Η ΕΥΘΥΤΑ μοιράζει πασχαλινές λαμπάδες στους οδηγούς τη Μεγάλη Πέμπτη

Η ΕΥΘΥΤΑ μοιράζει πασχαλινές λαμπάδες στους οδηγούς τη Μεγάλη Πέμπτη

Η ΕΥΘΥΤΑ μοιράζει πασχαλινές λαμπάδες στους οδηγούς τη Μεγάλη Πέμπτη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 785 ΦΟΡΕΣ

Η ΕΥΘΥΤΑ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΡΟΔΟΥ, τηρεί για άλλη μια χρονιά τις δικές της παραδόσεις, που ως βασικό τους στόχο έχουν την ευαισθητοποίηση των οδηγών της πόλης μας. Σε σχετική ανακοίνωση για τη δράση που θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη, αναφέρονται τα ακόλουθα:

"Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, και φέτος, πιστή χωρίς παρεκκλίσεις στους στόχους της για την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών της οδηγών, θα μοιράσει τη Μεγάλη Πέμπτη στις 11:30 στην πλατεία Κύπρου, αναστάσιμες λαμπάδες με μηνύματα υπεύθυνης συμπεριφοράς και να ανταλλάξει ευχές για ασφαλείς διαδρομές μαζί με την Τροχαία Ρόδου και τη ΣΥΦΑΚ Ρόδου.
Ας ευχηθούμε όλοι μας το φως της Ανάστασης που θα μεταφέρουμε στο σπίτι μας, να μας φωτίζει σε κάθε μας μετακίνηση και οι διαδρομές μας να είναι ασφαλείς, φωτίζοντας τη ζωή μας με το φως της χαράς για ΖΩΗ.

Ευχαριστούμε τα μέλη, τους εθελοντές φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου που βοήθησαν με μεγάλο ενθουσιασμό στον στολισμό των πασχαλινών λαμπάδων, προκειμένου να μεταφέρει μηνύματα με ευφάνταστο τρόπο στους οδηγούς για την οδική συμπεριφορά, μιας συμπεριφοράς που μπορεί να έχει η μη τήρηση στους Κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και τις συνέπειες των λανθασμένων αποφάσεων που παίρνουν οι οδηγοί στο δρόμο και στους κινδύνους που μπορούν αυτές οι συμπεριφορές να προκαλέσουν.

Ευχαριστούμε, την Τροχαία Ρόδου που είναι πάντα δίπλα μας, τον κ. Γιαννακάκη Αντώνη και τη ΣΥΦΑΚ Ρόδου, χορηγούς αυτής της δράσης, για τη συνεχή υποστήριξή τους.

Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, εύχεται σε όλους σας Καλό Πάσχα με ασφαλείς διαδρομές."

Διαβάστε ακόμη

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»