Μέχρι τις 10 Μαρτίου οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου στα σχολικά

Μέχρι τις 10 Μαρτίου οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου στα σχολικά

Μέχρι τις 10 Μαρτίου οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου στα σχολικά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 469 ΦΟΡΕΣ

Στην τελική τους ευθεία φτάνουν τα σχολικά πρωταθλήματα, όσον αφορά την πανδωδεκανησιακή φάση τους, από την Οργανωτική Επιτροπή της Διεύθυνσης Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης.

Και φέτος συμμετέχουν μαθητές-μαθήτριες μόνο από τα λύκεια σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ, στα ομαδικά αθλήματα, όπως και στον στίβο στα ατομικά. Μετά τις 27 Φεβρουαρίου και σίγουρα πριν τις 10 Μαρτίου θα γίνουν οι τελικοί σ’ επίπεδο νομού και στη συνέχεια θα δηλωθούν στο υπουργείο οι πρωταθλήτριες ομάδες για τη β’ και γ’ φάση ως την ανάδειξη των πανελληνιονικών.

Το πρωτάθλημα στίβου δεν έχει ακόμη προκηρυχθεί από το υπουργείο, αλλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα γίνει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα», αφού προηγηθούν οι προκριματικοί στα νησιά πλην της Ρόδου. Να σημειώσουμε ότι η Οργανωτική Επιτροπή θα πραγματοποιήσει και φέτος αγώνες για τα δημοτικά και τα γυμνάσια στα νησιά μας, χωρίς φυσικά να δίδεται πρόκριση σε επόμενες φάσεις, απλώς για να υπάρχει δραστηριότητα και σ’ αυτές τις ηλικίες.

Μέχρι και πριν δέκα χρόνια ωστόσο, μπορούσαν και οι μαθητές-μαθήτριες από τα γυμνάσια να συμμετάσχουν στη β’ και τη γ’ φάση, όμως αυτές καταργήθηκαν στην προσπάθεια να εξοικονομηθούν πόροι ελέω μνημονίων...

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”