Πανελλαδικές 2023 - Σάρωσαν τα Ροδιτόπουλα σε επιτυχίες- Πώς έγραψαν οι μαθητές από τα σχολεία του νησιού μας

Πανελλαδικές 2023 - Σάρωσαν τα Ροδιτόπουλα σε επιτυχίες- Πώς έγραψαν οι μαθητές από τα σχολεία του νησιού μας

Πανελλαδικές 2023 - Σάρωσαν τα Ροδιτόπουλα σε επιτυχίες- Πώς έγραψαν οι μαθητές από τα σχολεία του νησιού μας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 35294 ΦΟΡΕΣ

Πολύ καλύτερες από τα προηγούμενα χρόνια ήταν οι επιδόσεις των μαθητών της Ρόδου, που έδωσαν τη «μάχη» των Πανελλαδικών Εξετάσεων, διεκδικώντας έτσι ,μια θέση στα Πανεπιστήμια.


Οι υποψήφιοι, κατάφεραν να καταγράψουν εντυπωσιακές επιδόσεις, απ’ όλα σχεδόν τα Λύκεια του νησιού μας δικαιώνοντας έτσι τον αγώνα και τις προσδοκίες τους.


Μιλώντας χθες στη «Ροδιακή» ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κος Γιάννης Παπαδομαρκάκης, επισήμανε ότι πράγματι οι υποψήφιοι από τα Λύκεια όλης της Δωδεκανήσου πήγαν πολύ καλά και υπογράμμισε ότι από τα πρώτα στοιχεία που υπάρχουν στη διάθεση των σχολείων, είχαμε τις καλύτερες ίσως επιδόσεις και βαθμολογίες των τελευταίων ετών.


«Οι μαθητές μας, για μια ακόμη φορά, απέδειξαν ότι διάβασαν και απέδωσαν στα γραπτά τους, καταφέρνοντας έτσι να επιτύχουν τους στόχους τους σε πολύ μεγάλο βαθμό» - σημείωσε ο κος Γιάννης Παπαδομαρκάκης.


Ο ίδιος, έδωσε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά και τους εκπαιδευτικούς για το αποτέλεσμα που υπήρξε σε όλα τα σχολεία της Δωδεκανήσου.
Σε δηλώσεις τους στη «ΡΟΔΙΑΚΗ» τα παιδιά αυτά από τα σχολεία της Ρόδου που από το Σεπτέμβριο θα είναι πλέον φοιτητές, επισήμαναν τον αγώνα και την αγωνία τους όλο αυτό το διάστημα μέρος του οποίου τερματίστηκε χθες (αναμένονται οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστήμια).


Τα ίδια τα παιδιά δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν θερμά όλους όσοι στάθηκαν δίπλα τους σε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία, στηρίζοντάς τους σε αυτή την πρώτη μεγάλη μάχη της ζωής τους.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαδικασία για τη συγκέντρωση των αποτελεσμάτων των βαθμολογιών, ήταν κι εφέτος ιδιαίτερα δύσκολη και πολύπλοκη, καθώς λόγω της νέας νομοθεσίας που εφαρμόζει, το υπουργείο Παιδείας, κανένας φορέας και καμία υπηρεσία δεν έδωσαν αναλυτικά στοιχεία για τις επιδόσεις των μαθητών.


Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι πρακτικά πολλοί από τους μαθητές που είχαν αντίστοιχες ή και καλύτερες ακόμα επιδόσεις από τα παιδιά που μπορέσαμε να εντοπίσουμε, δεν περιλαμβάνονται στο σημερινό ρεπορτάζ.


Αυτό σε κάθε περίπτωση μπορεί να γίνει συμπληρωματικά, (εφόσον και τα ίδια τα παιδιά το επιθυμούν) με μια απλή επικοινωνία της εφημερίδας και συγκεκριμένα καλώντας στα γραφεία σύνταξης και στο τηλέφωνο 22410-24610.


Όλα τα παιδιά που έδωσαν αυτό τον αγώνα και μπήκαν σ’ αυτή την πρωτοφανή δοκιμασία, ανεξαρτήτως αποτελέσματος είναι άξιοι επαίνων και συγχαρητηρίων. Μπροστά τους ξεδιπλώνεται ένας ολόκληρος κόσμος ευκαιριών και δημιουργικών αναζητήσεων με χιλιάδες νέες ευκαιρίες που θα τους δοθούν.

Κατά σχολείο, τα παιδιά που συγκέντρωσαν υψηλές βαθμολογίες, είναι τα εξής:

1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο)

Τρουμούχη Καθολική, 1ο ΓΕΛ Ρόδου, 19.330 μόρια, Σπουδών Υγείας
«Είμαι πολύ χαρούμενη και ανακουφισμένη που έπειτα από μία επίμονη προσπάθεια οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Στόχος μου είναι η εισαγωγή μου στην Ιατρική Σχόλη Αθηνών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια και τους καθηγητές μου για τη στήριξή τους και να ευχηθώ σε όλους καλή πρόοδο!»

Πανηγύρη Παρασκευή, 1ο ΓΕΛ Ρόδου, 19.300 μόρια, Θετικών Σπουδών
««Μετά τη ψυχοφθορα διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων αλλά και την πολυετή μαθητική μου προσπάθεια, ξεκινώ για τη δική μου «Ιθάκη» που είναι η σπουδή μου στο ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.
Θερμά ευχαριστώ όλους όσοι με βοήθησαν σ’ αυτήν τη διαδρομή... τους καθηγητές, τους φίλους και την οικογένειά μου.
Εύχομαι σε όλους τους υποψήφιους να αποτυπωθεί η προσπάθεια τους στο επιθυμητό για τον καθένα αποτέλεσμα».

Γιαννακοπούλου Μελπωμένη, 1ο ΓΕΛ Ρόδου, 19.220 μόρια, Σπουδών Υγείας
«Είμαι πολύ χαρούμενη που η δύσκολη και πιεστική αυτή χρόνια τελείωσε αισίως και οι κόποι κι η προσπάθεια που περιελάμβανε ανταμειφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Στοχεύω στην Ιατρική Σχολή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά, τους φετινούς φροντιστές για την πολύτιμη συνεργασία και καθοδήγησή τους, τους καθηγητές των προηγούμενων χρόνων που έθεσαν γερά θεμέλια και με βοήθησαν, την οικογένειά μου καθώς και όλα τα πρόσωπα, συγγενικά και μη, που πίστεψαν σε εμένα σε αυτή την απαιτητική χρονιά. Εύχομαι και στους υπόλοιπους μαθητές/μαθήτριες να είναι πρώτα από όλα υγιείς και να πετύχουν τους στόχους τους!»

Ανδρουλάκης Κωνσταντίνος, 1ο ΓΕΛ Ρόδου, 19.140 μόρια, Σπουδές Οικονομίας
και Πληροφορικής
«Η φετινή χρονιά παρουσίασε αρκετές δυσκολίες. Παρόλα αυτά κατάφερα να πετύχω τον στόχο που έθεσα στην αρχή του έτους, επειδή είχα σπουδαίους συνοδοιπόρους να με στηρίζουν. Βασική μου επιδίωξη είναι η εισαγωγή στις σχολές Αξιωματικών των σωμάτων ασφαλείας».

Ξένου Λυδία, 1ο ΓΕΛ Ρόδου, 18.750 μόρια, Θετικών Σπουδών
«Οι Πανελλαδικές ήταν μια πρόκληση που με οδήγησε στην αυτογνωσία και στην ανακάλυψη των αντοχών μου. Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου που με βοήθησαν και ενέπνευσαν σε αυτήν την πορεία και τη μητέρα μου για τη συνεχή υποστήριξή της».

Ζήφος Άγγελος, 1ο ΓΕΛ Ρόδου, 18.700 μόρια, Σπουδές Οικονομίας και Πληροφορικής
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη βαθμολογία μου. Ευχαριστώ τους καθηγητές, τους γονείς, τα αδέλφια μου και τους φιλους μου, για τη στήριξή τους στη μεγάλη αυτή δοκιμασία».

Έξαρχος Ξενοφών, 1ο ΓΕΛ Ρόδου, 18.700 μόρια, Θετικών Σπουδών
«Τρία χρόνια επίπονης μελέτης έφτασαν στο τέλος τους. Η σχολική μου καριέρα έληξε με τον καλύτερο τρόπο.
Για να επιτευχθεί ο στόχος που εδώ και χρόνια είχα θέσει απαιτήθηκαν 2 πράγματα: ισχυρή επιθυμία για την πραγματοποίηση των ονείρων μου και πολλές θυσίες στην καθημερινότητά μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου, με τη βοήθεια των οποίων καταφερα να πετύχω τους στόχους μου και να βελτιωθώ τόσο πνευματικά όσο και ηθικά».

Κώστα Βασιλική, 1ο ΓΕΛ Ρόδου, 18.700 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών
«Νιώθω πολύ χαρούμενη και δικαιωμένη γιατί αισθάνομαι ότι η σκληρή προσπάθεια των δύο τελευταίων χρόνων άξιζε και έφερε το αποτέλεσμα που ήλπιζα. Ευχαριστώ την οικογένεια και τους καθηγητές μου που με στήριξαν και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν».

Δημητρακοπούλου Χρυσάνθη, 1ο ΓΕΛ Ρόδου, 18.560 μόρια, Σπουδών Υγείας
«Είμαι πολύ χαρούμενη που αυτή η απαιτητική δοκιμασία έφτασε στο τέλος της. Ήταν -αναμφίβολα- μια πολύ δύσκολη χρονιά και σίγουρα όλοι θα έπρεπε να είμαστε πολύ περήφανοι για τον αγώνα μας, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος. Ευχαριστώ πολύ το σχολείο μου, τους καθηγητές μου, την οικογένειά μου και γενικότερα όλους εκείνους τους ανθρώπους που με στήριξαν, με καθοδήγησαν και πίστεψαν σε εμένα όταν εγώ η ίδια δυσκολευόμουν να το κάνω».

Παλαιού Ελένη, 1ο ΓΕΛ Ρόδου, 18.545 μόρια, Σπουδών Υγείας
«Είμαι πολύ χαρούμενη με το τελικό αποτέλεσμα καθώς νιώθω ότι οι κόποι και η προσπάθειά μου ανταμείφθηκαν. Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου κι όλους όσοι με παρότρυναν να ξαναδοκιμαστώ στη δύσκολη διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων. Στοχεύω σε Φαρμακευτικές/Ιατρικές σχολές».

Κουφού Δέσποινα, 1ο ΓΕΛ Ρόδου, 18.440 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών
«Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων. Ήταν μια αρκετά δύσκολη και απαιτητική χρονιά και ευχαριστώ θερμά όσους με στήριξαν και πίστεψαν σ’ εμένα».

Χριστίνα- Αλίκη Παπαδημητρίου Σταμπόρη, 1ο ΓΕΛ Ρόδου, 18.300 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών
«Είμαι παρά πολύ ευτυχισμένη καθώς έγραψα καλύτερα απ’ αυτό που περίμενα. Ανυπομονώ για κάθε καλή στιγμή που έρχεται».

Μάργα Φωτεινή, 1ο ΓΕΛ Ρόδου, 18.290 μόρια, Σπουδές Οικονομίας και Πληροφορικής
«Είμαι πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα της επίδοσής μου. Ήταν μια δύσκολη χρονιά αλλά το αποτέλεσμα με δικαίωσε. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου στο σχολείο και φυσικά τους φροντιστές μου για την πολύτιμη βοήθεια τους όπως και την οικογένειά μου για τη συμπαράστασή τους».

Γιαννούρης Μανώλης, 1ο ΓΕΛ Ρόδου, 18.280 μόρια, Σπουδές Οικονομίας και Πληροφορικής
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου, αλλά και τους φίλους μου που με στήριζαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα αυτού. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επίδοσή μου και εύχομαι σε όλους καλή σταδιοδρομία».

Τσακίτης Γιώργος, 1ο ΓΕΛ Ρόδου, 18.280 μόρια, Σπουδών Υγείας
«Περνώντας τη διαδικασία φέτος για δεύτερη φορά και καταφέρνοντας φέτος να μπορώ να εισαχθώ στη σχολή της 1ης μου επιλογής που είναι η Κτηνιατρική, έχω να δώσω ως συμβουλή σε όλους... να μην εγκαταλείπετε ποτέ τους στόχους σας γιατί με υπομονή και επιμονή όλα κερδίζονται. Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι μου συμπαραστάθηκαν σε αυτό το ταξίδι».

Μαντικός Κωνσταντίνος, 1ο ΓΕΛ Ρόδου, 18.196 μόρια, Θετικών Σπουδών
«Προσωπικά οι Πανελλαδικές εξετάσεις ήταν ένα απαιτητικό και κουραστικό στάδιο της ζωής μου, που ευτυχώς για εμένα, από την έναρξη της Γ' Λυκείου το έβλεπα ως έναν αγώνα. «Ευτυχώς», γιατί έχω μάθει να είμαι ανταγωνιστικός και να κυνηγάω το μέγιστο δυνατό, άρα πλάθοντάς το ως κάτι καθημερινό για εμένα δεν μου δημιούργησε άγχος. Κανένας δεν ξέρει καλύτερα από εμάς τους εαυτούς μας. Οπότε αν μπορούσα να δώσω μια συμβουλή σε όσους πρόκειται να δώσουν Πανελλαδικές είναι: «κάντε την καλύτερη προσπάθεια για εσάς και δείτε το ως κάτι οικείο για εσάς τότε θα είστε ευχαριστημένοι από τον ίδιο σας τον εαυτό».


Εγώ έκανα την προσπάθειά μου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Εννοείται ότι θα ευχαριστήσω τους καθηγητές από το σχολείο μου και το φροντιστήριο «Ορόσημο Θεμέλιο» από το οποίο πήρα γνώσεις και μαθήματα ζωής, και στο οποίο οι καθηγητές εκτός από εκπαιδευτές γίνονται και φίλοι και γονείς. Καλή σταδιοδρομία!»

Καραταπάνη Καθολική – Αλίκη, 1ο ΓΕΛ Ρόδου, 18.155 μόρια, Θετικών Σπουδών
«Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου και τον διευθυντή μου κ. Ζήκα που με στήριξαν σ’ αυτή την προσπάθεια».

Χριστοφορίδης Σταμάτης, 1ο ΓΕΛ Ρόδου, 18.140 μόρια, Θετικών Σπουδών
«Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Με σκληρή δουλειά και με τη βοήθεια των καθηγητών μου κατάφερα να πετύχω το στόχο μου».

Μαρκαντώνης Δημήτρης, 1ο ΓΕΛ Ρόδου, 18.055 μόρια, Σπουδές Οικονομίας και Πληροφορικής
«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για τη βαθμολογία μου στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Ήταν μια πρόκληση που αντιμετώπισα με αποφασιστικότητα, αφοσίωση και σκληρή δουλειά, και τα αποτελέσματα με γεμίζουν με χαρά και ικανοποίηση.
Θα ήθελα να απευθύνω τις θερμότερες ευχαριστίες μου σε όλους τους καθηγητές μου, οι οποίοι αποτέλεσαν τον οδηγό και την πηγή έμπνευσης μου καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας μου γι’ αυτές τις εξετάσεις».

Κιάρρης Πέτρος, 1ο ΓΕΛ Ρόδου, 18.040 μόρια, Θετικών Σπουδών
«Σε γενικές γραμμές, αισθάνομαι ότι δεν ήταν πάρα πολύ δύσκολη η διαδικασία των Πανελλαδικών. Αρκεί απλά να υπάρχει ο κατάλληλος προσανατολισμός και ο μαθητής να έχει μία καλή αίσθηση των δυνατοτήτων του, ώστε να αποδώσει στο μέγιστο βαθμό του χωρίς να πιεστεί πολύ».

Κωνστάντουρα Κωνσταντίνα, 1ο ΓΕΛ Ρόδου, 17.960 μόρια, Σπουδών Υγείας
«Καταρχάς, θα ήθελα να πω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Είμαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμά μου κι ευχαριστώ τους καθηγητές μου».

Καζούλης Ανέστης, 1ο ΓΕΛ Ρόδου, 17.872 μόρια, Θετικών Σπουδών
«Έπειτα από την διαδικασία των Πανελλαδικών αισθάνομαι ιδιαίτερα δικαιωμένος που οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Βασικός παράγοντας της επιτυχίας μου αποτέλεσαν οι καθηγητές και η οικογένειά μου που στάθηκαν δίπλα μου σε όλη αυτή την προσπάθειά μου».

Πορτσέλλι Βίτο, 1ο ΓΕΛ Ρόδου, 17.860 μόρια, Σπουδών Υγείας
«Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα των εξετάσεων. Δυστυχώς ή ευτυχώς οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι μια διαδικασία στην οποία παίζει ρόλο και η τύχη και η συγκέντρωση σε ένα βαθμό, ενώ η σωστή προετοιμασία από μόνη της δεν εγγυάται απαραίτητα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αναμένουμε βέβαια και τις νέες βιάσεις. Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου και τους φίλους μου που στάθηκαν δίπλα μου με υπομονή ως την τελευταία στιγμή στη διαδικασία αυτή».

Διαμαντής Γιάννης, 1ο ΓΕΛ Ρόδου, 17.680 μόρια, Σπουδών Υγείας
«Ήταν μία εξαιρετικά απαιτητική χρονιά. Νιώθω ευγνώμων για τη συμπαράσταση της οικογένειας, των φίλων, του σχολείου και των καθηγητών μου, οι οποίοι με βοήθησαν να αντεπεξέλθω σε όλες τις δυσκολίες που προέκυψαν κατά τη διάρκεια αυτής την πολύ κοπιαστικής περιόδου. Ευελπιστώ ότι η προσπάθεια όλων μας θα ανταμειφθεί».

Μορφωπός Γεώργιος, 1ο ΓΕΛ Ρόδου, 17.660 μόρια, Οικονομικών Σπουδών

«Αυτή τη στιγμή νιώθω ικανοποίηση και χαρά με το αποτέλεσμα που κατάφερα στις πανελλαδικές εξετάσεις. Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά που ευτυχώς ολοκληρώθηκε και επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο. Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι με στήριξαν καθ’ όλη τη διάρκεια τους έτους, την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου και τους φίλους μου που στάθηκαν δίπλα μου και μου προσέφεραν βοήθεια ώστε να επιτευχθεί ο στόχος μου.»

Στεφανάρος Μιχαήλ, 1ο ΓΕΛ Ρόδου, 17.380 μόρια, Θετικών Σπουδών
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου για την υποστήριξη που μου πρόσφεραν όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για την πίστη που είχαν στις ικανότητες μου. Χωρίς αυτούς ο στόχος που είχα βάλει, η εισαγωγή στο Πολυτεχνείο, δεν θα είχε επιτευχθεί χρωστάω την επιτυχία μου σε αυτούς».

2ο ΓΕΛ Ρόδου

Γεωργιάδου Σταυρούλα Βαρβάρα, 2ο ΓΕΛ Ρόδου, 18.680 μόρια, Τομέας Υγείας
«Όπως σε όλες τις θετικές επιστήμες, όπου κάθε μικρή ανακάλυψη είναι ένα βήμα πιο κοντά στην ανακάλυψη της φυσικής πραγματικότητας, έτσι και η επιτυχία αυτή είναι ένα βήμα προς την επίτευξη των προσωπικών μου στόχων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι με συντρόφευσαν σε αυτή την προσπάθεια. Σχολείο, συμμαθητές, καθηγητές και φίλους.
Ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ σε άτομα ορόσημο τα οποία έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στις ιδιαιτερότητες μου και μου έδειξαν τον κόσμο από ψηλά και σφαιρικά.
Το μέγιστο ευχαριστώ στα άτομα - κληματόβεργες της σταδιοδρομίας μου, τους γονείς μου που προσπαθούν τα μέγιστα για εμένα».

Καλαφατάς Νικήτας, 2ο ΓΕΛ Ρόδου, 18.660 μόρια, Οικονομικών Πληροφορικής
«Η χρονιά ήταν ιδιαίτερα απαιτητική. Είμαι ευχαριστημένος όμως με το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι η προσπάθειά μου απέδωσε καρπούς. Χωρίς τη βοήθεια και των δικών μου ανθρώπων θα ήταν πιο δύσκολα ακόμα. Οι γονείς μου ήταν στο πλευρό μου. Το ίδιο και οι καθηγητές μου που με βοήθησαν. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τη διευθύντρια του σχολείου μας, την Κατερίνα Σφακιανάκη.
Δεν έχω ξεκαθαρίσει ακόμα τη σχολή που θα επιλέξω. Αυτό θα το κάνω μέσα στις επόμενες μέρες. Εύχομαι το καλύτερο σε όλα τα παιδιά».

Καριοφύλλης Μάριος, 2ο ΓΕΛ Ρόδου, 18.500 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών
«Μία δύσκολη και απαιτητική χρόνια έφτασε στο τέλος της και χαίρομαι ιδιαίτερα που η προσπάθειά μου απέδωσε καρπούς. Ως εν ενεργεία αστυνομικός ο στόχος μου είναι η εισαγωγή στην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και ευελπιστώ να τον πετύχω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά την οικογένειά μου, η οποία με στήριξε σε αυτό το εγχείρημα, τον καθηγητή μου που με ανέλαβε στη μέση της χρονιάς και με βοήθησε να φτάσω σε αυτό το αποτέλεσμα, καθώς και τους φίλους μου, οι οποίοι με στήριζαν σε όλη την διάρκεια των Πανελλαδικών».

Σταυριανάκης Μιχάλης, 2ο ΓΕΛ Ρόδου, 17.740 μόρια, Οικονομικών Πληροφορικής
«Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος για την απόδοσή μου. Εύχομαι όλοι να τα πήγαν όπως ήθελαν και επιθυμούσαν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τους καθηγητές που με βοήθησαν να πετύχω».

Ντουλέ Άγγελος, 2ο ΓΕΛ Ρόδου, 17.595 μόρια, Θετικών Επιστημών
«Είμαι αρκετά ικανοποιημένος διότι πιστεύω οτι κατάφερα να μπω στην 1η επιλογή μου η οποία είναι η σχολή πολιτικών μηχανικών στο ΕΜΠ. Πιστεύω ότι μπορούσα να τα πάω πολύ καλύτερα ειδικά στο μάθημα των μαθηματικών όπου ο στόχος μου ήταν καθαρά το άριστα. Η βιασύνη, απροσεξία και τα αριθμητικά λάθη μου στοίχισαν το 100 στη χημεία και ειδικότερα στα μαθηματικά. Προσωπικά, η χρόνια ήταν χαλαρή με αρκετό ελεύθερο χρόνο, γυμναστική και καθημερινές βόλτες σε συνδυασμό με συστηματικό διάβασμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τους καθηγητές μου οι οποίοι ήταν άψογοι στη δουλειά τους. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή σταδιοδρομία σε ό,τι κι αν αποφασίσουν να κάνουν».

Παπαδοπούλου Πολυξένη, 2ο ΓΕΛ Ρόδου, 17.124 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών
«Είμαι πολύ ικανοποιημένη με τα απότελεσματά μου. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά τα καλύτερα. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου διότι χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα!»

Κούρος Γιώργος, 2ο ΓΕΛ Ρόδου, 17.080 μόρια, Τομέας Υγείας
«Είμαι σχετικά ευχαριστημένος με τη βαθμολογία που συγκέντρωσα. Προσδοκούσα υψηλότερους στόχους, αλλά δεν το βάζω κάτω. Σαν πρώτη σκέψη έχω τη σχολή Βιολογίας, αλλά θα ανασυνταχθώ και θα προσπαθήσω για ακόμα υψηλότερα.
Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους δίπλα μου. Στήριγμα ήταν η οικογένειά μου. Δεν με πίεσαν σε τίποτα. Αντίθετα, χαίρονταν με την προσπάθεια και με ενίσχυαν με τον τρόπο τους. Θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω και τους καθηγητές μου που φρόντισαν να με προετοιμάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα».

Τσερκέζη Μαρία – Τσαμπίκα, 2ο ΓΕΛ Ρόδου, 16.980 μόρια, Οικονομικών Πληροφορικής
«Σε γενικές γραμμές ήταν μια χρονιά δύσκολη, όπως όλες οι χρονιές και ο αγώνας που δίνουν τα παιδιά στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Στόχος μου είναι η σχολή Γεωγραφίας στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Την επέλεξα γιατί μου αρέσουν πολύ τα μαθήματα. Θέλω να ευχαριστήσω το σχολείο μου και όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό μου».

Δουκιανού Μαρία, 2ο ΓΕΛ Ρόδου, 16.685 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών
«Αρχικός μου στόχος είναι οι σχολές Ψυχολογίας. Μια επιστήμη που με ενδιαφέρει αλλά θα βάλω κι άλλες σχολές. Η διαδικασία των πανελλαδικών ήταν για όλους μας πολύ δύσκολη. Υπήρχε όλη τη χρονιά εξαιρετική πίεση και διάφορα εμπόδια. Ευτυχώς καταφέραμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας. Ευχαριστώ όλους τους καθηγητές μου που με βοήθησαν σ’ αυτή την πορεία».

Νικήτα Σοφία, 2ο ΓΕΛ Ρόδου, 16.240 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών
«Είμαι πολύ χαρούμενη για τα αποτελέσματα! Εύχομαι όλα τα παιδιά να είναι το ίδιο χαρούμενα. Καλές σπουδές σε όλους μας και καλή πρόοδο».

Χατζήπαπας Μανώλης, 2ο ΓΕΛ Ρόδου, 16.175 μόρια, Οικονομικών Πληροφορικής
«Ήταν απαιτητική η χρονιά για μένα. Ήρθα για τελευταία χρονιά εδώ στη Ρόδο, από την Κάρπαθο. Έκανα καλή επιλογή πιστεύω γιατί οι καθηγητές μου με βοήθησαν πάρα πολύ να φθάσω τον στόχο μου. Ελπίζω να καταφέρω τελικά να μπω στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά».

Κρουκ Παυλίνα, 2ο ΓΕΛ Ρόδου, 15.845 μόρια, Οικονομικών Πληροφορικής
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να εκφράσω στους καθηγητές μου και στην οικογένειά μου για την πίστη και την υποστήριξή τους».

Μάλαμα Χρυσούλα, 2ο ΓΕΛ Ρόδου, 15.640 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών
«Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι με στήριξαν. Εύχομαι επιτυχίες σε όλα τα παιδιά και καλή σταδιοδρομία στις σπουδές τους».

Καριοφύλλης, Αντώνης – Ευστάθιος, 2ο ΓΕΛ Ρόδου, 15.528 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών
«Μετά από μια δύσκολη χρονιά με απαιτήσεις, καταφέραμε όλοι να τα βγάλουμε εις πέρας. Είμαι ευχαριστημένος με την επίδοσή μου, ενώ το να περάσω στη σχολή που επιθυμώ θα είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μου. Θέλω να ευχαριστήσω κυρίως την οικογένειά μου που με στήριξε σε όλον αυτόν τον αγώνα αλλά και τους καθηγητές τόσο του σχολείου όσο και του φροντιστηρίου μου οι οποίοι ήταν πάντα στο πλευρό μου. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να πραγματοποιήσουν το στόχο τους».

Ταούσι Κλάιντι, 2ο ΓΕΛ Ρόδου, 15.480 μόρια, Οικονομικών Πληροφορικής
«Ευχαριστώ τους γονείς και τους καθηγητές που στάθηκαν δίπλα μου και με υποστήριξαν σε μια τόσο σημαντική στιγμή της ζωής μου».

Χατζήπαπα Άννα, 2ο ΓΕΛ Ρόδου, 15.360 μόρια, Οικονομικών Πληροφορικής
«Ήταν πιο δύσκολη για εμάς η χρονιά γιατί ήρθαμε από Κάρπαθο μαζί με τον αδελφό μου που είμαστε δίδυμοι.
Στόχος μου είναι οι οικονομικές σχολές και αισιοδοξώ ότι θα τα καταφέρω να μπω. Περιμένουμε βέβαια με αγωνία και τις βάσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μας και μας στήριξαν. Την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου στο σχολείο και το φροντιστήριο».

Κουλτινιού Κατερίνα, 2ο ΓΕΛ Ρόδου, 15.320 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών
«Ήταν μια δύσκολη περίοδος αλλά οι κόποι μας ανταμείφθηκαν».

 

3ο ΓΕΛ ΡΟΔΟΥ
(Καπνοβιομηχανίας)

Γεωργούδη Χριστίνα, 3ο ΓΕΛ, 19.330 μόρια, Θετικών Σπουδών
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές μου, τον κύριο ΛΟΥΚΑ ΚΩΣΤΑ, την κυρία ΚΙΚΗ ΑΓΙΑΚΑΤΣΙΚΑ, την ΙΩΑΝΝΑ ΑΓΙΑΚΑΤΣΙΚΑ και την ΝΙΚΗ ΦΡΑΓΚΟΥ που με στήριξαν στην πορεία μου. Ένα ακόμα μεγαλύτερο μπράβο σε όλα τα παιδιά για τον κόπο και την προσπάθειά τους! Εύχομαι σε όλους μια όμορφη σταδιοδρομία, είτε πέτυχαν τους στόχους τους είτε όχι. Καλά αποτελέσματα, και καλή δύναμη σε όλα τα παιδιά που θα δώσουν στη συνέχεια Πανελλαδικές και θα κυνηγήσουν τα όνειρα τους! Carpe diem!»

 

Μάνιου Ειρήνη, 3ο ΓΕΛ, 19.100 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών
«Αν έμαθα κάτι από όλο αυτό το ταξίδι των Πανελλαδικών είναι ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο αν έχεις θέληση και στόχο. Η στρατιωτική σχολή ΣΣΑΣ , ένα όνειρο που μέχρι πριν λίγους μήνες φαινόταν άπιαστο , φαντάζει όλο και πιο επιτεύξιμο. Θα ήθελα να αφιερώσω αυτήν την επιτυχία μου στη μνήμη της αγαπημένης μου καθηγήτριας Ντόρας Ζαχαριά και να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα τους γονείς μου, την καθηγήτρια μου κ. Γουργολίτσα και την προπονήτρια μου κ. Σαρρή που με στήριξαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα μου και με βοήθησαν να τα καταφέρω».

 

Χατζηδάκη Ευαγγελία, 3ο ΓΕΛ, 19.000 μόρια, Θετικών Σπουδών
«Η φετινή χρονιά των Πανελλαδικών σίγουρα αποτέλεσε μια πολύ απαιτητική περίοδο και θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές που ήταν δίπλα μου σε αυτόν τον αγώνα. Είμαι πολύ χαρούμενη για τα αποτελέσματα! Μου δίνουν ώθηση για το μέλλον, με φέρνουν πιο κοντά στους στόχους μου. Ωστόσο δεν αποτελούν απόλυτο δείκτη της αξίας και των ικανοτήτων του κάθε μαθητή. Κανείς δεν πρέπει να εγκαταλείπει τα όνειρά του!»

 

Ζιμπούλη Ηλιάνα, 3ο ΓΕΛ, 18.930 μόρια, Σπουδές Υγείας
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, οι κόποι μου απέδωσαν. Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά αλλά είχε αίσιο τέλος. Όλη η χρονιά κύλησε ομαλά όμως υπήρχαν περίοδοι πιο δύσκολες. Στο πρώτο μάθημα ήμουν πολύ αγχωμένη γιατί στο μυαλό μου ήταν κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που τελικά διαπίστωσα ότι ήταν, δηλαδή ένα διαγώνισμα σαν αυτά που έγραφα στο σχολείο. Τελικά δε χρειάζεται να αγχωνόμαστε τόσο και να απομυθοποιήσουμε τις Πανελλαδικές εξετάσεις αφού πρόκειται απλώς για τέσσερα διαγωνίσματα και ο παράγοντας τύχη παίζει σημαντικό ρόλο. Τώρα διακοπές... βγαίνω με τις φίλες μου και η ζωή μου επανήλθε στα κανονικά της επίπεδα».

 

Παναγιωτοπούλου Μαρία, 3ο ΓΕΛ, 18.550 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών
«Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τις επιδόσεις μου. Στοχεύω στη Νομική Αθηνών. Είμαι ευγνώμων για τους καθηγητές και την οικογένειά μου και για τη στήριξη που μου παρείχαν. Τα καλύτερα έρχονται!»

 

Οικονόμου Τσαμπίκα, 3ο ΓΕΛ, 18.400 μόρια,  Σπουδών υγείας
«Ήταν μια δύσκολη χρονιά αλλά με συστηματικό διάβασμα κατάφερα να συγκεντρώσω μια καλή βαθμολογία που μου δίνει τη δυνατότητα να εισαχθώ στην σχολή της πρώτης προτίμησής μου.
Ευχαριστώ τους καθηγητές μου και την οικογένειά μου για όλη την βοήθεια και ιδιαίτερα τον πατέρα μου που ανέλαβε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας μου. Ταυτόχρονα και τον καθηγητή μου που ανέλαβε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας».

 

Τζαγκαράκης Μιχαήλ, 3ο ΓΕΛ, 18.300 μόρια, Σπουδές Υγείας
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα. Έρχονται ως ανταμοιβή των κόπων μου. Ευχαριστώ πολύ τους γονείς μου και τους καθηγητές μου για τη βοήθεια και τη στήριξή τους. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους».

 

Μάτσης Κωνσταντίνος, 3ο ΓΕΛ, 18.220 μόρια, Θετικών Σπουδών
«Είμαι πολύ χαρούμενος για τα αποτελέσματα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου και το σχολείο μου που ήταν δίπλα μου σε αυτή την προσπάθεια. Ήταν σίγουρα μια απαιτητική χρονιά, όμως με σωστό, μεθοδικό διάβασμα και με εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μου κατάφερα να πετύχω το στόχο μου που είναι η σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πολυτεχνείου».

Θώμογλου Αναστάσιος, 3ο ΓΕΛ, 17.680 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών

«Τα θετικά αποτελέσματα δικαίωσαν μια δύσκολη πορεία ενός απαιτητικού χρόνου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου που μου συμπαραστάθηκαν σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, τους καθηγητές του σχολείου και την καθηγήτρια του φροντιστηρίου Σωτηρία Λάμπρου για τις γνώσεις που μου προσέφεραν και την υποστήριξη που μου παρείχαν σε όλη τη πορεία μου. Εύχομαι σε όλους τους επιτυχόντες καλή σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία στη ζωή τους.»

Πελλού Αναστασία, 3ο ΓΕΛ, 16.075 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών
«Ήταν μια ιδιαίτερα κοπιαστική χρονιά με πολλές δυσκολίες, όμως με συστηματικό διάβασμα και τη σωστή καθοδήγηση των καθηγητών τα εμπόδια οδηγούν στην επιτυχία».

 

Κυπριώτη Αναστασία, 3ο ΓΕΛ. 15.665 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών
«Ήταν μια αρκετά δύσκολη χρονιά που ο καθένας ανακάλυψε τα όρια του και ξεπέρασε τον εαυτό του. Συνεπώς, παρά τις επιτυχίες ή τις αποτυχίες όλοι είμαστε κερδισμένοι μέσα από την ουσιώδη αυτή προσπάθεια».

Ειρήνη Καραγιάννη, 3ο ΓΕΛ, 15.300 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών
«Η περίοδος των Πανελλαδικών είχε για όλους δυσκολίες της, το ίδιο ίσχυε και για μένα. Για την επιτυχία στις Πανελλαδικές είναι απαραίτητη η σωστή διαχείριση του χρόνου, καθώς και λίγη ξεκούραση όταν νιώθουμε ότι δεν αντέχουμε άλλο. Θα ήθελα να ευχαριστώ όλους τους καθηγητές μου, οι οποίοι μου στάθηκαν σε κάθε δυσκολία και εννοείται τους γονείς μου που δεν έφυγαν από το πλευρό μου και με ωθούσαν να συνεχίσω, όταν ένιωθα ότι θέλω να τα παρατήσω».

4o ΓΕΛ ΡΟΔΟΥ

Γεωργάς Μιχαήλ, 4ο ΓΕΛ Ρόδου, 18.430 μόρια, Θετικών Σπουδών
«Έχω να πω πως η φετινή χρονιά ήταν κάτι καινούριο για όλους τους μαθητές και απαιτούσε σκληρή δουλειά και προσπάθεια για όλες τις κατευθύνσεις. Υπήρξαν διάφορα εμπόδια τα οποία πιστεύω μας βοήθησαν να αποκτήσουμε εμπειρία και για το μέλλον. Εγώ προσωπικά διάβαζα 3-4 ώρες την ημέρα και είμαι αρκετά ικανοποιημένος με τα αποτελέσματά μου, καθώς στόχος μου είναι η σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Μετσόβιου στην Αθήνα. Όσον αφορά τα θέματα δε θεωρώ πως υπήρξε κάποια ακραία δυσκολία καθώς το επίπεδο δυσκολίας ήταν παρόμοιο με αυτό των βοηθημάτων τα οποία είχαμε δουλέψει αρκετά».

Μαργαρίτη Μαρία, 4ο ΓΕΛ Ρόδου, 18.360 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές του 4ου ΓΕΛ Ρόδου και ιδιαίτερα την κ. Νικολή, την κ. Ρέμπελου και τον κ. Ανυφαντάκη καθώς και τους φροντιστές μου την κ. Δανάη, την κ. Γιαννίκη και τον κ. Πασχαλίδη για την πολύτιμη καθοδήγηση και συμπαράστασή τους!
Η απόδοσή μου είναι επιστέγασμα μιας προσπάθειας δύο χρόνων με συστηματικό διάβασμα χωρίς υπερβολές. Εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν πετύχει τους στόχους τους!»

Καλαθενού Γεωργία, 4ο ΓΕΛ Ρόδου, 18.340 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών
«Παρά τις δυσκολίες της φετινης χρονιάς με τη βοήθεια της οικογένειας και των καθηγητών μου τόσο του σχολείου όσο και του φροντιστηρίου μπόρεσα να φτάσω στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου και να γράψω όσο ήλπιζα».

Τάγιεχ Ναταλία - Ειρήνη, 4ο ΓΕΛ Ρόδου, 17.936 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών
«Ήταν πραγματικά μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά. Χρειάστηκαν πολλές υποχωρήσεις, ξενύχτια και δάκρυα για να καταφέρουμε να φτάσουμε έως το τέλος. Βέβαια, όσο και αν κουράστηκα, προσωπικά, θα το ξανά έκανα, γιατί μέσω αυτής της διαδικασίας μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω το πρώτο βήμα για το μέλλον μου. Δυστυχώς, δε μπορώ να χαρώ τα αποτελέσματα, διότι έχασα κάποιαν πολύ σημαντική, τη στιγμή που βγήκαν. Υποθέτω, όμως, πως έτσι είναι η ζωή... Με κάθε κύκλο που κλείνει ανοίγει ένας νέος. Εύχομαι σε όλες και σε όλους καλή επιτυχία! Και το σημαντικότερο να πιστεύετε πάντα στον εαυτό σας και να αγωνίζεστε μέχρι το τέλος! Όλα θα πάνε καλά, τώρα ξεκινάει η ζωή μας».

Πότσου Αγγελική-Αγλαΐα, 4ο ΓΕΛ Ρόδου, 17.580 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα μου και όλοι μου οι κόποι σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα των πανελληνίων εξετάσεων σίγουρα ανταμείφθηκαν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρωτίστως την οικογένειά μου, τους καθηγητές του σχολείου μου και ιδιαίτερα τους καθηγητές του φροντιστηρίου μου κ. Ιορδάνη Πασχαλίδη και κ. Ιωάννα Μαλιγιάννη για όλη τη στήριξη και την αγάπη τους. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους εύχομαι ό,τι καλύτερο στη ζωή τους!»

Ρούσου Ουρανία, 4ο ΓΕΛ Ρόδου, 17.580 μόρια

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη με την βαθμολογία μου ! Κουράστηκα πάρα πολύ αυτή τη χρονιά όμως το αποτέλεσμα είναι που μετράει. Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν, την οικογένειά μου,τους φίλους μου και ιδιαίτερα την καθηγήτρια μου, Σωτηρία Λάμπρου που όλη την χρόνια ήταν δίπλα μου και με στήριξε σε αυτό τον δύσκολο αγώνα. Ακόμα θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές του σχολείου μου ,κ. Αθανασόπουλο, κ. Τζιροπούλου, κ. Χατζηζήση και κ. Βεργή για την βοήθεια τους σε όλη την διάρκεια της χρονιάς. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή σταδιοδρομία από εδώ και πέρα! »

 

Παζιούρος Γιώργος, 4ο ΓΕΛ Ρόδου, 17.520 μόρια, Θετικών Σπουδών
«Μία δύσκολη χρονιά πέρασε γεμάτη κόπο και προσπάθεια. Με πρόγραμμα και σκληρή δουλειά οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Θα περάσω στη σχολή που θέλω για να πραγματοποιήσω τα όνειρα μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου και την οικογένειά μου για τη μεγάλη βοήθεια και συμπαράσταση».

Αργυρού Παναγιώτης, 4ο ΓΕΛ Ρόδου, 17.260 μόρια, Σπουδών Υγείας
«Αρχικά είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή μου και έκανα, πιστεύω, τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια που θα μπορούσα να κάνω. Γενικά το εξεταστικό κομμάτι δε μου φάνηκε διαφορετικό από αυτό των φροντιστηρίων το μόνο που αλλάζει είναι το άγχος το οποίο την ημέρα των Πανελλαδικών αυξάνεται λίγο . Επίσης, σημαντικό ρόλο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς έχει το σχολείο καθώς προσφέρει μια ακόμα επανάληψη στο μάθημα. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές των φροντιστηρίων και φυσικά του σχολείου».

Ψαλτοπούλου Κατερίνα, 4ο ΓΕΛ Ρόδου, 16.760 μόρια, Σπουδών Υγείας
«Προσωπικά θεωρώ ότι η Γ’ Λυκείου είναι μια σκληρή αναμέτρηση με τον εαυτό μας και έχει πολλά να μας διδάξει.
Για εμένα ήταν μια από τις καλύτερες χρονιές, ακόμη και αν πάντα κυριαρχούσαν το άγχος και η πίεση. Μέσα από αυτή την χρονιά βγήκαμε όλοι πιο ώριμοι και μάθαμε καλύτερα τον εαυτό μας και μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε για να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας! Ακόμη και αν αυτό το ταξίδι προς τη γνώση έμοιαζε ατελείωτο, χάρη στα αγαπημένα μου πρόσωπα έγινε σίγουρα πιο ανάλαφρο.
Κλείνοντας θα ήθελα να αναφέρω μια φράση που μου έμεινε ολοκληρώνοντας αυτή τη δοκιμασία και που θεωρώ σημαντικό να γνωρίζουν όλοι οι υποψήφιοι μαθητές: «Το δυσκολότερο πράγμα στις Πανελλαδικές είναι να γράψει κάνεις αυτό που πραγματικά αξίζει»!

Σπυροπούλου Ευαγγελία, 4ο ΓΕΛ Ρόδου, 16.740 μόρια, Σπουδών Υγείας
«Μία από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες όμως όχι η τελευταία. Με τη βοήθεια των καθηγητών, της οικογένειας και των φίλων μου να με στηρίζουν και να πιστεύουν σε μένα, κατάφερα να γράψω όσο καλύτερα μπορούσα».

ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

 

Πουλάκης Στεφανίδης Στέφανος, Ροδίων Παιδεία, 19.575 μόρια, Σπουδών Υγείας
«Είμαι πολύ χαρουμένος με το αποτέλεσμα, αλλά ακόμη περισσότερο είμαι ευγνώμων για τον αγώνα και το ταξίδι μέχρι τον στόχο μου. Ευχαριστώ τους γονείς,τον αδελφό μου και το σχολείο που με στηρίξαν και τους καθηγητές που με ενέπνευσαν και με οδήγησαν στην πρώτη αυτή μεγάλη επιτυχία της ζωής μου».

 

Πένγκ Νταν, Ροδίων Παιδεία, 18.915 μόρια, Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής
«Είμαι πολύ ικανοποιημένη με τοβαθμό που έγραψα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους καθηγητές που μας υποστήριξαν και μας βοήθησαν σε κάθε δύσκολη στιγμή. Δεν είναι μια εύκολη διαδικασία και απαιτεί πολλή προσπάθεια, και όλες οι προσπάθειες που έχουμε κάνει θα μας οδηγήσουν στην επιτυχία».

 

Καρίκης Ιωάννης, Ροδίων Παιδεία, 18.250 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών
«Καταρχάς νιώθω ευγνώμων για τους καθηγητές μου των οποίων η επίδραση και βοήθεια ήταν πληθωρική και για την εξαιρετική στάση του σχολείου μου απέναντι στις Πανελλαδικές και για τη στήριξη της οικογένειας μου και των φίλων μου. Αξιοσημείωτο είναι ότι η διαδικασία είναι άδικη καθώς σε μια δεδομένη χρονική στιγμή εξεταζόσαστε σε ενα μικρό μέρος της ύλης...
Επομένως πρόκειται για τύχη που βελτιώνεται με το διάβασμα, κυρίως όμως θα έλεγα ότι πρέπει να απολαύσουμε την εμπειρία και να αποκομίσουμε όσα περισσότερα γίνεται».

 

Σταματιάδη Στεφανία, Ροδίων Παιδεία, 18.500 μόρια, Θετικών Σπουδών
«Είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από μια τοσο δύσκολη χρονιά και τα εμπόδια που αντιμετώπισα στις Πανελλαδικές κατάφερα να συγκεντρώσω αυτά τα μόρια. Ευχαριστώ τόσο τους γονείς μου που με στήριζαν πάντα σε ό,τι και αν αποφάσιζα αλλά και τους καθηγητές μου που εκτός από τις γνώσεις που μας μετέδωσαν ήταν και εκείνοι δίπλα μας σαν οικογένεια».

 

Σου Χάογιανκ (Άγγελος), Ροδίων Παιδεία, 18.060 μόρια, Θετικών Σπουδών
«Αισθάνθηκα μεγάλη χαρά τη στιγμή που έμαθα τους βαθμούς μου. Πήγα καλύτερα απ’ όσο περίμενα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με στήριξε όλη την χρονιά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου που με βοήθησαν να βελτιώσω τις αδυναμίες μου και να αντιμετωπίσω πολλά προβλήματα. Αν δεν είχα τη βοήθεια τους δε θα πετύχαινα τους βαθμούς τους. Το σχολείο μου δημιούργησε το κατάλληλο κλίμα για αποτελεσματική μάθηση. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να πετύχουν τους στόχους τους».

 

Παπαθεοδωράκη Ηλιάνα, Ροδίων Παιδεία, 17.640 μόρια, Σπουδών Υγείας
«Η φετινή χρόνια ήταν δύσκολη και απαιτητική, ωστόσο, γεμάτη στόχους και όνειρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και όλους μου τους καθηγητές για τη στήριξη και τη βοήθειά τους. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους!»

 

Μισθού Ελένη-Νεκταρία-Μαρία, Ροδίων Παιδεία, 17.620 μόρια, Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εκπαιδευτικούς και τα άτομα που ήταν δίπλα μου και με στήριξαν. Είμαι πολύ χαρούμενη που πέτυχα το στόχο μου!»

 

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΡΟΔΟΥ

 

Τριανταφύλλου Γεωργία, Κολλέγιο Ρόδου, 18.760 μόρια, Σπουδών Υγείας
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρωτίστως την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου που με στήριξαν και με καθοδήγησαν σε αυτή μου την προσπάθεια. Εύχομαι όλα τα παιδιά να πετύχουν τους στόχους τους και να μη ξεχνάμε ότι οι κόποι ανταμείβονται».

 

Τσουκαλά Γαβριέλα, Κολλέγιο Ρόδου, 18.595 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών
«Ήταν ένας αγώνας μακρύς και δύσκολος και απαιτούσε δουλειά, πείσμα, υπομονή και επιμονή. Οι κόποι μου όμως δικαιώθηκαν και ανταμείφθηκα διότι υλοποίησα τον πρωταρχικό μου στόχο που ήταν η Νομική Αθηνών».

 

Πάππου Δημήτριος του Νικολάου, Κολλέγιο Ρόδου, 18.225 μόρια, Οικονομίας & Πληροφορικής
«Οι βαθμοί που έβγαλα ήταν στα αναμενόμενα μου. Δούλεψα σκληρά όχι μόνο εγώ αλλά περισσότερο οι γονείς μου, το σχολείο μου και οι φροντιστές μου και για αυτό τους ευχαριστώ. Στο τέλος σημασία έχει ότι όλοι οι κόποι θα ανταμειφθούν όταν πια τελειώσει όλη η εκπαίδευση που θα μας μεταφέρει στην πραγματική ζωή».

 

 


Φεϊζίδη Δωροθέα, Κολλέγιο Ρόδου, 17.380 μόρια, Σπουδών Υγείας
«Μετά από προετοιμασία τριών χρόνων και προσήλωση στο στόχο, ήρθε η ώρα της ανταμοιβής. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου, που ήταν πάντα δίπλα μου».

 

Μακέστας Αντώνιος, Κολλέγιο Ρόδου, 17.186 μόρια, Θετικών Σπουδών
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοσή μου. Επιτέλους ανταμείφθηκαν οι κόποι των γονιών μου οι οποίοι με υποστήριζαν καθ΄ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας μου, των καθηγητών μου και όσων άλλων με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ. Σε όλους αυτούς οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ».

 

Δανίκας Παναγιώτης, Κολλέγιο Ρόδου, 16.580 μόρια, Θετικών Σπουδών
«Είχα την καλύτερη διδασκαλία στο σχολείο μου χάρη στους σπουδαίους καθηγητές μου.
Η επίδοσή μου είναι προϊόν ατομικής προσπάθειας και παραγωγικής διδασκαλίας.
Δεν έκανα ποτέ μου φροντιστήριο ούτε ιδιαίτερα μαθήματα.
Επίσης, δε στερήθηκα τίποτε από την καθημερινή μου ζωή, ούτε αγχώθηκα ποτέ, ούτε χρειάστηκε να διαβάζω ασταμάτητα.
Είμαι ικανοποιημένος, ακόμη και για την χαμηλή βαθμολογία μου στην Έκθεση.
Εγώ και η Έκθεση έχουμε μία σχέση... χάους.
Αν και οι προκλήσεις για το μέλλον μου έχουν ξεκινήσει από τη Β' Λυκείου με εξετάσεις για εισαγωγή σε ξένα πανεπιστήμια όπου και τελικά θα σπουδάσω, ήθελα να δώσω Πανελλαδικές εξετάσεις τιμώντας τους καθηγητές μου αλλά και τους συμμαθητές μου που περνούν αυτή τη δοκιμασία.
Αν επέλεγα σπουδές στην Ελλάδα, η πρώτη μου επιλογή θα ήταν η Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Ευχαριστώ από καρδιάς τους Καθηγητές μου, το σχολείο μου και φυσικά την οικογένειά μου, για την αγάπη τους.
Εύχομαι σε όλα τα παιδιά προκοπή και δύναμη».

 

Στεφανάκη Μαρία, Κολλέγιο Ρόδου, 16.820 μόρια, Οικονομίας & Πληροφορικής
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές που με υποστήριξαν κατά την διάρκεια της προετοιμασίας για τις Πανελλήνιες. Θεωρώ ότι με μεθοδικότητα και με σωστή κατανομή του χρόνου, μπορεί να υπάρχει επιτυχία χωρίς να στερηθεί κάποιος τον ελεύθερο χρόνο και τη διασκέδαση του. Συγχαρητήρια σε όλους τους νέους φοιτητές και καλή φοιτητική ζωή.»

 

Παρασκευάς Άγγελος Φανούριος, Κολλέγιο Ρόδου, 15.600 μόρια, Οικονομίας & Πληροφορικής
«Η υπομονή και η θέληση είναι το παν για να πετύχεις αυτό που πραγματικά επιθυμείς. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές μου για όλα αυτά τα χρόνια και την υπομονή που έδειξαν σε μένα».

 

2ο ΕΠΑΛ Ρόδου

Βεϊσάκης Στέλιος, 17.925 μόρια, 2ο ΕΠΑΛ Ρόδου

«Μια πολύ δύσκολη χρονιά έφτασε στο τέλος της και ευτυχώς οι κόποι μας ανταμείφθηκαν, είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα.
Θέλω να ευχηθώ από καρδιάς σε όλα τα παιδιά να πετύχουν τους στόχους και τα όνειρά τους, και να είναι ευτυχισμένοι, ο καθένας με τον δικό του τρόπο.»

Δημητριάδου Εμμανουήλ, 2ο ΕΠΑΛ Ρόδου, 16.400 μόρια

«Μια απαιτητική χρόνια έφτασε στο τέλος της με πολύ κόπο, ταλαιπωρία και προσπάθεια . Είμαι πολύ χαρούμενος που η προσπάθεια αυτή ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Φυσικά ήταν δίπλα μου οι συγγενείς μου, οι καθηγητές μου και η δασκάλα μου οι οποίοι μου έδιναν δύναμη για να συνεχίσω αυτόν τον Γολγοθά και να παίρνω δύναμη κάθε μέρα χάρη σε αυτούς.

Εύχομαι κάθε παιδί να πετύχει τα όνειρά του γιατί όλοι μπορούν, αρκεί να θέλουν.»


Ελευθέριος Βενούτσος, 2ο ΕΠΑΛ Ρόδου, 16.150 μόρια, Υγείας- Πρόνοιας-Ευεξίας
«Ήταν ένας μακρύς και δύσκολος δρόμος που επιτέλους ολοκληρώθηκε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν και να πω μια καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά».

 


Λυβισιάνου Ελένη, 2ο ΕΠΑΛ Ρόδου, 15.750 μόρια
«Μία δύσκολη σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της αλλά με προσπάθεια και επιμονή καταφέραμε να δώσουμε ένα καλό τέλος. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και όσους μου στάθηκαν στη δύσκολη αυτή διαδρομή».

ΓΕΛ ΙΑΛΥΣΟΥ

Μακεντούδης Αλέξανδρος, ΓΕΛ Ιαλυσού, 19.100 μόρια, Οικονομίας και Πληροφορικής
«Μόνο χαρά και ικανοποίηση μπορώ να νιώσω με τη βαθμολογία που συγκέντρωσα! Οι κόποι μιας επίπονης και πιεστικής χρονιάς ανταμείφθηκαν. Άξιζε τον κόπο! Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, χωρίς τη στήριξη της οποίας τίποτα απ' όλα αυτά δε θα είχε συμβεί αλλά και τους καθηγητές και καθηγήτριες του σχολείου μου καθώς και τον Λυκειάρχη για την καθοδήγησή τους. Ιδιαίτερα όμως ευχαριστώ την κυρία Σοφία Βασιλαράκη, τον κύριο Νίκο Σταυριανό, τον κύριο Μάριο Χατζημιχάλη και τον κύριο Νίκο Μαστρογιαννόπουλο με τους οποίους το όνειρο και ο στόχος μου έγιναν πραγματικότητα»!

Πιλατέρης Κωνσταντίνος, ΓΕΛ Ιαλυσού, 18.460 μόρια, Οικονομίας και Πληροφορικής
«Μία πολύ δύσκολη χρονιά, με πολύ διάβασμα και προσήλωση στο στόχο μου έφτασε στο τέλος της. Το συναίσθημα, όμως, που βιώνεις όταν ο κόπος σου ανταμείβεται είναι μοναδικό. Ανυπομονώ για τις νέες εμπειρίες που ανοίγονται μπροστά μου. Δε μπορώ να παραλείψω τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου, την οικογένεια μου, τους καθηγητές μου που πίστεψαν σε εμένα και με στήριξαν σε όλες τις δύσκολες στιγμές».

Αγγούρια Αμφιτρίτη, ΓΕΛ Ιαλυσού, 17.820 μόρια, Σπουδών Υγείας
«Ήταν σίγουρα μια εξαιρετικά δύσκολη χρόνια που απαιτούσε πολλή προσπάθεια. Είμαι πολύ χαρούμενη που οι κόποι μου απέδωσαν και πέτυχα το στόχο μου. Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου, τους γονείς μου και όλους τους φίλους που με στήριξαν»!

Μπζισβίλι Λουκάς, ΓΕΛ Ιαλυσού, 17.255 μόρια, Οικονομίας και Πληροφορικής
«Κανένας δεν πίστεψε σε εμένα (σχεδόν). Μα δεν χρειαζόμουν κανένα παρά τον εαυτό μου. Όταν ήμουν στο σκοτάδι χωρίς τίποτα, κανένας δε με ήθελε, μα μόλις βγαίνουν τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς αρχίζουν να χτυπάνε τα τηλέφωνα.,, Πεινούσα μόνος, τώρα θα αράζω μόνος».

Πίτσης Θεολόγος, ΓΕΛ Ιαλυσού, 17.015 μόρια, Οικονομίας και Πληροφορικής
«Με θέληση, υπομονή και επιμονή μπορείς να πετύχεις κάθε στόχο που θέτεις».

 

Μπότσαρη Μορφέα, ΓΕΛ Ιαλυσού, 16.840 μόρια, Οικονομίας και Πληροφορικής
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου, την οικογένεια και τους φίλους μου για τη στήριξή τους αυτή τη χρονιά».

Παντελίδης Παναγιώτης, ΓΕΛ Ιαλυσού, 16.590 μόρια, Οικονομίας και Πληροφορικής
«Μια αρκετά πιεστική προσπάθεια απαιτείται από κάθε υποψήφιο ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο δρόμο των Πανελλαδικών. Προσωπικά έδωσα φέτος για 3η φορά με στόχο τα σώματα ασφάλειας, ένας που στόχος επετεύχθη με επιτυχία.

Θα ήθελα να δώσω μια συμβουλή στα παιδιά που ακολουθούν αυτό το δρόμο , να πιστέψουν στον εαυτό τους, να κυνηγάνε τα όνειρά τους, γιατί χρειάζονται πολλά ψυχικά αποθέματα αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό που αξίζει.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, και κυρίως τους καθηγητές και την κοπέλα μου, οι οποίοι μου στάθηκαν συνοδοιπόροι σε αυτή μου την προσπάθεια»!

Τσαβαρή Μάρθα, 1ο ΓΕΛ Ιαλυσού, 15.880 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών

«Μετά από μια πιεστική χρονιά, έφτασε η στιγμή της ανταμοιβής όλων αυτών που ονειρεύτηκα. Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου και τις καθηγήτριές μου, που δεν έπαψαν στιγμή να πιστεύουν σε εμένα.»

