Τεράστια κίνηση της Διαδρομής Ελπίδας με την παράδοση τεχνολογικού υλικού στο 3ο Νηπιαγωγείο Αρχαγγέλου

Τεράστια κίνηση της Διαδρομής Ελπίδας με την παράδοση τεχνολογικού υλικού στο 3ο Νηπιαγωγείο Αρχαγγέλου

Τεράστια κίνηση της Διαδρομής Ελπίδας με την παράδοση τεχνολογικού υλικού στο 3ο Νηπιαγωγείο Αρχαγγέλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 713 ΦΟΡΕΣ

Μια αξιέπαινη προσπάθεια άλλη μια φορά από τη Διαδρομή Ελπίδας, είχε ως αποτέλεσμα να ενισχυθεί με τεχνολογικό υλικό το 3ο Νηπιαγωγείο Αρχαγγέλου, στο πλαίσιο της ανάπτυξης της Εκπαίδευσης στην περιοχή.

Προχθές το μεσημέρι ο Ιάκωβος Δαμιανός και η Τσαμπίκα Κοντόγιαννου, εμπνευστές της συγκεκριμένης δράσης, παρέδωσαν τον εξοπλισμό, παρουσία των νηπιαγωγών αλλά και μαθητών που τους ευχαρίστησαν με τον δικό τους… εικαστικό τρόπο.

Παρών ήταν κι ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ, Αλέξανδρος Κολιάδης, καθώς στηρίζει την όλη προσπάθεια, έχοντας παράλληλα μια ιδιαίτερη σχέση με τον Αρχάγγελο.

*Δηλώσεις στη «Ροδιακή» έκαναν όλοι όσοι βρέθηκαν στο Νηπιαγωγείο κατά την παράδοση μα και η Βάσω Γέροντα που προσφέρει ως νηπιαγωγός:

Ιάκωβος Δαμιανός: «Με χαρά ο στόχος μας για φέτος επετεύχθη κι ευχαριστούμε γι’ άλλη μια φορά τον κόσμο που βοήθησε, τους χορηγούς, την περιφέρεια και τον ΔΟΠΑΡ. Την επόμενη χρονιά συνεχίζουμε με νέους στόχους».

Βάσω Γέροντα: «Ευχαριστούμε θερμά τη Διαδρομή Ελπίδας για τα διαδραστικά συστήματα και τους εκτυπωτές που μας προσέφερε.

Είναι πολύ σημαντικές τέτοιες δράσεις που ενισχύουν το έργο μας και βοηθούν τα παιδιά, προσφέροντάς τους τα καλύτερα.

Είναι ανεκτίμητη για μας αυτή η προσφορά, γιατί θα ‘ταν πάρα πολύ δύσκολο να μπορούσαμε να αποκτήσουμε αλλιώς όσα μας πρόσφερε η Διαδρομή Ελπίδας μ’ αυτή τη δράση.

Τους ευχαριστούμε από βάθος καρδιάς κι όλο τον κόσμο που βοήθησε τα παιδάκια του Αρχαγγέλου»

Αλέξανδρος Κολιάδης: «Είναι μεγάλη χαρά που βρίσκομαι εδώ, αφού με την κ. Βάσω Γέροντα γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια. Πριν τριάντα χρόνια άλλωστε φοίτησα στο Λύκειο Αρχαγγέλου και είχα μια πολύ καλή σχέση με την οικογένειά της.

Είναι ένα μέρος που αγαπάμε πολύ, έχω πολύ καλές αναμνήσεις και χαίρομαι τώρα, αφού βλέπω ότι έχει αποτέλεσμα η προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά της Διαδρομής Ελπίδας για 8η χρονιά.

Σημαίνει ότι όλο αυτό δεν ήταν ένα… πυροτέχνημα και συνεχίζουν και μάχονται γι’ αυτό.

Μεγαλύτερη ικανοποίηση και χαρά είναι όταν προσφέρεις σ’ ένα νηπιαγωγείο στο χωριό σου, όπως αυτό εδώ, μέσα από μια διοργάνωση που καλείς τον κόσμο και συμπαραστέκεται και τη στηρίζει, όπως και οι χορηγοί.

Εμείς ως ΔΟΠΑΡ στηρίζουμε όσο μπορούμε τέτοιου είδους δράσεις, αλλά πάνω απ’ όλα προσπαθούν αυτά τα παιδιά που ευχαριστούμε όχι ως δήμος ή ΔΟΠΑΡ, αλλά ως πολίτες, γιατί είναι μεγάλη η χαρά που ‘χουν δώσει.

Ό,τι και να κάνει ο δήμος ή η περιφέρεια, ποτέ δεν είναι αρκετό και πάντα χρειαζόμαστε βοήθεια.

Όλη αυτή η δράση είναι διδακτική και γι’ άλλους, για να προσφέρουν με κόπο, θυσία και τρέξιμο, ώστε να χαρούν αυτά τα μικρά παιδιά.

Δίνω συγχαρητήρια στις νηπιαγωγούς για όλη την εγκατάσταση με εξαιρετικές αίθουσες, και πάντα θα προσπαθούμε να προσφέρουμε το κάτι παραπάνω.

Συγχαρητήρια αξίζουν στην Ιάκωβο Δαμιανό και την Τσαμπίκα Κοντόγιαννου κι εύχομαι να συνεχίσει η Διαδρομή Ελπίδας μέχρι να πάμε στην 30η διοργάνωση…».

Τσαμπίκα Κοντόγιαννου: «Εγώ θα κλείσω αναφέροντας ότι μας τιμούν τα λόγια σας εδώ σήμερα κι αυτό μας δίνει δύναμη, ώστε να συνεχίσουμε να προχωράμε και να παρουσιάζουμε τους «καρπούς» της 8ης Διαδρομής Ελπίδας.

Μακάρι να καταφέρουμε να είναι πάντα κοντά μας ο κόσμος και οι χορηγοί ώστε να συνεχίσουμε τις διαδρομές και να προσπαθούσε όσο μπορούμε για το καλό του τόπου μας».

*Ανακοίνωση για την παράδοση του εξοπλισμού εξέδωσε και το 3ο Νηπιαγωγείο Αρχαγγέλου:

«Με την παρούσα δημοσίευση σύσσωμο το 3ο Νηπιαγωγείο Αρχαγγέλου ευχαριστεί θερμά τη Μ.Κ.Ο. Διαδρομή Ελπίδας, την Τσαμπίκα Κοντόγιαννου και τον Ιάκωβο Δαμιανό, για την υποστήριξή τους αλλά και για την ευαισθησία που επιδεικνύουν κάθε φορά, ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα και τις ανάγκες του τόπου μας.

Η γενναιόδωρη χρηματική συνεισφορά σας, ύψους 2.500 ευρώ εξασφάλισε την αγορά και τοποθέτηση:
(α) 2 Διαδραστικών Πινάκων Αφής - 2 Βιντεοπροβολέων Οροφής, και
(β) 2 Εκτυπωτών.

Αποδείξατε για άλλη μια φορά έμπρακτα όχι μόνο τον σεβασμό σας, αλλά και την υποστήριξή σας, στην τοπική μας κοινωνία. Η φετινή προσφορά σας στο Νηπιαγωγείο μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε το έργο μας.

H γενναιόδωρη κίνησή σας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και αναδεικνύει το ήθος σας και τις αξίες της κοινωνικής αλληλεγγύης. Για ακόμη μια φορά, αποδεικνύετε έμπρακτα πως με ομαδικό πνεύμα και αίσθημα αλληλεγγύης μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Στις δύσκολες οικονομικά εποχές που βιώνουμε και στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις των παιδιών μας, η προσφορά σας αυτή, συμβάλλει στην ποιοτική αναβάθμιση του Νηπιαγωγείου μας, βοηθώντας μας να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες της σύγχρονης εκπαίδευσης.

Αυτή η δημοσίευσή μας αποτελεί ελάχιστη ένδειξη της ευγνωμοσύνης μας έναντι αυτής της αξιέπαινης πράξης σας.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου - ΔΟΠΑΡ Αλέξη Κολιάδη για την παρουσία του σήμερα στο Νηπιαγωγείο μας, αλλά και την άμεση ανταπόκρισή του στις ανάγκες μας.

Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας μας, ζητήθηκε από τον κ. Κολιάδη η δική του συμβολή, ως μέλους της διοίκησης του δήμου, στην αναβάθμιση του Νηπιαγωγείου μας.

Σύντομα, με την πολύτιμη βοήθειά του, το Νηπιαγωγείο μας θα έχει νέο εκπαιδευτικό - παιδαγωγικό υλικό.

Αναλυτικότερα όμως θα μιλήσουμε σε νέα μας δημοσίευση τις επόμενες μέρες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Στο 3ο Νηπιαγωγείο Αρχαγγέλου θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε με ενδιαφέρον και ανησυχία τις εξελίξεις στο χώρο της προσχολικής εκπαίδευσης, θέτοντας διαρκώς νέους στόχους και βάζοντας τα θεμέλια για ένα σχολείο ζεστό και ανθρώπινο, ποιοτικό και πολύπλευρο, ένα σχολείο ανοιχτό στο κόσμο, ευέλικτο κι ευχάριστο».

Διαβάστε ακόμη

Στις 1-2 Ιουνίου τα «3α Δωδεκανησιακά Δάφνεια» στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Το πάλεψαν όσο μπορούσαν οι Παίδες του Φοίνικα

Ηρακλής Μαριτσών: Ανανέωσε και ο Παγκράτης

Τζάμπολ τον Ιούνιο στο 3ο Ανοικτό Εργασιακό Κύπελλο μπάσκετ

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο