Το θεατρικό εργαστήρι Νισύρου με τη νέα του παραγωγή ταξιδεύει στην Κω

Το θεατρικό εργαστήρι Νισύρου με τη νέα του παραγωγή ταξιδεύει στην Κω

Το θεατρικό εργαστήρι Νισύρου με τη νέα του παραγωγή ταξιδεύει στην Κω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 862 ΦΟΡΕΣ

Το θεατρικό εργαστήρι Νισύρου με τη νέα του παραγωγή ταξιδεύει στην Κω . Στην ανακοίνωση αναφέρονται: 

Με υπερηφάνεια παρουσιάζουμε το θεατρικό εργαστήρι Νισύρου, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα και τη στήριξη του Δήμου μας. Το θεατρικό εργαστήρι απαρτίζεται από ερασιτέχνες ηθοποιούς, υπό την Διεύθυνση του κ. Κώστα Πέτρου.

Η τελευταία παράσταση που παρουσίασαν στο κοινό της Νισύρου, ήταν η «Κατσαρίδα» του Βασίλη Μαυρογεωργίου.

Εννέα άτομα αναλαμβάνουν να αφηγηθούν με μοναδικά εργαλεία, το σώμα τους, τη φωνή τους και ελάχιστα σκηνικά, την ιστορία της Ιωάννας, μιας μικρής κόκκινης και εξόριστης κατσαρίδας, η οποία ονειρεύεται να ανέβει στο φεγγάρι.

Το έργο προκαλεί να κάνουμε μια βόλτα μέσα μας και να ανακαλύψουμε το πιο ζωντανό κομμάτι μας, αυτό που ονειρεύεται…

Μετά από τρεις επιτυχημένες παραστάσεις που δόθηκαν στον χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Νισύρου, η παράσταση θα ταξιδέψει στη γειτονική μας Κω, στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Πυλίου, το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 και ώρα 21:00. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Ευχαριστούμε τον κ. Δημήτρη Γιαννίδη, για τη φιλοξενία όλων των συντελεστών της παράστασης, στο ξενοδοχείο AIOLOS BEACH HOTEL. Ευχαριστούμε επίσης θερμά, τον κ. Βασίλη Χατζηγιακουμή, τέως Δήμαρχο Δικαίου Κω, για τις ενέργειες που έκανε προκειμένου να πραγματοποιηθεί η παράσταση στην Κω.

Το Θεατρικό Εργαστήρι Νισύρου έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να δώσει μια νέα πνοή πολιτισμού στην ακριτική Νίσυρο. Οι επιτυχημένες παραστάσεις που έχουν παρουσιαστεί τα τελευταία χρόνια μπορούν αδιαμφισβήτητα να χαρακτηριστούν επαγγελματικού επιπέδου.

 

Διαβάστε ακόμη

Δήμος Νισύρου: 76 χρόνια μετά, οι Παλαιστίνιοι ζουν ξανά δεύτερη Νάκμπα

Εντοπίστηκαν 44 αλλοδαποί στη Νίσυρο νωρίς το πρωί

Διανομή κατσικιών για το Πάσχα από τον δήμο της Νισύρου

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του χθες ο 63χρονος αρχαιοφύλακας

Ζωντανή μετάδοση των ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας στη Νίσυρο

Ο δήμαρχος Νισύρου στις Βρυξέλλες σε συνάντηση του δικτύου "Οικοδομώντας την Ευρώπη με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης - Building Europe with local councilors BELC"

Αναβίωσε στη Νίσυρο το έθιμο της «Καλαντήρας»

Παρουσιάστηκε στην Ασφάλεια Ηρακλείου της Κρήτης και συνελήφθη ο 63χρονος από τη Νίσυρο που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και αποπλάνηση παιδιών