Συνελήφθη 37χρονος ροδίτης που θώπευσε νεαρή έξω από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Συνελήφθη 37χρονος ροδίτης που θώπευσε νεαρή έξω από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Συνελήφθη 37χρονος ροδίτης που θώπευσε νεαρή έξω από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6512 ΦΟΡΕΣ

Οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών

Σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε σήμερα από το αυτόφωρο δικαστήριο της Ρόδου 37χρονος Ροδίτης, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από καταγγελία που έγινε σε βάρος του σήμερα τα ξημερώματα .

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί ο 37χρονος κατηγορείται ότι στις 3 σήμερα τα ξημερώματα, περνώντας έξω από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου της Ρόδου, προσέγγισε και θώπευσε νεαρή κοπέλα που κινούνταν στην περιοχή, η οποία έντρομη κάλεσε αμέσως την αστυνομία καταγγέλλοντας το περιστατικό.

Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ρόδου, έφθασαν πολύ γρήγορα στο σημείο αλλά καταγγελλόμενος είχε προλάβει να φύγει.

Αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία, οι αστυνομικοί κατάφεραν να το εντοπίσουν σήμερα το πρωί και αφού τον συνέλαβαν, τον παρέπεμψαν στο αυτόφωρο, κατηγορούμενο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΡΟΔΙΑΚΗΣ, ενώπιον του δικαστηρίου τόσο ο 37χρονος όσο και ο συνήγορός του κος Δήμος Μουτάφης, υποστήριξαν ότι ο καταγγελλόμενος βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ότι σε καμμία περίτπωση δεν είχε σκοπό να κάνει κακό στην κοπέλα.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή ενώ ο 37χρονος άσκησε έφεση και η υπόθεσή του θα εκδικαστεί το αμέσως επόμενο διάστημα σε δεύτερο βαθμό.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο