Τον Σύλλογο ΑμεΑ και τις υπηρεσίες της Δ.Ο.Υ. Ρόδου επισκέφθηκαν υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Τον Σύλλογο ΑμεΑ και τις υπηρεσίες της Δ.Ο.Υ. Ρόδου επισκέφθηκαν υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Τον Σύλλογο ΑμεΑ και τις υπηρεσίες της Δ.Ο.Υ. Ρόδου επισκέφθηκαν υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 927 ΦΟΡΕΣ

«Επί ποδός» οι υποψήφιοι και υποψήφιες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Δωδεκάνησα, για να συνομιλήσουν με κατοίκους, εργαζομένους και ιδιοκτήτες μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, και να αναδείξουν τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος λίγο πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Τη Δευτέρα 12/6, οι Δημήτρης Γάκης, Κατερίνα Σαράντη και Πόλυ Χατζημάρκου (σημ: η νέα υποψήφια που συμπληρώνει το τοπικό ψηφοδέλτιο μετά τη μετακίνηση του Αλέξη Τσίπρα σε άλλη περιφέρεια), επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου ΑμεΑ Ρόδου, αυτή τη φορά με αφορμή τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής, των αντιπροσώπων στην Ε.Σ.Α.με.Α. και στην Π.Ο.Α.με.Α. Ν. Αιγαίου.

Στη συζήτηση, οι υποψήφιοι αναφέρθηκαν στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τα άτομα με αναπηρίες, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

  1. Αύξηση των αναπηρικών επιδομάτων κατά 20% και επαναφορά του 15% των προσλήψεων μέσω ΑΣΕΠ για τα άτομα με αναπηρία
  2. Εργαλεία αξιοπρέπειας σε όλους τους δικαιούχους χωρίς επιβαρύνσεις
  3. Προσωπικός βοηθός για 70 χιλιάδες πολίτες
  4. Εκσυγχρονισμός και στελέχωση των κέντρων πιστοποίησης αναπηρίας και συνολική μεταρρύθμιση του συστήματος διάγνωσης και πιστοποίησης.

Ακολούθησε περιοδεία στις υπηρεσίες του πολυώροφου κτηρίου της Δ.Ο.Υ. Ρόδου, όπου συστεγάζονται πολλά τμήματα της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, η Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης , οι υπηρεσίες της Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης κ.ά.

Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου ενημέρωσε τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για τα αναπτυξιακά προγράμματα της περιφέρειας που βρίσκονται σε εξέλιξη και τους ξενάγησε στους χώρους εργασίας. Κατά την επίσκεψή τους στη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ο υποψήφιος βουλευτής και υποψήφιες βουλεύτριες συνεχάρησαν τον διευθυντή κύριο Γιάννη Παπαδομαρκάκη για την πετυχημένη διεξαγωγή των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Την προηγούμενη μέρα, Κυριακή 11/6 οι υποψήφιοι Δημήτρης Γάκης, Κατερίνα Σαράντη, και Πόλυ Χατζημάρκου περιόδευσαν στα χωριά Φάνες, Καλαβάρδα, Ελεούσα, Διμυλιά, Θολό και Σάλακο και συζήτησαν με τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες για το πρόγραμμα του ΣυΡιζΑ-ΠΣ και τη σύγκρισή του με το πρόγραμμα της ΝΔ. Η υποδοχή ήταν ένθερμη, η διάθεση των κατοίκων για συζήτηση μεγάλη και η πρόταση του ΣυΡιζΑ -ΠΣ βρήκε θετική ανταπόκριση.

 

Διαβάστε ακόμη

Τα εκλογικά τμήματα στα χωριά της Ρόδου

Ανακοίνωση της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας για τη νίκη του κόμματος

Eλευθερία Φτακλάκη: Τι σηματοδοτεί η ιστορική νίκη της Ν.Δ.

Υψηλό ποσοστό πήραν στα Δωδεκάνησα οι «Σπαρτιάτες»

Πώς ψήφισε η Ρόδος και τα υπόλοιπα νησιά του νομού μας

Πώς ψήφισαν τα χωριά της Ρόδου

Στα κάστρα της Ν.Δ. παρέμειναν τα Δωδεκάνησα

Γ. Νικητιάδης : "Ευχαριστώ όλους όσοι στήριξαν το ΠΑΣΟΚ- Τα Δωδεκανησα απέκτησαν ξανά φωνή"