Σκευοφύλακας Μηνάς, ΓΕΛ Ιαλυσού, 15.688 Μόρια, Θετικών Σπουδών
«Βλέπεις, ρωτάς, υποθέτεις, δοκιμάζεις ξανά και ξανά. Γεννιέται μια θεωρία· αλάνθαστη και ορθολογική μέθοδος. Ωστόσο, ένα μικρό χωριό στη Γαλατία εν ονόματι Ελληνικό Εκπαιδευτικό Σύστημα φαίνεται να αντιστέκεται...».

Ευαγγελιδάκη Μαρία, ΓΕΛ Ιαλυσού, 14.440 μόρια, Θετικών Σπουδών
«Η φετινή χρονιά ήταν αρκετά απαιτητική όμως ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Είμαι πολύ χαρούμενη καθώς οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς μου και στους φίλους μου που με στήριξαν αλλά και στους καθηγητές μου που με τη βοήθειά τους, τις γνώσεις τους και την ψυχολογική υποστήριξή τους κατάφερα να εκπληρώσω το στόχο μου. Το τμήμα Μαθηματικών αποτελούσε πάντα ένα όνειρο για εμένα και έφτασε η στιγμή να το ζήσω».

ΓΕΛ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ

Καβέσος Νικόλαος, ΓΕΛ Κρεμαστής, 18.850 μόρια, Οικονομίας και Πληροφορικής
«Τα λόγια δε μπορούν να περιγράψουν την ικανοποίηση που αισθάνομαι αυτή τη στιγμή. Οι κόποι 2 διαδοχικών ετών απέδωσαν στο μέγιστο, αφού πέρυσι δεν κατάφερα να εισαχθώ στη σχολή της επιθυμίας μου μέσω των Πανελλαδικών εξετάσεων του ΕΠΑ.Λ. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την οικογένειά μου, τους καθηγητές-φροντιστές μου και τους στενούς μου φίλους, που συνέβαλαν καθοριστικά στην επίτευξη αυτής της υψηλής βαθμολογίας. Στόχος μου είναι η Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας. Θα κλείσω με τα λόγια ενός αδελφικού μου φίλου, ο οποίος μου είχε πει πέρυσι χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει αποτυχία, απλώς καθυστερημένη επιτυχία…».

Νεσφυγέ Ανθή, ΓΕΛ Κρεμαστής, 18.450 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών
«Μετά από μια απαιτητική χρόνια πέτυχα το στόχο μου! Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές/-τριες και την οικογένειά μου που με ενθαρρύνουν και στηρίζουν τις αποφάσεις μου. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή σταδιοδρομία και να κυνηγάνε τα όνειρά τους»!

Καβέσος Στυλιανός, ΓΕΛ Κρεμαστής, 18.100 μόρια, Οικονομίας και Πληροφορικής
«Αρχικά, είμαι πολύ ευτυχισμένος και ικανοποιημένος με τα σημερινά αποτελέσματα. Αισθάνομαι πολύ τυχερός που είχα αυτούς τους καθηγητές -φροντιστές και θέλω να τους ευχαριστήσω θερμά, καθώς και τους γονείς μου που στάθηκαν αρωγοί σε αυτήν τη δύσκολη και απαιτητική περίοδο. Στόχος μου ήταν να φτάσω όσο το δυνατόν πιο ψηλά και ευτυχώς το πέτυχα. Παρόλο που τα αποτελέσματα ήταν αναμενόμενα για εμένα, για κάποιους αποτέλεσαν μια έκπληξη».

Παρσωτάκης Αλκίνοος, ΓΕΛ Κρεμαστής,  18.100 μόρια, Οικονομίας και Πληροφορικής
«Μία αρκετά πιεστική χρόνια ολοκληρώθηκε μ' ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Αυτό που αποκόμισα από τη διαδικασία αυτή είναι πως η σκληρή και συστηματική δουλειά και οι θυσίες που κατέβαλλα στο τέλος ανταμείφθηκαν με τη βοήθεια των κοντινών μου ανθρώπων, που τους ευχαριστώ πολύ. Ένα μήνυμα που θέλω να περάσω είναι πως «ο επιμένων νικά».

Κουκιά Καλλιόπη, ΓΕΛ Κρεμαστής, 17.700 μόρια, Σπουδών Υγείας
«Είμαι πολύ χαρούμενη με τη βαθμολογία μου γιατί πιστεύω ότι με φέρνει κοντά στον στόχο μου που είναι η Κτηνιατρική Σχολή. Δούλεψα συστηματικά με υπομονή και επιμονή χωρίς να απογοητεύομαι με τις μικρές αποτυχίες. Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές του σχολείου μου και οπωσδήποτε τους καθηγητές του φροντιστηρίου μου Μεθοδικού για την ενθάρρυνση, τη μεθοδική δουλειά και τις γνώσεις».

Σαββίνα Κοκκινίδη, ΓΕΛ Κρεμαστής, 17.420 μόρια, Σπουδών Υγείας

«Ήταν μια πολύ απαιτητική χρόνια με πολύ άγχος. Ωστόσο είμαι ευγνώμων που είχα δίπλα μου την οικογένειά μου, τους καθηγητές του σχολείου και τους καθηγητές του φροντιστηρίου “Μεθοδικό” που με στήριζαν και με ενθάρρυναν στις επιλογές μου.»

 

Σάββας Σουλτς, ΓΕΛ Κρεμαστής, 17.345 μόρια, Οικονομίας και Πληροφορικής

Μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά έφτασε στο τέλος της με επιτυχία. Οι προσπάθειες και οι θυσίες μιας ολόκληρης χρονιάς πιστεύω ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για τη συνεχή στήριξη καθώς επίσης και τους καθηγητές-φροντιστές μου που συνέβαλαν ουσιαστικά σε αυτήν την επίδοση.

Περάκη Μαρία-Τσαμπίκα, ΓΕΛ Κρεμαστής, 17.300 μόρια, Οικονομίας και Πληροφορικής

«Η φετινή χρόνια ήταν μια δοκιμασία για όλους μας. Ο χρόνος , η κούραση, το άγχος δεν ήταν τίποτα μπροστά στην ευτυχία και την ηρεμία που νιώθω τώρα. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου ,τους γονείς μου αλλά και τους φίλους μου που πίστεψαν σε εμένα και έκαναν αυτό το ζόρικο ταξίδι πιο ευχάριστο.»

Κατερίνα Δράκου. ΓΕΛ Κρεμαστής, 17.225 μόρια, Σπουδών Υγείας

«Η φετινή χρόνια απαιτούσε πολύ πείσμα , υπομονή και συστηματικό διάβασμα .Σε αυτόν τον αγώνα αρωγοί ήταν οι αγαπημένοι φροντιστές και καθηγητές του σχολείου μου καθώς και η οικογένεια μου . Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά που έδωσαν πανελλήνιες εξετάσεις και καλή επιτυχία σε όσους ξεκινάνε αυτό το ταξίδι!»

Μαρία Ματακάκη, ΓΕΛ Κρεμαστής, 17.075 μόρια, Οικονομίας και Πληροφορικής
«Δε θα έγραφα τόσο καλά αν δεν πήγαινα να γράψω με αυτοπεποίθηση και επιμονή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου που με το κίνητρό τους με βοήθησαν να πιστεύω σε εμένα αναγνωρίζοντας τις δυνατότητές μου, μα κυρίως την οικογένειά μου, που κάνουν τα πάντα για να είμαι ευτυχισμένη με ό,τι αποφασίσω να κάνω στη ζωή μου. Κύριος στόχος για εμένα είναι να μη σταματήσω ποτέ να βελτιώνομαι με τις επιτυχίες μου αλλά και με τις αποτυχίες μου, και όπως πολύ σωστά λένε, η ζωή δεν τελειώνει εδώ..., αυτό είναι μόνο η αρχή».

Περγουράκης Ιωάννης, ΓΕΛ Κρεμαστής, 17.000 μόρια, Θετικών Σπουδών
«Είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος από αυτό το αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου, και την οικογένειά μου που στάθηκαν δίπλα μου ώστε να πετύχω αυτή την επίδοση».

Ποτσάκης Αναστάσιος, ΓΕΛ Κρεμαστής, 16.000 μόρια, Θετικών Σπουδών
«Μια ιδιαίτερα απαιτητική αλλά και όμορφη σχολική χρονιά είχε αίσιο τέλος για μένα.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου για την πολύτιμη συμπαράστασή τους και να ευχηθώ σε όλους τους υπόλοιπους συνυποψήφιους να έχουν καλή σταδιοδρομία και να ακολουθήσουν τα όνειρά τους».

Δημητρούλης Μιχαήλ Άγγελος, ΓΕΛ Κρεμαστής, 15.700

«Το πρώτο βήμα προς την κατάκτηση των στόχων μου υλοποιήθηκε... Ευχαριστώ πολύ τους γονείς μου που στάθηκαν δίπλα μου, ενθαρρύνοντας με κάθε στιγμή! Πολύτιμη η στήριξη και η βοήθεια των καθηγητών μου σε αυτή τη διαδρομή! Σας ευχαριστώ για αυτό το νέο ξεκίνημα ζωής!»

Κουδούνη Τσαμπίκα, ΓΕΛ Κρεμαστής, 15.480 μόρια, Θετικών Σπουδών

«Η χρονιά που πέρασε ήταν αρκετά απαιτητική για όλα τα παιδιά που έδιναν Πανελλαδικές, ωστόσο δεν καθορίζει την αξία μας. Για εμένα ευτυχώς ανταμείφθηκαν οι κόποι μου και μπορώ να επιλέξω τη σχολή που επιθυμώ. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου και την οικογένειά μου για τη στήριξη που μου παρείχαν. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που έδωσαν Πανελλαδικές εξετάσεις»!

Παπαγιώργη Αικατερίνη, ΓΕΛ Κρεμαστής, 15.225 μόρια, Ανθρωπιστικών σπουδών
«Ακόμη μία δύσκολη χρονιά έφτασε στο τέλος της. Στερηθήκαμε πολλά και θυσιάσαμε αλλά τόσα. Όλα όμως άξιζαν. Αυτό θα θυμάμαι εγώ. Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους όσοι ήταν κοντά μου στο δύσκολο αυτό ταξίδι, ιδιαίτερα τους γονείς και τον καθηγητή μου, αλλά και να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους. Και να θυμάστε ότι ο πιο δύσκολος δρόμος κρύβει το ομορφότερο ταξίδι»!

 

ΓΕΛ ΣΟΡΩΝΗΣ

Μαριέττου Δήμητρα, ΓΕΛ Σορωνής, 18.350 μόρια, Ανθρωπιστικών σπουδών
«Είμαι παρά πολύ χαρούμενη για το αποτέλεσμα. Όλοι οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και αισθάνομαι μεγάλη ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους που με στήριξαν καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελλαδικών. Ευχαριστώ πρώτα από όλα την οικογένεια μου και τις κύριες μου στο φροντιστήριο και έπειτα το σχολείο μου. Τίποτα δεν είναι εύκολο και τίποτα δεν κατακτιέται χωρίς οργάνωση, προσπάθεια και επιμονή».

Περάκης Νικόλαος, ΓΕΛ Σορωνής, 17.950 μόρια, Θετικών Σπουδών
«Μια πολύ απαιτητική περίοδος της ζωής μας έφτασε στο τέλος της και η ζωή τώρα ξεκινάει. Έπειτα από σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή μου και πιστεύω πως πέτυχα το στόχο μου, ο οποίος είναι η Σχολή Ικάρων. Ευχαριστώ το Θεό, την οικογένειά μου, τους καθηγητές και τους φίλους μου για τη στήριξή τους τη χρονιά αυτή. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή σταδιοδρομία και προσδοκώ τα όνειρά τους να γίνουν πραγματικότητα».


Δέσποινα Νισυρίου, ΓΕΛ Σορωνής, 17.075 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών
«Αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους μαθητές που συμμετείχαν, όχι μόνο για τα αποτελέσματά τους, αλλά και για την προσπάθεια που κατέβαλλαν μέσα σε αυτό το διάστημα. Οφείλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές του Λυκείου Σορωνής που με πλούτισαν με γνώσεις και μου στάθηκαν όταν τους χρειαζόμουν.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το φροντιστήριο Παίδων Μάθημα Παραδεισίου, και ειδικότερα τους καθηγητές μου, Χατζησταμάτη Σωτήρη και Σιδηρόπουλο Βασίλη, που μου παρείχαν τα κατάλληλα εφόδια για να οδεύσω προς την επιτυχία καθώς και τη συναισθηματική υποστήριξη, απαραίτητη για να συνεχίσω. Τέλος, θα επιθυμούσα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου απέναντι στην οικογένειά μου που δε σταμάτησε να πιστεύει σε εμένα και που αποτέλεσε το «καταφύγιό» μου σ' αυτό τον αγώνα».

Πότσου Καθολική, ΓΕΛ Σορωνής, 15.373, Ανθρωπιστικών Σπουδών
«Είμαι περήφανη για την προσπάθεια και τον αγώνα μου. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις ήταν μια δοκιμασία για να ξεπεράσει κανείς τα όρια του εαυτού του. Ευχαριστώ τους γονείς μου που στάθηκαν συνεχώς δίπλα μου. Επίσης ευχαριστώ από καρδιάς τις καθηγήτριές μου που δε σταμάτησαν ποτέ να πιστεύουν σε εμένα. Μπράβο σε όλους ακόμη κι αν δεν πέτυχαν τους στόχους τους»!

Γεωργαλλή Μαρία, ΓΕΛ Σορωνής, 14.875 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών
«Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου, τόσο του σχολείου όσο και του φροντιστηρίου για την υποστήριξή τους. Ευχαριστώ και τους φίλους μου που ήταν τόσο υποστηρικτικοί. Τα καταφέραμε και γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενη. Στόχος μου είναι η εισαγωγή στο Παιδαγωγικό της Ρόδου».

ΓΕΛ ΑΦΑΝΤΟΥ

Παπαγιάννης Γιώργος, ΓΕΛ ΑΦΑΝΤΟΥ, 18.250 σχόλια, Σπουδών Υγείας

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την τελική βαθμολογία και χαρούμενος που η προσπάθεια μου απέδωσε και μπορώ να περάσω στη σχολή της επιλογής μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και τους καθηγητές μου για την αμέριστη στήριξη τους σε όλο αυτό το δύσκολο και κοπιαστικό ταξίδι».

Καππάκας Αντώνης, ΓΕΛ ΑΦΑΝΤΟΥ, 17.850 μόρια, Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής

«Η Γ’ λυκείου για μένα πέρασε πολύ εύκολα καθώς διάβαζα συστηματικά. Αυτό θεωρώ πως είναι το σημαντικότερο. Έτσι, δεν είχα άγχος και κατάφερα να πετύχω το στόχο μου. Ευχαριστώ, όμως, την οικογένεια και τους καθηγητές μου οι οποίοι ήταν δίπλα μου σε αυτή την προσπάθεια και με στήριζαν».

Κακακιός Λευτέρης, ΓΕΛ Αφάντου, 17.700 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών
«Ήταν μια χρονιά απαιτητική, που έφτασε στο τέλος της.
Οι Πανελλαδικές ήταν το μέσο για να πετύχουμε τον σκοπό μας και να συνεχίσουμε το ταξίδι μας. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, ειδικά τη μητέρα μου που ήταν συνοδοιπόρος μου σε αυτήν την προσπάθεια αλλά και τους καθηγητές μου, που με στήριξαν και με βοήθησαν».

Κακούλη Σιμέλα, ΓΕΛ ΑΦΑΝΤΟΥ, 16.800 μόρια, Θετικών Επιστημών

«Αρχικά να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους σ' αυτό το δύσκολο αγώνα. Προσωπικά είμαι εν μέρει ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα αφού το άγχος και η αγωνία την ώρα των εξετάσεων με κυρίευσαν. Θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου αυτήν τη περίοδο και να ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή δύναμη στους επόμενους»!

Βενετοκλή Μαρία, ΓΕΛ ΑΦΑΝΤΟΥ, 16.000 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών
«Σχετικά με το δικό μου αποτέλεσμα είμαι ικανοποιημένη. Αν και ήταν δύσκολη η χρονιά προσπάθησα όσο μπορούσα και αυτό πιστεύω ισχύει για όλους, οπότε συγχαρητήρια ανεξαρτήτως αποτελέσματος»!

Καλησπέρης Τσαμπίκος, ΓΕΛ Αφάντου, 15.800 μόρια, Σπουδών Οικονομίας
και Πληροφορικής
«Γενικά ήταν μια δύσκολη και κουραστική χρονιά αλλά με αρκετή προσπάθεια, επιμονή και βοήθεια από τους δασκάλους και τους συγγενείς μου κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου».

Κολεζάκης Γιώργος, ΓΕΛ Αφάντου, 15.650 μόρια, Θετικών Επιστημών
«Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι με στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια».

Παπαελευθερίου Κατερίνα, ΓΕΛ Αφάντου, 14.750 μόρια, Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής

«Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, γεμάτη άγχος. Ευτυχώς είχα δίπλα μου άτομα που με ενθάρρυναν συνεχώς και έτσι κατάφερα να πετύχω το στόχο μου.»


ΓΕΛ Αρχαγγέλου

Κορνιλάκης Κωνσταντίνος Άγγελος, ΓΕΛ Αρχαγγέλου, 18.170 μόρια, Οικονομίας και Πληροφορικής
«Αν και ήταν μια δύσκολη χρόνια, έμεινα προσηλωμένος στον στόχο μου, είχα αρκετή υπομονή και επιμονή και το αποτέλεσμα με δικαίωσε. Ευχαριστώ όλους του καθηγητές και την οικογένειά μου για τη στήριξή τους και εύχομαι όλα τα παιδιά να ακολουθήσουν τα όνειρά τους».

Αφαντενού Τριανταφυλλιά, ΓΕΛ Αρχαγγέλου, 17.745 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών

«Η φετινή χρονιά ήταν σίγουρα μία από τις δυσκολότερες! Εξαιρετικά απαιτητική και κυρίως όσον αφορά την ψυχική αντοχή τόσο εμάς των μαθητών όσο και των καθηγητών και των ανθρώπων που μας στήριζαν! Ωστόσο, είμαι χαρούμενη και ευγνώμων που τελικά ανταμείφτηκα και περνώ στην πρώτη μου επιλογή! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!»

 

Βασιλάκης Χάρης, 17.000 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών
«Sic Parvis Magna».

 

ΕΠΑΛ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ

Κρητικός Ηλίας, ΕΠΑΛ Παραδεισίου, 15.500 μόρια, Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος με το αποτέλεσμα το οποίο οφείλεται στους γονείς και τους καθηγητές μου που δε σταμάτησαν να με στηρίζουν και να με ενθαρρύνουν καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας». 

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΟΔΟΥ

Γκελερή Μαρίνα, Μουσικό Σχολείο Ρόδου, 16.460 Μόρια, Θετικών Σπουδών

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τα αποτελέσματά μου. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την οικογένειά μου, τους καθηγητές και τους φίλους που με στήριξαν σε αυτήν την προσπάθεια.»

 

Διαβάστε ακόμη

Πανελλαδικές: Ανοίγει η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική εγγραφή των επιτυχόντων

Αύξηση βάσεων στα περισσότερα τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Αποτελέσματα Πανελλαδικών 2023: Σε ποιες σχολές πέρασαν οι Ροδίτες και οι Ροδίτισσες

Πανελλαδικές: Ανακοινώνονται σήμερα οι βάσεις εισαγωγής

Πανελλαδικές: Αύριο στη μια οι ανακοινώσεις για τις βαθμολογίες

Πανελλαδικές 2023: Πότε ανακοινώνονται οι βαθμολογίες

Από 15 έως 23 Ιουνίου η εγγραφή για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών

Με χαμόγελα βγήκαν από τα εξεταστικά κέντρα οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων