PIER: Το καινούργιο all day café στη Νέα Μαρίνα που θα γίνει καθημερινή συνήθεια

PIER: Το καινούργιο all day café στη Νέα Μαρίνα που θα γίνει καθημερινή συνήθεια

PIER: Το καινούργιο all day café στη Νέα Μαρίνα που θα γίνει καθημερινή συνήθεια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 7735 ΦΟΡΕΣ

Μία νέα προσθήκη απέκτησε ο χάρτης των all day cafés, restaurants και bars στη Ρόδο και αναμένεται να γίνει το αγαπημένο meeting point της πόλης!

Το Pier ανοίγει τις πόρτες του στη Νέα Μαρίνα Ρόδου, και με την κοσμοπολίτικη αύρα που αποπνέει στοχεύει να επαναπροσδιορίσει τη σημασία της λέξης «στέκι» και να τη συνδέσει με το όνομά του στο νησί μας.

Με ποιον τρόπο; Στο Pier, κατανοούν πόσο σημαντική είναι η ύπαρξη μιας φιλόξενης ατμόσφαιρας που δεν υπολείπεται της υψηλής αισθητικής. Αυτή τη σκέψη έκαναν πράξη, δημιουργώντας έναν χώρο που συνδυάζει αβίαστα το σύγχρονο industrial design με όλα εκείνα τα στοιχεία που εμπλουτίζουν την εμπειρία του να απολαμβάνεις την έξοδό σου δίπλα στη θάλασσα, σε ένα «καταφύγιο» όπως η Νέα Μαρίνα, μακριά από τη φασαρία της καθημερινότητας.

Επομένως, είτε συναντήσεις τους φίλους σου για έναν καφέ πριν τη δουλειά, είτε ψάχνεις έναν ήρεμο χώρο για μια επαγγελματική συνάντηση, είτε έχεις σκοπό να απολαύσεις το δείπνο σου με την οικογένειά σου, το Pier εγγυάται να καλύψει τις ανάγκες σου καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Πρωί
Δεν ξέρουμε αν το πρωινό είναι πράγματι το πιο σημαντικό γεύμα, ωστόσο το Pier έχει φροντίσει ώστε η μέρα σου να ξεκινήσει με τον πιο νόστιμο τρόπο. Πίσω από το bar, ο καφές σου ετοιμάζεται με αγάπη ακριβώς έτσι όπως σου αρέσει και στην κουζίνα μέχρι τις 12:30 ετοιμάζεται το πρωινό σου.

Έχοντας να επιλέξεις ανάμεσα σε γλυκούς πειρασμούς όπως ζεστή μηλόπιτα με κρέμα, πεκάν, κανέλα Κεϋλάνης και σάλτσα καραμέλας βουτύρου, πεντανόστιμες ομελέτες με φρέσκα λαχανικά και αλλαντικά, υγιεινούς συνδυασμούς superfoods με βρώμη, γιαούρτι και φρέσκα φρούτα, δεν σου υποσχόμαστε ότι θα διαλέξεις εύκολα, αλλά είμαστε σίγουροι πως όποια επιλογή κι αν κάνεις, η μέρα σου θα ξεκινήσει με περισσότερη ενέργεια!

Μεσημέρι/Απόγευμα
Στη Ρόδο και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, το μεσημέρι και το απόγευμα είναι έννοιες που «ξεθωριάζουν» η μία μέσα στην άλλη. Τις ώρες εκείνες που η θερμοκρασία φτάνει στο κόκκινο, η ανάγκη να απολαύσεις ένα ελαφρύ γεύμα με το αεράκι της θάλασσας να σε δροσίζει είναι σχεδόν επιτακτική, και το Pier θα σου προσφέρει ακριβώς αυτό.

Ο κατάλογος των snacks τα οποία σερβίρονται έως τις 18:00, χαρακτηρίζεται από ποικιλία κρύων και ζεστών πιάτων, συμπεριλαμβανομένων και επιλογών για vegetarians και vegans. Ξεχωρίσαμε για τη φρεσκάδα του το bagel με καπνιστό σολομό, τραγανό αγγουράκι και ραδίκια, πίκλα κρεμμυδιού, αβοκάντο, παντζάρι και μαγιονέζα με χρένο.

Βράδυ
Όταν ο ήλιος ξεκινά να πέφτει, ο χώρος του Pier, φινετσάτος και μοντέρνος, μάς θυμίζει όλο και περισσότερο κάποια γωνιά της Γαλλικής Ριβιέρας, με το άρωμα των cocktails που σερβίρονται να ταξιδεύει στον αέρα.

Η διαφορά, ωστόσο, βρίσκεται πάνω από όλα στη γεύση. Ο γαστρονομικός διευθυντής κ. Μοσχίδης Ελευθέριος, έχει επιμεληθεί προσεκτικά το κύριο μενού.

Όπως μας λένε, πρόκειται για ελληνικό «μαμαδίστικο» φαγητό (αγγλ. comfort food) που προβάλλει τη Μεσογειακή κουζίνα υπό ένα πιο μοντέρνο πρίσμα, χωρίς ωστόσο να χάνει τα στοιχεία που το καθιστούν εξολοκλήρου αυθεντικό.

Στον βασικό κατάλογο θα βρεις δροσερές σαλάτες σε ευφάνταστους και απόλυτα ταιριαστούς συνδυασμούς κι ορεκτικά ελαφριά και ισορροπημένα. Φρέσκα ζυμαρικά που «παντρεύουν» την ιταλική τεχνογνωσία με προϊόντα του Έλληνα παραγωγού θα σε κάνουν να θες να επιστρέψεις για να τα δοκιμάσεις όλα τουλάχιστον μία φορά.

Κυρίως πιάτα που στην ουσία έχουν πάει ένα βήμα παραπέρα τις γεύσεις που ανήκουν στο Πάνθεον της ελληνικής κουζίνας αναδεικνύουν τον χαρακτήρα του Pier, και τα επιδόρπια αποτελούν το ιδανικό κλείσιμο για μια γαστρονομική εμπειρία σαν κι αυτή.

Φυσικά, μην ξεχάσεις να συμβουλευτείς τους sommelier για την επιλογή το κατάλληλου κρασιού, αφού στη λίστα με αυτά βρίσκονται δεκάδες επιλογές από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Αν θες λοιπόν να πάρεις μια... γεύση από το Pier, δεν θα χρειαστεί να περιμένεις! Οι πόρτες του ανοίγουν για όλους αύριο, Πέμπτη 29 Ιουνίου, με Grand Opening στις 20:00, και guest dj τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

Info:
Nέα Μαρίνα Ρόδου
Αυστραλίας 124, Ρόδος, 85100
Τηλέφωνο:
+30 22410 74179
Email:
info@pierrhodes.com

facebook: www.facebook.com/pier.rhodes

Διαβάστε ακόμη

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

To ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ των Super Market Παναγιωτάς είναι εδώ!

ΚΙΤΡΙΝΟ ή ΠΡΑΣΙΝΟ τι να επιλέξω;

Sissitio ...Πανδαισία γεύσεων, αισθήσεων και εμπειριών

Τα Mymarket στηρίζουν για 2η χρονιά τους εργαζομένους τους που θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Η Meeting Point Hotel Management Hellas, αναζητά για τα ξενοδοχεία της στη Ρόδο, που φέρουν τα brands LABRANDA, Βοηθό Λογιστή

Νέους συνεργάτες για να στελεχώσουν το δυναμικό της αναζητά η Caterplus