Νέο σοκ για το νησί της Ρόδου: Έφυγε από τη ζωή ο ξενοδόχος Μάκης Ιντζάς

Νέο σοκ για το νησί της Ρόδου: Έφυγε από τη ζωή ο ξενοδόχος Μάκης Ιντζάς

Νέο σοκ για το νησί της Ρόδου: Έφυγε από τη ζωή ο ξενοδόχος Μάκης Ιντζάς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 15577 ΦΟΡΕΣ

Έφυγε σήμερα τα ξημερώματα από τη ζωή, σε ηλικία 54 ετών, ο ξενοδόχος Μάκης Ιντζάς, ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένας δυναμικός επιχειρηματίας και ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης, που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στα επιχειρηματικά και κοινωνικά δρώμενα της Ρόδου.

Ο Μάκης (Βαρθολομαίος) Ιντζάς, ήταν ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Semiramis. Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος την τοπική μας κοινωνία, καθώς ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος.

Ο θάνατός του από τα πρώτα στοιχεία οφείλεται σε αιφνίδιο καρδιολογικό πρόβλημα. Ο ίδιος ξύπνησε μέσα στον ύπνο αισθανόμενος δυσφορία και αδιαθεσία αλλά δυστυχώς κατέληξε λίγη ώρα αργότερα, πριν οι διασώστες του ΕΚΑΒ φθάσουν στο σημείο για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου, αναμένεται να προσδιοριστούν με την διαδικασία νεκροψία νεκροτομίας που θα γίνει.

Η κηδεία του άτυχου ξενοδόχου θα τελεσθεί από τον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Ρόδου, αύριο στις 3 μ.μ.

Συλλυπητήριο μήνυμα Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου 

Στο πένθος βυθίστηκε σήμερα η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και ολόκληρος ο ξενοδοχειακός κόσμος του νησιού, από τον αδόκητο θάνατο του φίλου, συνεργάτη, επιτυχημένου ξενοδόχου και ειλικρινούς ανθρώπου Βαρθολομαίου (Μάκη) Ιντζά.

Η είδηση του θανάτου του μας συγκλόνισε.

Ως Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, αναβάλλουμε τη διεξαγωγή της σημερινής Γενικής Συνέλευσης των μελών.

H διοίκηση θα συνεδριάσει εκτάκτως ώστε να καθοριστούν και να αποδοθούν τα πρέποντα στην μνήμη του εκλιπόντα.

Η σκέψη μας βρίσκεται στην οικογένειά του.

Συλλυπητήρια δήλωση του βουλευτή Δωδεκανήσου, Μάνου Κόνσολα

«Είμαι πραγματικά συγκλονισμένος από την αιφνίδια απώλεια ενός εξαιρετικού ανθρώπου και φίλου, του Μάκη Ιντζά.

Πρωτοπόρος στον τουρισμό, επιχειρηματίας δυναμικός και ευαίσθητος κοινωνικά, έφυγε σήμερα ξαφνικά και πρόωρα από τη ζωή.

Ευγενής ως άνθρωπος, με ανησυχίες, ξεχωριστή ευαισθησία και αγάπη για τον τόπο του.

Για μένα, αλλά και όσους τον γνώρισαν, είναι μια μεγάλη απώλεια σε συναισθηματικό και ανθρώπινο επίπεδο.

Στα παιδιά του και στην οικογένειά του, απευθύνω τα πλέον ειλικρινή συλλυπητήρια μου».

Δήλωση Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη

Η τοπική κοινωνία της Ρόδου μας είναι συγκλονισμένη από την τόσο ξαφνική και αναπάντεχη απώλεια του Μάκη Ιντζά. Ενός καταξιωμένου επιχειρηματία με μάχιμη δράση στην δωδεκάμηνη ξενοδοχία της Ρόδου.Μας αφήνει πολύτιμη παρακαταθήκη το λαμπρό επιχειρηματικό πνεύμα του, που σφράγισε ανεξίτηλα την τουριστική ανάπτυξη και την πρόοδο του νησιού μας. Εκφράζω τα πιο θερμά συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και στους οικείους του. Ο Θεός να τους δίνει δύναμη και παρηγοριά αυτές τις δύσκολες ώρες.

