Εξόρμηση Κινητής Οφθαλμολογικής Μονάδας του Νοσοκομείου Ρόδου στο Κέντρο Υγείας Εμπώνα

Εξόρμηση Κινητής Οφθαλμολογικής Μονάδας του Νοσοκομείου Ρόδου στο Κέντρο Υγείας Εμπώνα

Εξόρμηση Κινητής Οφθαλμολογικής Μονάδας του Νοσοκομείου Ρόδου στο Κέντρο Υγείας Εμπώνα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 731 ΦΟΡΕΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 στο Κέντρο Υγείας Εμπώνα ο Οφθαλμολογικός έλεγχος του πληθυσμού του χωριού από την Κινητή Οφθαλμολογική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου ‘‘Ανδρέας Παπανδρέου’’, η οποία αποτελεί ευγενική χορηγία της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου με σκοπό την κάλυψη των αναγκών του περιφερειακού πληθυσμού.

Η ομάδα εργασίας αποτελείτο από τον Δ/ντή Οφθαλμολογικής Κλινικής κ. Κόκκινο Μιχαήλ, τον Ιατρό κ. Λιακόπουλο Δημήτριο και την κα Σχίζα Μαρία νοσηλεύτρια της κλινικής. Συνολικά εξετάστηκαν 60 ασθενείς, ηλικίας από 16 μηνών έως 98 ετών.

Ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία και τη συνεργασία τον Συντονιστή – Δ/ντή Ιατρό κ. Μούκα Θεοφάνη, του Κέντρου Υγείας Εμπώνα καθώς και όλους όσους συνέβαλλαν, ο καθένας από την πλευρά του στην επιτυχία της δράσης.

Η εν λόγω δράση σηματοδοτεί την αρχή στον προγραμματισμό των επόμενων επισκέψεων τόσο στη Νότια και Βόρεια Ρόδο όσο και στα ακριτικά νησιά του Αιγαίου.

Η διαρκής αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας και η βελτίωση του επιπέδου υγείας των πολιτών της Δωδεκανήσου καθώς και των επισκεπτών της, αποτελούν την πιο σημαντική προτεραιότητα της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο