Τροχαίο ατύχημα με το καλημέρα στη Ρόδο – Ανατροπή οχήματος στον περιφερειακό δρόμο του Ζέφυρου

Τροχαίο ατύχημα με το καλημέρα στη Ρόδο – Ανατροπή οχήματος στον περιφερειακό δρόμο του Ζέφυρου

Τροχαίο ατύχημα με το καλημέρα στη Ρόδο – Ανατροπή οχήματος στον περιφερειακό δρόμο του Ζέφυρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4759 ΦΟΡΕΣ

Νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στον περιφερειακό δρόμο του Ζέφυρου, όταν οδηγός οχήματος έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το ιχ αυτοκίνητο να αναποδογυρίσει και να προσγειωθεί ανάποδα στην άσφαλτο!

Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν αμέσως την Τροχαία Ρόδου και το ΕΚΑΒ καθώς θραύσματα από το όχημα εκτινάχτηκαν και τραυμάτισαν εκείνη την ώρα διερχόμενο πεζό που βγήκε για βόλτα με το σκύλο του. Ο άτυχος συμπολίτης μας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου με το ΕΚΑΒ όπου οι γιατροί του έκαναν ράμματα στο κεφάλι. Η κατάστασή του δεν ήταν ευτυχώς ιδιαίτερα σοβαρή.

Κλιμάκιο της Τροχαίας έφθασε στο σημείο για να ελέγξει την κυκλοφορία μέχρι την απομάκρυνση του οχήματος από την άσφαλτο, ενώ παράλληλα κατέγραψε όλα τα δεδομένα και τις μαρτυρίες αναζητώντας στοιχεία για τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν ένα ακόμα τροχαίο που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τραγωδία.

Μιλώντας στη "Ρ" διερχόμενοι οδηγοί, υποστήριξαν ότι το αυτοκίνητο γλίστρησε στην άμμο που υπήρχε από την κακοκαιρία της περασμένης Παρασκευής στην άσφαλτο.

Σημειώνεται ότι το νότιο Αιγαίο, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, αναδείχθηκε θλιβερός πρωταθλητής σε τροχαία δυστυχήματα και ατυχήματα για το 202Μόνο στα Δωδεκάνησα έχασαν τη ζωή τους 29 άτομα, ενώ στα νοσοκομεία κατέληξαν τουλάχιστον 950 ως τραυματίες!

Τα μηνύματα δεν είναι καλά ούτε και για το νέο έτος, αφού μέσα στον Ιανουάριο του 2023, καταγράφονται 3 νεκροί (Κως) ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 150 για όλο το νομό.

 

Διαβάστε ακόμη

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο

Ανακοίνωση της παράταξης του Αντώνη Καμπουράκη για την έκπτωση του Βάιου Καλοπήτα

Συλλυπητήριο μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Κινητοποίηση της πυροσβεστικής για φωτιά στην πόλη της Ρόδου

Άνοιξε χθες η πλατφόρμα για το επίδομα μητρότητας στις μητέρες εμπόρους