Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Νεοφύτου

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Νεοφύτου

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Νεοφύτου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4875 ΦΟΡΕΣ

Έφυγε από τη ζωή μια ακόμα δόξα του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου. Πρόκειται για τον Γιώργο Νεοφύτου, ευρύτερα γνωστός και ως «μπούλης» ή «στρατηγός», λόγω του ότι αποτελούσε το «μυαλό» της ομάδας εντός αγωνιστικού χώρου. Ήταν ένας ιδιαίτερα τεχνίτης παίκτης που συνέδεσε το όνομα του αρχικά με τον Διαγόρα. Με τη δημιουργία της Ρόδου, φόρεσε και την «πράσινη» φανέλα ενώ αργότερα πήρε στον Φοίβο στον οποίο διετέλεσε και προπονητής. Μια από τις σημαντικές στιγμές της καριέρας του ήταν όταν πήγε να «δοκιμαστεί» στον Παναθηναϊκό. Σημειώνεται ότι διετέλεσε προπονητής και στον Διαγόρα στον οποίο προσέφερε τις υπηρεσίες του και ως διοικητικό στέλεχος.

Ο Γιώργος Νεοφύτου πέθανε σε ηλικία των 79 ετών.  Για τον θάνατό του, ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου-Διαγόρα, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα ακόλουθα:

"Σήμερα έφυγε από κοντά μας ο παλιός ποδοσφαιριστής της Ρόδου, του Διαγόρα και του Παναθηναϊκού, ο Γιώργος Νεοφύτου, ο θρυλικός "ΜΠΟΥΛΗΣ" του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου, όπως τον αποκαλούσαν. Ο σύλλογός μας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του."

 

Διαβάστε ακόμη

Συνεδριάζει στις 10 Μαΐου η Δημοτική Επιτροπή Ρόδου

Ο εορτασμός της Ημέρας της Εθνικής Αντίστασης

Αποτελέσματα αρχαιρεσιών Συνδικάτου Εργαζομένων «ΡΟΔΑ»

Η συμβολή του Ομίλου Mitsis και της ΑΜΚΕ «Κωνσταντίνου Μήτση» στην ανάπτυξη και ευημερία του τόπου μας

Στην Κάλυμνο Μ.Πέμπτη βράδυ και Μ.Παρασκευή ο Γ.Νικητιάδης

Όχημα κύλησε ανεξέλεγκτο από χώρο στάθμευσης και κόντεψε να «προσγειωθεί» στο δρόμο

Με ηλεκτρική αντλία και 9 μπιτόνια έκλεβε καύσιμα από πρατήριο της Κω

Ανοίγει το ίδρυμα Marc de Montalembert την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024