Ελ. Φτακλάκη: "Νιώθω ότι είμαι μέσα στην οικογένειά μου, ότι τόσα χρόνια ήμουν κάπου αλλού λάθος" (βίντεο)

Ελ. Φτακλάκη: "Νιώθω ότι είμαι μέσα στην οικογένειά μου, ότι τόσα χρόνια ήμουν κάπου αλλού λάθος" (βίντεο)

Ελ. Φτακλάκη: "Νιώθω ότι είμαι μέσα στην οικογένειά μου, ότι τόσα χρόνια ήμουν κάπου αλλού λάθος" (βίντεο)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2313 ΦΟΡΕΣ

Όπως είπε στην επίσημη πρώτη της στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νέας Δημοκρατίας

Η επίσημη πρώτη της κας Ελευθερίας (Λίτσας) Φτακλάκη στη Νέα Δημοκρατία, ήταν η παρουσία της χθες το βράδυ στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των τοπικών οργσανώσεων του κόμματος, στο ξενοδοχείο "Ρόδος Πάλλας", ως στέλεχος του ψηφοδελτίου του κόμματος στα Δωδεκάνησα, στις επερχόμενες εκλογές, και αναμφίβολα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω της.

Την κα Φτακλάκη καλωσόρισαν στον πολιτικό χώρο και στο ψηφοδέλτιο άπαντες και από μικροφώνου. Από τους βουλευτές Δωδεκανήσου, κ.κ. Μάνο Κόνσολα, Βασίλη Υψηλάντη, Γιάννη Παππά (σ.σ. η κα Μίκα Ιατρίδη απουσίαζε λόγω ασθενείας), μέχρι τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο και τους Προέδρους των κομματικών οργανώσεων.

Αίσθηση προκάλεσαν και τα όσα είπε η ίδια στο χαιρετισμό της, μιλώντας για πρώτη φορά σε κομματικό ακροατήριο του πολιτικού χώρου στον οποίο πλέον ανήκει και απέσπασε το χειροκρότημα. Μεταξύ άλλων, είπε:

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την καρδιά μου-το εννοώ αυτό,νιώθω βαθύτατα σιγκινημένη-γιατί σήμερα με αγκαλιάσατε. Ήρθα κοντά σας αποδεχόμενη την πρόσκληση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, μία τιμητική πρόσκληση. Πραγματικά, νιώθω ότι είμαι μες την οικογένειά μου, νιώθω ότι ήμουνα τόσα χρόνια μάλλον κάπου αλλού λάθος και ερχομαι να απαντήσω στο πως και γιατί αποδέχθηκα αυτή την πρόσκληση: θεωρώ ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αυτή τη στιγμή είναι η εγγύηση για τη χώρα, μας, είναι η εγγύηση για μια Ελλάδα όρθια, είναι η εγγύηση για όλα τα στελέχη που έχει δίπλα του, σε όλα τα επίπεδα.

Νομίζω ότι όλοι μας, όλοι οι Έλληνες, νιώθουμε μετά από πολλά χρόνια την ασφάλεια, την υπερηφάνια γιατί, ειλικρινά, η Ελλάδα ξαναβρήκε τη θέση και το ρόλο της στα ευρωπαϊκά και διεθνή σαλόνια, νιώθουμε περηφάνια όταν ακούμε τον πρωθυπουργό μας να μας εκπροσωπεί και να βγάζει τους πύρηνους λόγους, τους πατριωτικούς λόγους. Αλλά δεν είναι μόνο το κομμάτι της διπλωματίας, είναι και το κομμάτι της θωράκισης της χώρας μας, είναι αυτό που εμείς οι Δωδεκανήσιοι νιώθουμε στο πετσί μας: την ασφάλεια. Και αυτό μπορεί να το διαβεβαιώσει ο κάθε κάτοικος των ακριτικών νησιών μας...".

 

 

Διαβάστε ακόμη

Γ. Παππάς, υφυπουργός Ναυτιλίας: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο