ΕΟΤ: Fam trip για προβολή της «οικολογικής» κρουαζιέρας και των ελληνικών νησιών

ΕΟΤ: Fam trip για προβολή της «οικολογικής» κρουαζιέρας και των ελληνικών νησιών

ΕΟΤ: Fam trip για προβολή της «οικολογικής» κρουαζιέρας και των ελληνικών νησιών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 847 ΦΟΡΕΣ

O EOT ενέκρινε την υλοποίηση ταξιδίου εξοικείωσης που διοργανώνει η Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού Μ. Βρετανίας & Ιρλανδίας στην Αθήνα και σε Ελληνικά νησιά από τις 30 Ιουνίου έως τις 8 Ιουλίου του 2023, με τη συμμετοχή φωτογράφου και δημοσιογράφου για αφιέρωμα στο βρετανικό περιοδικό JRNY Travel Magazine. Ο ΕΟΤ θεωρεί ότι η ενέργεια αυτή μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην περαιτέρω προβολή του οικολογικού θαλασσίου τουρισμού.

Στο fam trip θα συμμετάσχουν οι Jordan, Guy, Hargreaves Banks (φωτογράφος), Alice, Emily Barnes – Brown (δημοσιογράφος) οι οποίοι θα επισκεφθούν Ελληνικά νησιά για να συλλέξουν απαραίτητο φωτογραφικό και πληροφοριακό υλικό, με σκοπό την συγγραφή άρθρου, δώδεκα (12) σελίδων για κρουαζιέρα με ιστιοπλοϊκό σκάφος για λογαριασμό του βρετανικού ταξιδιωτικού περιοδικού JRNY Travel Magazine.

Σημειώνεται ότι για το ταξίδι αυτό συνεργάζονται με την εταιρεία του χώρου Star Clippers με μεγάλη παράδοση στα ιστιοπλοϊκά ταξίδια. Σκοπός του άρθρου είναι η προώθηση της συγκεκριμένης μορφής «οικολογικής» κρουαζιέρας, ενώ το πλοίο θα επισκεφθεί Ελληνικά νησιά όπως Πάτμο, Αμοργό, Μύκονο, Τήνο και Σπέτσες, τα οποία θα παρουσιαστούν στο έντυπο αφιέρωμα. Το άρθρο αυτό έχει προγραμματισθεί για δημοσίευση στις 2 Νοεμβρίου του 2023, στο περιοδικό JRNY Travel Magazine, με σκοπό να προσφέρει σε επιλεγμένο κοινό, ποιοτικά ταξιδιωτικά άρθρα και πληροφορίες.

Το περιοδικό κυκλοφορεί σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, με έντυπη κυκλοφορία 4.900 αντιτύπων, μηνιαία επισκεψιμότητα της ηλεκτρονικής έκδοσης 2.000 και 2.518 twitter followers, ενώ το 74,5% των αναγνωστών του ευρίσκεται μεταξύ 35 – 64, ήτοι στις ηλικίες με το πλέον υψηλό εισόδημα και διαθέσιμο χρόνο. Το εκτιμώμενο κόστος της δωδεκασέλιδης αρθρογραφίας τους αποτιμάται σε 21.000 Λ.Α, σύμφωνα με τον επίσημο τιμοκατάλογο του περιοδικού.
(πηγή: tornosnews.gr)

Διαβάστε ακόμη

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών

Γ. Γεραπετρίτης για θαλάσσια πάρκα: «Θα γίνουν, δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουμε»

Der Westen: Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch

Προεκλογικό σποτ Νέας Δημοκρατίας: Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα βήμα μπροστά

Από καναπέδες μέχρι πολυθρόνες μάζεψε από πάρκο της Ρόδου η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου

Στις 24 Μαΐου η συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια

Ο Νικ. Ζαβόλας διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της «Κολοσσός 2047»