Ιδιοκτήτες Ταξί Ρόδου: «Η Ρόδος μας Μυκονοποιείται... οι πειρατές αποβιβάζονται»

Ιδιοκτήτες Ταξί Ρόδου: «Η Ρόδος μας Μυκονοποιείται... οι πειρατές αποβιβάζονται»

Ιδιοκτήτες Ταξί Ρόδου: «Η Ρόδος μας Μυκονοποιείται... οι πειρατές αποβιβάζονται»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 11909 ΦΟΡΕΣ

Ανακοίνωση αναφορικά με το ενδεχόμενο να έρθει στη Ρόδο η εταιρεία Uber, εξέδωσαν χθες τα μέλη του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου.

Στην επιστολή – ανακοίνωσή τους, αναφέρουν συγκεκριμένα:
«Προς μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε το νέο δελτίο τύπου της Uber για επαναφορά των υπηρεσιών μεταφοράς με E.Ι.Χ. με οδηγό στο νησί μας.

Μας προκαλεί μεγάλη ανησυχία το γεγονός ότι παρότι έχουμε τονίσει ότι η πλατφόρμα λειτουργεί παράνομα στο νησί μας και υποκλέπτει μεταφορικό έργο το οποίο μπορεί να εκτελέσει μόνο το ταξί, η διοίκηση της Uber αδιαφορεί και συνεχίζει να προωθεί τις παράνομες υπηρεσίες της.

Παρά τις διευκρινίσεις που δόθηκαν από το υπουργείο ότι η μεταφορά με E.Ι.Χ. από ένα σημείο προς ένα άλλο σημείο απαγορεύεται ρητά η Uber επαναφέρει τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Επίσης έχει απαγορευθεί η προσέγγιση πελατών ενώ τα οχήματα βρίσκονται σε κίνηση ή σταθμευμένα οπουδήποτε.

Όσοι έχουν χρησιμοποιήσει την εφαρμογή γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι η υπηρεσία απευθύνεται σε πελάτες που θέλουν να μεταβούν από το Α σημείο στο Β με το κοντινότερο όχημα της Uber.

Η Uber παραβιάζει τη νομοθεσία, παραπλανεί την αστυνομία και τις υπόλοιπες ρυθμιστικές αρχές και εκμεταλλεύεται τη βία εναντίον των οδηγών της ώστε να παραπλανήσει την κοινή γνώμη.

Τα ίδια τα στελέχη της εταιρείας έχουν δηλώσει ότι έχουν προβλήματα διότι πολλές φορές δρα εντελώς εκτός νόμου. Τα Uber Files αποτελούν απόδειξη για τις παράνομες πρακτικές της εταιρείας.

Η αγανάκτησή μας δε φαίνεται να συγκινεί τις αρχές ώστε να σταματήσει το παράνομο έργο της συγκεκριμένης εταιρείας. Η δικαστική οδός αποτελεί μονόδρομο για εμάς ώστε να μπει ένα τέλος στην παρανομία.

Υ.Γ. 1: Σταματήστε να επικαλείστε αναβάθμιση των τουριστικών υπηρεσιών σε νέους προορισμούς. Πείτε την αλήθεια στον κόσμο. Στη Μύκονο δραστηριοποιείστε εδώ και χρόνια. Ζόρισε η κατάσταση στη Μύκονο και αποφασίσατε να «Μυκονοποιήσετε» το νησί μας.

Υ.Γ. 2: Πειρατές και Καρχαρίες αναζητάτε νέα θύματα στο νησί μας. Σας υπενθυμίζουμε – προειδοποιούμε ότι είμαστε συνηθισμένοι σε αγώνες επιβίωσης.
Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου».

Διαβάστε ακόμη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη