Επείγουσα ειδοποίηση από την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας για τη Ρόδο εξαιτίας της κακοκαιρίας

Επείγουσα ειδοποίηση από την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας  για τη Ρόδο εξαιτίας της κακοκαιρίας

Επείγουσα ειδοποίηση από την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας για τη Ρόδο εξαιτίας της κακοκαιρίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 961 ΦΟΡΕΣ

Ευρεία σύσκεψη συγκάλεσε ο Δήμαρχος κος Αντώνης Καμπουράκης - Σε πλήρη εξέλιξη η κακοκαιρία

Ευρεία σύσκεψη υπό το Δήμαρχο Αντώνη Καμπουράκη για την κακοκαιρία και το συντονισμό όλων των φορέων του νησιού μας πραγματοποιήθηκε σήμερα, ενώ με κατεπείγον μήνυμά που απέστειλε μέσω των κινητών τηλεφώνων η υπηρεσία πολιτικής προστασίας της κυβέρνησης, καλούνται όλοι οι πολίτες στη Ρόδο να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί!

Αυτή την ώρα η κακοκαιρία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με κύριο χαρακτηριστικό τις ισχυρές βροχοπτώσεις στην πόλη της Ρόδου αλλά και στα χωριά μας.

Έκτακτη, ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου υπό το Δήμαρχο Ρόδου, κ. Αντώνη Β. Καμπουράκη στο γραφείο του στο Δημαρχιακό Μέγαρο για την πιθανή εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων και έντονων βροχοπτώσεων στο νησί, με τη συμμετοχή των Αντιδημάρχων κ. Τηλέμαχου Καμπούρη, κ. Κώστα Ταρασλιά, κ. Νίκου Καραμαρίτη, κ. Νεκτάριου Φλοσκάκη, του Προέδρου της ΔΕΥΑΡ, κ. Δημήτρη Τσίκκη, του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστου Ευστρατίου, εκπροσώπων της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου.

Ο κ. Καμπουράκης, έδωσε σαφείς εντολές και κατευθύνσεις προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, για συντονισμό και άμεση κινητοποίηση με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση των αναγκών που τυχόν παρουσιαστούν.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Δημάρχου, των χωρικών Αντιδημάρχων, κας Τσαμπίκας Κιαχαγιά-Μαγιόγλου, κ. Αθανάσιου Στάμου, κ. Σάββα Χριστοδούλου, κ. Βασίλη Μανέττα, των εντεταλμένων δημοτικών συμβούλων, κ. Αλέξανδρου Κολιάδη, κ. Γιώργου Πατσάη και κ. Σάββα Καραταπάνη, καθώς επίσης των προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων, από τους οποίους ο κ. Καμπουράκης ζήτησε να βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή και να μεριμνήσουν για την άμεση λήψη των αναγκαίων και προβλεπόμενων μέτρων.

Διαβάστε ακόμη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη