Για τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του πρόκειται να δικαστεί 39χρονος Βούλγαρος

Για τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του πρόκειται να δικαστεί 39χρονος Βούλγαρος

Για τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του πρόκειται να δικαστεί 39χρονος Βούλγαρος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 628 ΦΟΡΕΣ

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου θα καθίσει 39χρονος Βούλγαρος κατηγορούμενος για βαριά σκοπούμενη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, σε βάρος της 49χρονης πρώην συντρόφου του.

Η δίκη έχει προσδιοριστεί να γίνει στις 8 Μαΐου και ο 39χρονος αλλοδαπός βρίσκεται ήδη στη φυλακή από πέρυσι τον Σεπτέμβριο, οπότε και συνέβη το περιστατικό.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω με το οποίο η υπόθεση παραπέμφθηκε σε δίκη αλλά και τις καταθέσεις που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, η 49χρονη Βουλγάρα εργαζόταν σε ξενοδοχείο στον Κέφαλο της Κω. Στις 16 Σεπτεμβρίου 2022 στις 4 απόγευμα, η αλλοδαπή έχοντας μόλις σχολάσει πήγε μαζί με μία φίλη της σε κοντινό σούπερ μάρκετ για να ψωνίσει.

Έξω από το κατάστημα την περίμενε ο 39χρονος ο οποίος την άρπαξε από το τριχωτό της κεφαλής και άρχισε να τη χτυπάει με γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι και στο πρόσωπο, ενώ στη συνέχεια πήρε το κεφάλι της και άρχισε να το χτυπάει στον τοίχο, με αποτέλεσμα να προκληθούν βαριά τραύματα στην 49χρονη.


Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία, ο 39χρονος συνελήφθη και μετά την απολογία του στις 19 Σεπτεμβρίου 2022 με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στη φυλακή όπου κρατείται έως και σήμερα.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών