Άντζελα Γκερέκου: Οι προκρατήσεις δείχνουν καλό καλοκαίρι για τον τουρισμό

Άντζελα Γκερέκου: Οι προκρατήσεις δείχνουν καλό καλοκαίρι για τον τουρισμό

Άντζελα Γκερέκου: Οι προκρατήσεις δείχνουν καλό καλοκαίρι για τον τουρισμό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 834 ΦΟΡΕΣ

Τι ανέφερε η πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου στο κανάλι της Ναυτεμπορικής:

«Ο τουρισμός πάει καλά, οι προκρατήσεις δείχνουν ότι θα έχουμε ένα πολύ καλό καλοκαίρι, βλέπουμε επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, έχουμε αύξηση των αεροπορικών θέσεων, επέκταση των πτήσεων, αυτή τη στιγμή με τα δεδομένα που έχουμε σήμερα βλέπουμε να έχουμε ένα οριακό συν στο 18,2 δισ. του 2019, κάτι εξαιρετικά ελπιδοφόρο για όλους», ανέφερε η πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου, μιλώντας τη Δευτέρα στο κανάλι της Ναυτεμπορικής.

Στη συνέχεια η κ. Γκερέκου ανέφερε πως «η δουλειά του ΕΟΤ τα τελευταία χρόνια είναι εξαιρετικά σημαντική, έχουμε συνεχή επικοινωνιακή πολιτική με τις καμπάνιες μας, πολύ στοχευμένες, έχουμε φτιάξει υποκαμπάνιες όπως και την καλοκαιρινή μας καμπάνια με τον ελληνικό τρόπο ζωής, μιλάμε για μια διεύρυνση στον χώρο και στον χρόνο».

Τέλος η κ. Γκερέκου υποστήριξε πως «το θέμα των τιμών ισχύει σε όλες τις χώρες, παρακολουθούμε αυτή την τάση, σε κάποιες περιοχές πρέπει να μπει μια τάξη πραγμάτων, κανείς δεν επιτίθεται στην Μύκονο αλλά πρέπει να δούμε με ποια νέα ισορροπία θα μπούμε σε αυτή τη νέα εποχή του τουρισμού και αυτό ισχύει για όλους, όχι μόνο για την Μύκονο, μετά από τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στη χώρα μας το θέμα των ελεγκτικών μηχανισμών είναι προτεραιότητα σε όλους τους τομείς, κατά τη γνώμη μου έχουμε σφάλει που δεν έχουμε λύσει το θέμα του Ναυαγίου στη Ζάκυνθο εδώ και χρόνια, αντιλαμβάνομαι το ΦΕΚ, αυτό που καταφέραμε είναι να υπάρχει οπτική επαφή με το Ναυάγιο».

«Η Γερμανία και η Γαλλία σε ένα μικρό κομμάτι επιλέγουν κάποιους πιο οικονομικούς προορισμούς, παρόλα αυτά είμαστε ανταγωνιστικοί, η Ευρώπη όμως κρατεί καλά για εμάς, αλλά και η Αμερική και ο Καναδάς και η Αυστραλία, όπως και τα Εμιράτα.

Στόχος μας είναι να φέρουμε τις λατινικές χώρες μέσω Μαδρίτης, πρέπει να αναβαθμίσουμε τις εργασιακές σχέσεις αλλά και τα κίνητρα για να λύσουμε το θέμα της απασχόλησης στον τουρισμό» κατέληξε η κ. Γκερέκου.

Διαβάστε ακόμη

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών

Γ. Γεραπετρίτης για θαλάσσια πάρκα: «Θα γίνουν, δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουμε»

Der Westen: Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch

Προεκλογικό σποτ Νέας Δημοκρατίας: Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα βήμα μπροστά

Από καναπέδες μέχρι πολυθρόνες μάζεψε από πάρκο της Ρόδου η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου

Στις 24 Μαΐου η συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια

Ο Νικ. Ζαβόλας διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της «Κολοσσός 2047»