Προτάσεις για τα νησιά θα καταθέσει ο Νίκος Ανδρουλάκης

Προτάσεις για τα νησιά  θα καταθέσει ο Νίκος Ανδρουλάκης

Προτάσεις για τα νησιά θα καταθέσει ο Νίκος Ανδρουλάκης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 934 ΦΟΡΕΣ

Στην ομιλία που θα πραγματοποιήσει στη Ρόδο την Κυριακή

Τουλάχιστον 70 άτομα παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση της διευρυμένης νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ που πραγματοποιήθηκε προχτές το βράδυ στη Ρόδο με σκοπό τον προγραμματισμό των κινήσεων για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε πληθώρα στελεχών, μελών της νομαρχιακής και της κεντρικής πολιτικής επιτροπής και των τοπικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ, ιστορικά στελέχη, βουλευτές πρώην και νυν, πρώην δήμαρχοι κλπ.

Όπως υπογραμμίστηκε υπάρχει μεν ικανοποίηση για το αποτέλεσμα αλλά δεν υπάρχει κανένα περιθώριο εφησυχασμού, κάτι που επανέλαβε στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου και ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής νότιας Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Νίκος Μουτσάκης γραμματέας στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου.

«Το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου αφήνει ικανοποιημένο το ΠΑΣΟΚ τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε πανελλαδικό καθώς η λαϊκή ετυμηγορία έδειξε ότι ζητά από το ΠΑΣΟΚ να αποτελέσει ξανά μία αξιόπιστη λύση για τη χώρα, μία αποστολή που μόνο αυτό μπορεί να την πετύχει, έχοντας δείξει και στο παρελθόν με τη σοβαρή στάση που έχει κρατήσει τη στιβαρή αντιπολίτευση που έκανε στα χρόνια της μνημονιακής κρίσης ότι είναι ο μόνος χώρος που μπορεί να εγγυηθεί την ομαλότητα και τη σταθερότητα σε αυτή τη χώρα.

Ο Νίκος Μουτσάκης
Ο Νίκος Μουτσάκης

Φυσικά είμαστε ικανοποιημένοι αλλά δεν υπάρχει κανένα περιθώριο εφησυχασμού» δήλωσε ο κ. Μουτσάκης προσθέτοντας τα εξής:

«Οι εκλογές αυτές θα μας βρουν σε ετοιμότητα, το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να βγει ξανά στην κοινωνία έναν αγώνα που ξεκίνησε προεκλογικά την 21η Μαΐου και θα συνεχίσει και τώρα με επισκέψεις σε όλα τα χωριά και νησιά σε κάθε γειτονιά για να μπορέσουμε να καταγράψουμε τα προβλήματα του κόσμου και να μετουσιώσουμε τις αγωνίες τους σε νέες ορθές πολιτικές που να δίνουν λύσεις στα προβλήματά τους, οι οποίες θα αφορούν την κοινωνία και τους πολλούς και όχι τους λίγους.

Κόντρα στις πολιτικές που θα υπηρετήσει η Νέα Δημοκρατία. Κόντρα σε όλα αυτά το κίνημά μας έχει ορθώσει πολιτικό λόγο και θα συνεχίσει με πρόγραμμα και λύσεις για τον τόπο.

Συγκεκριμένα με πρόγραμμα που αφορά την ανακατανομή του πλούτου, τη στήριξη της μεσαίας και των χαμηλότερων οικονομικά τάξεων ώστε να ανθίσει ξανά η οικονομία της χώρας.

Όλα αυτά απαιτούν στοιχειοθετημένα και μελετημένα προγράμματα. Το ΠΑΣΟΚ έχει πρόγραμμα για την επόμενη μέρα για την οικονομία την εργασία και τον τουρισμό τα νησιά μας, την υγεία κλπ».

Η επίσκεψη του Ν. Ανδρουλάκη
Όπως τόνισε ο κ. Μουτσάκης το πρόγραμμα τις ιδέες και τις λύσεις που έχει το ΠΑΣΟΚ για τη χώρα θα έρθει να παρουσιάσει στη Ρόδο ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης την Κυριακή 4 Ιουνίου.

Μάλιστα θα λάβει χώρα κεντρική προεκλογική ομιλία του στην πλατεία Ιωαννίδη στον Ευαγγελισμό ( Ελαφάκια) όπου θα έχουν την ευκαιρία όλοι οι νησιώτες και οι ρόδιοι να παραβρεθούν να ακούσουν το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και την κεντρική ομιλία του προέδρου.

«Μία θέληση την οποία είδαμε να αποτυπώνεται και στις κάλπες για να επιστρέψει το ΠΑΣΟΚ. Η ανάπτυξη των νησιών είναι ψηλά στην ατζέντα του κινήματος και από τη Ρόδο την Κυριακή στις 7 το βράδυ ο πρόεδρός μας θα εξαγγείλει τις προτάσεις και τις λύσεις για τα νησιά» τόνισε ο γραμματέας της νομαρχιακής κάνοντας γνωστό ότι τα μέλη της νομαρχιακής έχουν αναλάβει το διαχωρισμό του νησιού της Ρόδου σε δημοτικές ενότητες προκειμένου να δημιουργηθούν επιτροπές εκλογικού αγώνα, ώστε να γίνουν μικρές προεκλογικές συγκεντρώσεις στα κέντρα των χωριών.

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»