Σήμερα η κλήρωση του Super Cup στο μπάσκετ που θα φιλοξενηθεί στη Ρόδο

Σήμερα η κλήρωση του Super Cup στο μπάσκετ που θα φιλοξενηθεί στη Ρόδο

Σήμερα η κλήρωση του Super Cup στο μπάσκετ που θα φιλοξενηθεί στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 7287 ΦΟΡΕΣ

Στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου θα γίνει στη Ρόδο το Super Cup του μπάσκετ από τον ΕΣΑΚΕ με τη συμμετοχή των ομάδων της πρώτης τετράδας στην Basket League την περασμένη περίοδο.

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκό, Περιστέρι και ΠΑΟΚ θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν 2023-2024 στο κλειστό της Καλλιθέας, όπου αναμένεται και πάλι αρκετός κόσμος να βρίσκεται στις εξέδρες.

Χθες ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε ότι η κλήρωση της διοργάνωσης θα γίνει σήμερα 15.30 στα γραφεία του και θα μεταδοθεί διαδικτυακά.

Η ανακοίνωση:
«Ένα μήνα πριν το πρώτο τζάμπολ της νέας σεζόν και η αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση της αγωνιστικής περιόδου για το επαγγελματικό μπάσκετ αρχίζει με τη διεξαγωγή της κλήρωσης του Super Cup 2023 by aegean islands.

Έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια η σεζόν για το επαγγελματικό μπάσκετ να αρχίζει με τον θεσμό, στον οποίο μετέχουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες της Basket League της προηγούμενης χρονιάς.

Οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Περιστέρι bwin και ΠΑΟΚ mateco θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της αγωνιστικής χρονιάς 2023-24 στο «σμαραγδένιο νησί», στην Ρόδο και στο κλειστό γυμναστήριο Καλλιθέας – που φιλοξένησαν με επιτυχία την περυσινή διοργάνωση - την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, μια εβδομάδα πριν την έναρξη της Basket League της καινούργιας περιόδου.

Η κλήρωση των ζευγαριών των δύο ημιτελικών αγώνων του Super Cup 2023 by aegean islands θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη (31/8) με ώρα έναρξης τις 15:30 στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ παρουσία όσων εκπροσώπων ομάδων το επιθυμούν, ενώ οι υπόλοιποι εκπρόσωποι των ΚΑΕ θα την παρακολουθήσουν διαδικτυακά. Θα υπάρχει άμεση ενημέρωση για τις κληρώσεις από την ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ www.esake.gr».

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα του «2ου Δάφνινου Αγώνα» στο φράγμα της Απολακκιάς

PLAY OUT - SUPER LEAGUE 2: Με δύο απουσίες ο Διαγόρας

Στο “Ιnternational Jumping Meeting” συμμετέχει η Νικόλ Κυριακοπούλου

Τον Ιούνιο τα μπαράζ ανόδου του Διαγόρα στην Α2 μπάσκετ Γυναικών

Κόντρα στην… ιστορία σήμερα ο Κολοσσός H Hotels Collection στο Περιστέρι

Μόνος στόχος η νίκη για τον Φοίβο

Σε υψηλότερο επίπεδο φέτος το “MT200 Rhodes ITF Seniors 2024” στις εγκαταστάσεις του ΡΟΑ

Τρόπαιο με το… μαγικό πόδι του Κιοσέογλου