Δήλωση βουλευτή Δωδεκανήσου, Γιάννη Παππά 

Είμαι βαθιά συγκλονισμένος από τον αναπάντεχο χαμό του φίλου μου Μάκη Ιντζά.

Ένας νέος άνθρωπος, άξιος οικογενειάρχης και άριστος επαγγελματίας στον απαιτητικό χώρο του τουρισμού δεν είναι πια κοντά μας.

Ο Μάκης, ιδιαίτερα αγαπητός και ενεργός στην κοινωνία του νησιού μας, συνετέλεσε ως επιχειρηματίας του ξενοδοχειακού κλάδου στο τουριστικό θαύμα της Ρόδου.

Το ήθος, η αλληλεγγύη του, η συνεχής προσφορά και ο επαγγελματισμός του, θα λείψουν πολύ από τον τόπο μας, που τόσο πολύ αγάπησε.

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό ταξίδι φίλε μου!

Συλλυπητήριο μήνυμα Μίκας Ιατρίδη, βουλευτή Δωδεκανήσου

Εξαιρετικός, οραματιστής και δημιουργικός επιχειρηματίας, ο Μάκης Ιντζάς άφησε το δικό του, μοναδικό, στίγμα στον τουρισμό του νησιού μας.

Πάνω από όλα, όμως, ήταν ένας καλός φίλος, που νοιαζόταν ιδιαίτερα για τους συνανθρώπους του και για την πρόοδο, συνολικά, της Ρόδου.

Το νέο της αιφνίδιας απώλειας του συγκλόνισε όλους εμάς που είχαμε την τύχη να μιλάμε μαζί του, να αντλούμε δύναμη από την ενέργειά του, να παραδειγματιζόμαστε από τη μοναδική αφοσίωση του στους στόχους που κάθε φορά έθετε.

Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στα παιδιά του και την οικογένεια του. Καλό του ταξίδι!

 

Συλλυπητήριο μήνυμα του Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Βασίλη Α. Υψηλάντη

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης, Κοσμήτορας Α’ της Βουλής των Ελλήνων και Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με οδύνη πληροφορήθηκα τον ξαφνικό θάνατο του αγαπητού μου φίλου Μάκη Ιντζά. Από τους πρωτοπόρους νέους επιχειρηματίες της Δωδεκανήσου, διακρινόταν για τον ακέραιο χαρακτήρα του, τη δημιουργικότητα του, την προσήλωση του στη συνεχή εξέλιξη και πρόοδο του τόπου μας. Η απώλεια του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό και ανείπωτο πόνο. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην μητέρα του και την οικογένεια του και εύχομαι να είναι ελαφρύ το χώμα της ροδίτικης γης που θα τον δεχθεί.»

Συλλυπητήρια δήλωση Φώτη Χατζηδιάκου 

Συγκλονισμένοι σήμερα η κοινωνία της Ρόδου, ο επιχειρηματικός κόσμος, όλοι εμείς οι φίλοι σου, οι
συγγενείς σου, αλλά κυρίως η οικογένεια σου από τον αδόκητο και πρόωρο θάνατο σου, αγαπητέ μου φίλε Μάκη.

Ήσουν ένα επίλεκτο μέλος της Ροδιακής κοινωνίας, με έμφυτη ευγένεια, ευρυμάθεια και παιδεία, που η απώλεια σου μας γεμίζει θλίψη.

‘Ένας άνθρωπος αρχών και αξιών, γενναιόδωρος, ρεαλιστής, οραματιστής, που σημαδεμένος από μικρός από τον θάνατο του πατέρα σου έμαθες να ανοίγεις τους δικούς σου δρόμους δημιουργίας, αλλά και δρόμους προοπτικής για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του τόπου μας.

Σήμερα είμαστε αναγκασμένοι να αποδεχθούμε τον αναπάντεχο θάνατο σου, που δυστυχώς αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό και ανείπωτο πόνο στα παιδιά σου, στην αγαπημένη σου μητέρα, στην αδελφή σου, στην οικογένεια σου.

Με βαθιά θλίψη, τους εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια.

Συλλυπητήριο μήνυμα της υποψήφιας Βουλευτή Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Ελευθερίας Φτακλάκη

Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για τη μεγάλη απώλεια του Μάκη Ιντζά, που συγκλονίζει την κοινωνία της Ρόδου. Ένας άνθρωπος ιδιαίτερα ευγενής και αγαπητός, ξενοδόχος με τεράστια προσφορά στον κλάδο του Τουρισμού, που αφήνει ανεξίτηλο το δικό του αποτύπωμα στην επιχειρηματικότητα, πάντα δραστήριος και οραματιστής, με μεγάλη αγάπη για τον τόπο μας, που «έφυγε» τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Υπηρέτησε με αφοσίωση και συνέπεια τον κλάδο του Τουρισμού επί δεκαετίες, με μεγάλη συνεισφορά στον ελληνικό Τουρισμό, συμβάλλοντας στην τουριστική ανάπτυξη της Ρόδου.

Θα μείνει στη μνήμη μας για την αγωνιστικότητα, την ακεραιότητα και το ήθος του. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τα δύο του παιδιά, στους συγγενείς και φίλους του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της ροδίτικης γης που θα τον σκεπάσει.

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημήτρη Γάκη

Είμαι συγκλονισμένος, όπως και σύσσωμη η κοινωνία της Ρόδου, από τη ξαφνική, θλιβερή είδηση για την απώλεια του Μάκη Ιντζά. Είναι δύσκολο να κατανοήσεις τον αιφνίδιο θάνατο ενός νέου ανθρώπου, δραστήριου, επιτυχημένου και πάντα χαμογελαστού όπως ήταν ο Μάκης. Σημαντική η παρουσία του στην ξενοδοχία της Ρόδου, ξεχωριστή η δημόσια παρουσία του, πάντα με προτάσεις και καλοσύνη για τους συνανθρώπους του. «Έφυγε» νωρίς ο Μάκης από τη ζωή μας και δεν έπρεπε. Θα τον θυμάμαι πάντα με απέραντη αγάπη και σεβασμό. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Συλλυπητήριο μήνυμα του υποψήψιου βουλευτή Παναγιώτη Κουνάκη

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Μάκη Ιντζά γέμισε τους οικείους του και όλη την κοινωνία της Δωδεκανήσου με βαθύτατη θλίψη.
Ο Μάκης Ιντζάς υπήρξε ένας επιχειρηματίας που με την πολύπλευρη δράση του συνέβαλε τα μέγιστα στην τουριστική ανάπτυξη της Ρόδου.
Θα τον θυμόμαστε για το ήθος του, την ευγένεια του χαρακτήρα του και την μαχητικότητα που τον διέκρινε.
Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στους οικείους του.

Συλλυπητήριο μήνυμα της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου 

Το Δ.Σ. και τα μέλη της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη μας για τηνξαφνική και άδικη απώλεια του ξενοδόχου Μάκη Ιντζά.

Ο αναπάντεχος χαμός του σε μια κατ’ εξοχήν παραγωγική περίοδο της ζωής του, μας έχει συγκλονίσει. Ο εκλιπών υπηρέτησε με αφοσίωση και συνέπεια τον τουρισμό της Ρόδου, συνεχίζοντας την οικογενειακή του παράδοση, με επαγγελματικό ήθος και αξιοπρέπεια,χαρακτηριστικά που τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό στον τόπο μας.

Η απώλειά του αφήνει την τουριστική οικογένεια φτωχότερη. Θα τον θυμόμαστε πάντα με ευγνωμοσύνη και αγάπη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους οικείους του.

 

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο