Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι υπάλληλοι του δήμου παρουσία δημάρχου και αντιδημάρχων

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι υπάλληλοι του δήμου παρουσία δημάρχου και αντιδημάρχων

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι υπάλληλοι του δήμου παρουσία δημάρχου και αντιδημάρχων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 986 ΦΟΡΕΣ

Σε μία λιτή αλλά «ζεστή» εκδήλωση, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, παρουσία του δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη και αντιδημάρχων, οι υπάλληλοι του Δημαρχείου έκοψαν χθες την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Παρόντες ήταν σχεδόν όλοι οι εργαζόμενοι στο Δημαρχιακό Μέγαρο, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Στράτος Καρίκης, Γιάννης Καμπούρης, Κώστας Ταρασλιάς και Τσαμπίκα Κιαχαγιά-Μαγιόγλου, η Γενική Γραμματέας του δήμου κα Κυριακή Νικολαΐδου και η σύμβουλος του δημάρχου κα Δέσποινα Χατζηδιάκου.

Όλοι ήταν ευδιάθετοι και αισιόδοξοι για τη νέα χρονιά που ξεκινάει και αντάλλασσαν ευχές ενώ είχαν την ευκαιρία να τα πουν και με τους πολιτικούς τους προϊστάμενους. Καταρχάς, ο δήμαρχος έδωσε τις εγκάρδιες ευχές του σε όλους και στη συνέχεια ζήτησε συγνώμη από τις οικογένειές τους που τους στερούνται τόσες ώρες για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για το κοινό καλό.

Και είπε, ακόμη, ο κ. Καμπουράκης, προς τους εργαζόμενους: «Σας παρακαλώ πολύ, στις δύσκολες στιγμές, να είστε ενωμένοι. Δεν λογοδοτείτε σ’ εμάς, λογοδοτείτε στον γείτονά σας, στα παιδιά σας, στις οικογένειές σας, στον Ροδίτη».

Είπε, ακόμη, ότι το 2020 πήγαμε καλά, το 2021 μέτρια, το 2022 καλύτερα και τους κάλεσε να μη χαλαρώσουν το 2023, αλλά να συνεχίσουν τη σκληρή προσπάθεια και αυτή τη χρονιά για να έχουμε ένα καλύτερο 2024.

Ο κ. Ταρασλιάς έδωσε στους εργαζόμενους τις ευχές του και τους είπε ότι είναι μία χρονιά που έχουν πολλά να κάνουν μαζί. Ο κ. Καμπούρης τους είπε ότι στην «αλυσίδα» του δήμου, ο κρίκος ο πιο δυνατός είναι οι υπάλληλοι και «αν δεν είστε εσείς ακμαίοι, δυνατοί, δεν θα πάμε καλά και εμείς».

Υγεία, μια δημιουργική χρονιά, με επιτυχίες, τους ευχήθηκε ο κ. Καρίκης, μίλησε για τη συνεργασία τους και είπε ότι χαίρεται που ο δήμαρχος περνάει το μήνυμα ότι πρέπει να είναι απλοί, κοντά στους εργαζόμενους και τους δημότες ενώ επισήμανε πως το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα ο δήμος διάγει καλές μέρες, και στο νησί μας γίνονται πολλά πράγματα, οφείλεται στους εργαζόμενους.

Διαβάστε ακόμη

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»