚΑΒ που έφθασαν στο σημείο με δύο ασθενοφόρα και μετέφεραν τους νεαρούς στο νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διακομιδή θα μπορούσε να γίνει πολύ νωρίτερα, αλλά δυστυχώς, δεν υπήρχε διαθέσιμο πλήρωμα ασθενοφόρου το οποίο εδρεύει στη Σορωνή, με αποτέλεσμα να χρειαστεί μεγαλύτερος χρόνος για να φθάσουν οι διασώστες στο σημείο. Το γεγονός έχουν καταγγείλει πολλές φορές τα μέλη του σωματείου εργαζομένων του ΕΚΑΒ στη Ρόδο, ζητώντας την άμεση ενίσχυση της υπηρεσίας.

Τα ακριβή αίτια κάτω από τα οποία σημειώθηκε το νέο τροχαίο ατύχημα που παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία, αναμένεται να διερευνήσουν οι αστυνομικοί του τμήματος της περιοχής.

Φωτογραφίες: Εθελοντικη Ομαδα Αντιμετωπισης Καταστροφων Σαλακου

Διαβάστε ακόμη

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου