Υποψήφια με την παράταξη του Νίκου Γερονικόλα η Παρασκευή Κρητικού, και με πρόταση σύνδεσης αθλητισμού-τοπικής κουζίνας

Υποψήφια με την παράταξη του Νίκου Γερονικόλα η Παρασκευή Κρητικού, και με πρόταση σύνδεσης αθλητισμού-τοπικής κουζίνας

Υποψήφια με την παράταξη του Νίκου Γερονικόλα η Παρασκευή Κρητικού, και με πρόταση σύνδεσης αθλητισμού-τοπικής κουζίνας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3175 ΦΟΡΕΣ

Η υποψηφιότητα της Παρασκευής Κρητικού με την παράταξη "Αρχή Οργάνωσης" του Ν. Γερονικόλα ανακοινώθηκε πριν από λίγο με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η Παρασκευή Κρητικού υπηρετεί τον τουριστικό κλάδο τα τελευταία 15 χρόνια, είναι νέα, γεμάτη όρεξη για δουλειά και με πάθος για το ποδόσφαιρο και τη μαγειρική. Παρακολουθεί από κοντά τους αγώνες για το τοπικό πρωτάθλημα και έχει συγκεκριμένη άποψη για την κάθε ομάδα της Ρόδου.

Μας μιλά διαρκώς για την ανάγκη να έρθουν όλο και πιο πολλά πρόσωπα, άντρες και γυναίκες, κοντά στο ποδόσφαιρο, αλλά και στον αθλητισμό γενικότερα.

«Αθλητισμός και διατροφή συνδέονται άμεσα μεταξύ τους» λέει η ίδια και πιστεύει ότι «μέχρι σήμερα δεν έχουμε αναζητήσει μια πιο ουσιαστική σύνδεση της τοπικής κουζίνας της Ρόδου με τις διατροφικές ανάγκες των αθλητών.»

Η δική της ματιά, μας δίνει μια εντελώς φρέσκια και καινούρια άποψη για τη λειτουργία και το ρόλο του αθλητισμού στο νησί μας. Η ίδια δήλωσε έτοιμη να δουλέψει με τους επαγγελματίες και τους ερασιτέχνες του αθλητισμού της Ρόδου, ώστε να αποτυπωθούν όλες οι ελλείψεις σε εξοπλισμό και υποδομές.

«Δεν αρκεί να έχουμε μόνο γήπεδα, χρειαζόμαστε όργανα γυμναστικής, εξοπλισμό για τα αγωνίσματα του στίβου, ουσιαστική στήριξη των ακαδημιών, συνεργασίες με διατροφολόγους, ψυχολόγους, προπονητές, γυμναστές, έτσι ώστε σε κάθε χωριό, τα παιδιά και οι μεγάλοι να έχουν στη διάθεσή τους όλα όσα χρειάζονται για μια ερασιτεχνική ή επαγγελματική πορεία στον Αθλητισμό» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Νικόλαος Γερονικόλας.

Η Παρασκευή Κρητικού κατάγεται από τα Μαριτσά και θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Αρχή Οργάνωσης» και επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο Ρόδου τον Νικόλαο Γερονικόλα.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας