Πανηγυρικές εκδηλώσεις για την εορτή της Αγίας Ειρήνης

Πανηγυρικές εκδηλώσεις για την εορτή της Αγίας Ειρήνης

Πανηγυρικές εκδηλώσεις για την εορτή της Αγίας Ειρήνης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1192 ΦΟΡΕΣ

Σήμερα Πέμπτη 4 Μαΐου 2023 και ώρα 5.30 το απόγευμα θα γίνει η υποδοχή της Παναγίας της Σκιαδενής, που θα λαμπρύνει την πανήγυρη της Αγιας Ειρήνης και του Αγίου Εφραίμ της Μάκρης.

Στις 6.30 το απόγευμα θα γίνει Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της Αγίας Ειρήνης και του Αγίου Εφραίμ με την παρουσία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κυρίλλου Παπανθίμου.

Από το Ναΰδριο και μέχρι το Χαραλάμπειο Γηροκομείο και τους παιδικούς Σταθμούς «Δημιουργία» θα γίνει περιφορά των ιερών εικόνων.

Θα ακολουθήσει εκδήλωση από τη χορωδία του κου Τάσου Κουδούνη από την Κρεμαστή. Θα προσφερθούν φαγητά και γλυκά για τους προσκυνητές. Επίσης θα υπάρχει λαχειαγορά για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023 και ώρες 07.00-10.30 το πρωΐ θα ψαλεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με επίκαιρο κήρυγμα, αγιασμό και αρτοκλασία.Όλη μέρα ο ναός θα είναι ανοικτός.

Το απόγευμα και ώρες 6-8 θα ψαλούν οι Παρακλήσεις των Αγίων και στη συνέχεια θα τελεστεί Μεσονυκτική Λειτουργία από τον Αρχιμανδρίτη π. Παΐσιο Φαρμακίδη καθιερωμένη για τη νεολαία και τις πανελλήνιες εξετάσεις.Θα δοθούν δωρεάν στυλό, εικονάκια, καπελάκια και κεράσματα.

Το Σάββατο 6 Μαΐου και ώρες 8.30-10.30 το πρωϊ θα ψαλεί η Παράκληση στην Παναγία την Σκιαδενή και θα αναχωρήσει για την ιερά της Μονή στις 11η ώρα.

Διαβάστε ακόμη

Πολιτιστικές δράσεις στη Σορωνή της Ρόδου

Σε Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό τάξεις του Δημοτικού Σχολείου Σορωνής

Εκδήλωση για τη βία εναντίον των γυναικών

«Γη Μήτηρ»: Παρουσίαση ποιητικής συλλογής της Ιουλίτας Ηλιοπούλου

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο