Στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ η κλήρωση της Basket League ως ένδειξη πένθους για τα θύματα της θεομηνίας

Στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ η κλήρωση της Basket League  ως ένδειξη πένθους για τα θύματα της θεομηνίας

Στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ η κλήρωση της Basket League ως ένδειξη πένθους για τα θύματα της θεομηνίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1704 ΦΟΡΕΣ

Οι εικόνες… βιβλικής καταστροφής από τη θεομηνία στη Θεσσαλία και τις Βόρειες Σποράδες έχουν, πραγματικά, συγκλονίσει όλους στη χώρα μας και σίγουρα επηρεάζουν, όσο κι αν ακούγεται τετριμμένο πια, την καθημερινότητά μας.

Για τον λόγο αυτόν, ο ΕΣΑΚΕ ως ένδειξη συμπαράστασης στο πένθος για την απώλεια συνανθρώπων μας εκεί, αποφάσισε ν’ αναβάλλει την εκδήλωση για τη βράβευση των καλύτερων που ήταν να γίνει την ερχόμενη Τρίτη στο Ωδείο Αθηνών. Ωστόσο, η κλήρωση της Basket League θα πραγματοποιηθεί κανονικά, στα γραφεία του όμως, χωρίς… τυμπανοκρουσίες.

Η ανακοίνωση:
«Εκφράζουμε την οδύνη μας για την απώλεια των συνανθρώπων μας και την βιβλική καταστροφή περιοχών της Θεσσαλίας και νησιών των Βορείων Σποράδων λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

Εκφράζουμε, επίσης, τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των θυμάτων και τη συμπαράσταση μας σε όσες και όσους είδαν την περιουσία τους να καταστρέφεται.
Προσευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει τα θύματα και να δώσει κουράγιο και δύναμη στους πληγέντες σε αυτές τις δύσκολες περιστάσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε ότι σε ένδειξη σεβασμού στο πένθος των συνανθρώπων μας και των κρίσιμων στιγμών για μεγάλο μέρος της χώρας μας οφείλει να ματαιώσει τη διεξαγωγή της πανηγυρικής εκδήλωσης για τη Βράβευση των Κορυφαίων της Basket League 2022-23, την Κλήρωση και την Παρουσίαση του νέου Πρωταθλήματος, που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Αθηνών.

Η Κλήρωση της Basket League της νέας σεζόν θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ παρουσία, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά, των εκπροσώπων των ΚΑΕ και με ταυτόχρονη ενημέρωση του φίλαθλου κοινού και των Μ.Μ.Ε. από το www.esake.gr».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”