Γεμάτο το δημοτικό θέατρο Ρόδου στην κεντρική ομιλία του Φώτη Χατζηδιάκου (φωτογραφίες)

Γεμάτο το δημοτικό θέατρο Ρόδου στην κεντρική ομιλία του Φώτη Χατζηδιάκου (φωτογραφίες)

Γεμάτο το δημοτικό θέατρο Ρόδου στην κεντρική ομιλία του Φώτη Χατζηδιάκου (φωτογραφίες)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3448 ΦΟΡΕΣ

Κάλεσμα στους Δωδεκανήσιους, σε κάθε γωνιά του νομού μας, να εμπιστευτούν τη γνώση και την εμπειρία που έχει αποκομίσει εδώ και δύο δεκαετίες και πλέον ενασχόλησης με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, απηύθυνε πριν από λίγο, ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, κ. Φώτης Χατζηδιάκος, κατά την κεντρική του προεκλογική εκδήλωση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο της Ρόδου.

Ο κ. Χατζηδιάκος, μίλησε με το γνωστό του πάθος και ανέλαβε δεσμεύσεις για τον αγώνα που θα δώσει για κάθε νησί του νομού μας στην κεντρική πολιτική σκηνή, εφόσον ο δωδεκανησιακός λαός τον επιλέξει για να εκπροσωπήσει τα νησιά μας στα κοινοβουλευτικά έδρανα.

Η ομιλία του υποψήφιου βουλευτή ήταν, βέβαια, πολιτική και έθιξε τα μείζονα προβλήματα που ταλανίζουν το νόμο μας και ειδικά τη Ρόδο, με πρωταρχικό τις ελλείψεις στη δημόσια υγεία. Παρουσία όλων των πρωτοκλασάτων στελεχών του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ στο νομό μας, των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές και σύσσωμης της νομαρχιακής επιτροπής νότιας Δωδεκανήσου, μίλησε για την "αναζωογόνηση" του κόμματος στο νομό με στόχο να γίνει δεύτερη δύναμη μετά τις εκλογές της Κυριακής.

Κατά την ομιλία του, ο κ. Χατζηδιάκος καταφέρθηκε, ακόμη, εναντίον της κυβέρνησης και δεν έλλειψε η κριτική στην πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, χαρακτηρίζοντας "ύβρη" τα αποκαλυπτήρια της προτομής του αείμνηστου Δημήτρη Κρεμαστινού, όπως και προσβολή την εξαγγελία για το ακτινοθεραπευτικό.

Για τον κ. Χατζηδιάκο μίλησε η δικηγόρος και συγχωριανή του Άννα-Μαρία Διακομιχάλη ενώ τον προλόγισε ο πρώην βουλευτής και δήμαρχος Ρόδου αλλά και συνοδοποιόρος του στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, Στάθης Κουσουρνάς.

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»