Σ. Χριστοδούλου: Έμφαση και στον τομέα της καθημερινότητας για τη δημοτική ενότητα Καμείρου

Σ. Χριστοδούλου: Έμφαση και στον τομέα  της καθημερινότητας για τη δημοτική ενότητα Καμείρου

Σ. Χριστοδούλου: Έμφαση και στον τομέα της καθημερινότητας για τη δημοτική ενότητα Καμείρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 725 ΦΟΡΕΣ

Στους στόχους που έχει θέσει για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών στην περιοχή ευθύνης του, αναφέρθηκε μιλώντας στον “SkyRodos” χθες ο αντιδήμαρχος Καμείρου κ. Σάββας Χριστοδούλου.

Ξεκινώντας τη συνέντευξη ο κ. Χριστοδούλου ευχαρίστησε το δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Β. Καμπουράκη για το γεγονός ότι ανανέωσε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του. «Θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου για να ανταποκριθώ στα καθήκοντα που μου ανέθεσε ο δήμαρχος Ρόδου. Είμαι έτοιμος να δουλέψω και πάλι.

Θα συνεργαστώ με όλους τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων . Θα συνεχίσω με αμείωτο ρυθμό το έργο που ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο», δήλωσε ο κ. Σάββας Χριστοδούλου. Σε ερώτηση σχετικά με τα έργα που θέτει σε προτεραιότητα στη δημοτική ενότητα Καμείρου, ο κ. Χριστοδούλου δήλωσε: « Εδώ και ένα μήνα έχει ψηφιστεί το Τεχνικό Πρόγραμμα για το έτος 2023. Έχουμε μια βάση δηλαδή πάνω στην οποία θα κινηθούμε.

Μαζί με τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων θα κάνουμε επικαιροποίηση των έργων που θα πρέπει να γίνουν στη δημοτική ενότητα Καμείρου». Ο κ.Σάββας Χριστοδούλου τόνισε πως θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της καθημερινότητας ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των πολιτών που ζουν στη δημοτική ενότητα Καμείρου.

«Τα χωριά μας πρέπει να είναι καθαρά και να έχουν ζωντάνια. Με βάση το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2023 θα προχωρήσουμε τις παρεμβάσεις που θέλουμε για τη δημοτική ενότητα Καμείρου», τόνισε.

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων

Περιοδεία στο νησί μας πραγματοποίησε ο Γιώργος Αυτιάς

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς