Ψηφοφορία για την καθολική απαγόρευση του κυνηγιού στη Ρόδο μέσω ιστοσελίδας ψηφισμάτων πολιτών

Ψηφοφορία για την καθολική απαγόρευση του κυνηγιού στη Ρόδο μέσω ιστοσελίδας ψηφισμάτων πολιτών

Ψηφοφορία για την καθολική απαγόρευση του κυνηγιού στη Ρόδο μέσω ιστοσελίδας ψηφισμάτων πολιτών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2493 ΦΟΡΕΣ

Ψηφοφορία με τον τίτλο «ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ -BAN ON HUNTING DUE TO FIRES IN RHODES» πραγματοποιείται μέσω του διαδικτυακού τόπου “avaaz.org-Ψηφίσματα πολιτών” και μάλιστα μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 700 υπογραφές.

Το σχετικό κείμενο που καλούνται να υπογράψουν οι ενδιαφερόμενοι και αποτυπώνεται και στην αγγλική γλώσσα αναφέρει τα εξής: «Μετά την καταστροφή που έπληξε το νησί, που είχε ως συνέπεια ανυπολόγιστη ζημιά στα δάση και στα ζώα, θεωρούμε αδιανόητο να μην απαγορευτεί ολοσχερώς το κυνήγι τουλάχιστον για τη φετινή χρονιά, ώστε να δοθεί η ευκαιρία στη φύση να ανακάμψει.

Είναι απαράδεκτο να επιτραπεί το κυνήγι σε περιοχές της Ρόδου, τη στιγμή που οι καμένες εκτάσεις υπολογίζεται ότι είναι πάνω από 200.000 στρέμματα και όσα ζώα δεν πρόλαβαν να κάψουν οι φωτιές βρήκαν καταφύγιο στα εναπομείναντα δάση του νησιού.

BAN ON HUNTING DUE TO FIRES IN RHODES
According to local media and organizations, a request against a possible ban on hunting in the area of Rhodes has been made, even though the local Forest Service has a different point of view.

Thousands of animals were hit by fire and thousands of forest hectares were destroyed, it is unconceivable that there is not a total ban on hunting this year. This decision will allow the nature’s rebirth».

Τα «Ψηφίσματα Πολιτών» είναι ένας νέος ιστότοπος που δίνει τη δυνατότητα σε πολίτες απ' όλο τον κόσμο να ξεκινούν και να κερδίζουν εκστρατείες πάνω σε φλέγοντα, τοπικά, εθνικά ή και παγκόσμια ζητήματα.

Τα «Ψηφίσματα Πολιτών» είναι μέρος του Avaaz, του μεγαλύτερου διαδικτυακού κινήματος που υπήρξε ποτέ παγκοσμίως. Το κίνημα του Avaaz, με γνώμονα την κοινή βούληση, δίνει δύναμη στις φωνές των πολιτών για να μπορούν να επηρεάσουν πολιτικές αποφάσεις.

Κάθε εβδομάδα, εκατομμύρια πολίτες από κάθε γωνιά της γης και κάθε κοινωνικό φάσμα, λαμβάνουν δράση μέσω του Avaaz πάνω σε φλέγοντα ζητήματα όπως διαφθορά, φτώχεια, ανθρώπινα δικαιώματα και κλιματική αλλαγή.

Ψηφοφορία: https://secure.avaaz.org/community_petitions/el/sullogos_philozoikes_rodou_katholike_apagoreuse_kunegiou_ste_rodo_1/

Διαβάστε ακόμη

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών

Γ. Γεραπετρίτης για θαλάσσια πάρκα: «Θα γίνουν, δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουμε»

Der Westen: Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch

Προεκλογικό σποτ Νέας Δημοκρατίας: Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα βήμα μπροστά

Από καναπέδες μέχρι πολυθρόνες μάζεψε από πάρκο της Ρόδου η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου

Στις 24 Μαΐου η συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια

Ο Νικ. Ζαβόλας διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της «Κολοσσός 2047»