Συμμετοχή του δήμου Κάσου σε διεθνή έκθεση

Συμμετοχή του δήμου Κάσου σε διεθνή έκθεση

Συμμετοχή του δήμου Κάσου σε διεθνή έκθεση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 180 ΦΟΡΕΣ

Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 9ης Διεθνούς Έκθεσης Αthens international tourism & culture expo 2022 στο Ζάππειο μέγαρο, η οποία και ολοκληρώθηκε στις 5 Νοεμβρίου με τη συμμετοχή του δήμου της Ηρωικής Νήσου Κάσου.

Στη διαδικασία βοήθησαν ο Σύλλογος εν Ελλάδι Κασίων και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Επιχειρηματιών και Εμπόρων Κάσου. Στην έκθεση επίσης συμμετείχαν 3000 τουριστικά γραφεία - τουριστικοί πράκτορες από 38 χώρες μεταξύ των οποίων η Ιταλία, η Βουλγαρία, η Ισπανία, η Τουρκία κ.α.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού και εκπρόσωπος του δήμου Η.Ν. Κάσου Γιώργος Καμπούρης σε συνεργασία με την πρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματιών Επιχειρηματιών και Εμπόρων της Κάσου Μαρία Τσακίρη πραγματοποίησαν στοχευμένες συναντήσεις - B2B meetings με διεθνή τουριστικά πρακτορεία όπου παρουσίασαν το τουριστικό προϊόν που προσφέρει η Η.Ν.Κάσος.

Μετά από μια ολοκληρωμένη παρουσίαση και τις δυνατότητες ανάπτυξης του τουρισμού στο νησί εστιασμένες στις εναλλακτικές του μορφές (γαστρονομικός, πολιτιστικός, περιπατητικός, εκκλησιαστικός κλπ) έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την επόμενη τουριστική σεζόν και προγραμματιστήκαν νέες συναντήσεις για τον σχεδιασμό περαιτέρω συνεργασιών.

Μετά από μια απολύτως επιτυχημένη παρουσία της Η.Ν. Κάσου στην εν λόγω έκθεση, ο δήμος Η.Ν. Κάσου ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν και επισκέφθηκαν το περίπτερο του νησιού.

Διαβάστε ακόμη

ΤUI Γερμανίας: Ξεκίνησαν οι κρατήσεις για το 2025

ΞΕΕ: Ικανοποίηση για το «φρένο» της Ε.Ε. στις αθέμιτες πρακτικές της Booking

Οι Ιταλοί “ψηφίζουν” Αστυπάλαια για διακοπές το φετινό καλοκαίρι

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου

Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές