Στο νησί της Λέρου ο διάσημος Τούρκος μουσικοσυνθέτης Zulfu Livaneli’s με τον δήμαρχο Μπόντρουμ

Στο νησί της Λέρου ο διάσημος Τούρκος μουσικοσυνθέτης Zulfu Livaneli’s με τον δήμαρχο Μπόντρουμ

Στο νησί της Λέρου ο διάσημος Τούρκος μουσικοσυνθέτης Zulfu Livaneli’s με τον δήμαρχο Μπόντρουμ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1332 ΦΟΡΕΣ

Το νησί της Λέρου επισκέφθηκε ο δήμαρχος Μπόντρουμ κ. Ahmet Aras συνοδευόμενος από τον διάσημο μουσικοσυνθέτη, φίλο της χώρας μας κ. Zulfu Livaneli’s ως προσκεκλημένοι του δημάρχου Λέρου με την ευκαιρία της εκδήλωσης «Συνάντηση Ειρήνης».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον δήμο Λέρου, το Κέντρο Πολιτισμού Έρευνας και Ανάπτυξης «‘Αρτεμις» και το δίκτυο Defne στον χώρο του συλλόγου στον Πλάτανο.

Ο κ. Κόλιας, κατά τον χαιρετισμό του ευχαρίστησε και συνεχάρη τον δήμαρχο κ. Aras για την άψογη συνεργασία και τις ειλικρινείς σχέσεις φιλίας που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ των δύο δήμων, καλωσόρισε τον κ. Livaneli τονίζοντας ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η παρουσία του, ενός καλλιτέχνη παγκοσμίου φήμης, αγωνιστή της δημοκρατίας και εμπράκτως φιλέλληνα.

Τέλος, ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Συλλόγου «Άρτεμις» κ. Αντώνιο Νταλλαρή για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης και τη συμμετοχή των χορευτικών συλλόγων. Επίσης, ευχαρίστησε την εκπρόσωπο του δικτύου κα Nilufer Tarikahya και τον κ. Σαμί Παϊζάνογλου, εκπρόσωπο του δήμου Λέρου για τις αδελφοποιήσεις και τις σχέσεις φιλίας στα απέναντι παραλία.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας