6 μέρες από την εξαφάνιση του 88χρονου συμπολίτη μας - Οι προσπάθειες εντοπισμού του συνεχίζονται

6 μέρες από την εξαφάνιση του 88χρονου συμπολίτη μας - Οι προσπάθειες εντοπισμού του συνεχίζονται

6 μέρες από την εξαφάνιση του 88χρονου συμπολίτη μας - Οι προσπάθειες εντοπισμού του συνεχίζονται

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4308 ΦΟΡΕΣ

Έξι μέρες έχουν περάσει από την εξαφάνιση του 88χρονου συμπολίτη μας Ιωάννη Παπαθεοδωράκη από την Κρητηνία, που δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν έχει εντοπιστεί. Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο γιος του 88χρονου κ. Μανώλης Παπαθεοδωράκης, θέλησε να ευχαριστήσει όσους έχουν συντρέξει με τον οποιδήποτε τρόπο τις προσπάθειες που γίνονται για να βρεθεί ο πατέρας του, ενώ επισήμανε πως δεν έχουν σταματήσει, παρά το γεγονός ότι συμμετέχουν λιγότεροι συμπολίτες μας όσο περνάει ο καιρός.

Ειδικότερα, ο κ. Παπαθεοδωράκης αναφέρει τα εξής: 

Σε λίγο συμπληρώνονται 6 εικοσιτετράωρα από την εξαφάνιση του πατέρα μας. Μέχρι τώρα κανένα αποτέλεσμα, πάρα τις προσπάθειες. Παρά τη μεγάλη συμμετοχή στην αρχή των εθελοντικών ομάδων και του κόσμου, όσο περνάει ο καιρός μένουμε λιγότεροι.

Η επίσημη πολιτεία, όποτε δεν είναι απούσα, εχει παρουσία μάλλον διακοσμητική (με εξαίρεση κάποια προσωπα).Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συμμετείχαν και συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια. Τις εθελοντικές ομάδες, τους κατοίκους του χωριού, φίλους και μη που έτρεξαν να βοηθήσουν όπως μπορούσε ο καθένας. Επίσης να ευχαριστήσω όσους μας νοιάζονται και ανησυχούν μαζί μας για την εξέλιξη και το αίσιο τέλος αυτής της περιπέτειας.

Υπενθυμίζουμε πως ο 88χρονος, όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση του Silver Alert, είναι αδύνατος, έχει 1,60 μ. ύψος και πράσινα μάτια. Πάσχει από άνοια και την ημέρα που φορούσε ριγέ πουκάμισο σε χρώματα μπλε και λευκό, μαύρο τζιν παντελόνι και σαγιονάρες.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο