Στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες οι Ντάλλας/ Χατζηνικολάου

Στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες οι Ντάλλας/ Χατζηνικολάου

Στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες οι Ντάλλας/ Χατζηνικολάου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 375 ΦΟΡΕΣ

Με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης για να συμμετάσχουν στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες αναχώρησαν χθες από την Αθήνα οι Εθνικές ομάδες beach volley.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας Σταύρος Ντάλλας, Δημήτρης Χατζηνικολάου μαζί με τους δευτεραθλητές Ιάσονα Κανέλλο και Γιώργο Τερζόγλου θα εκπροσωπήσουν τους Άνδρες, ενώ στις Γυναίκες θα αγωνιστούν οι πρωταθλήτριες Ελλάδας Διονυσία Μάτιου, Λίζα Τριανταφυλλίδη, καθώς και οι νεαρές Θεσσαλονικιές, η 13χρονη Ελένη Αλεξόγλου και η 15χρονη Μυρτώ Πασχαλάκη.

Επικεφαλής της αποστολής είναι οι ομοσπονδιακοί προπονητές Κωνσταντίνος Ποθητάκης και Στάθης Χανδρινός.

Οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες 2023 ξεκίνησαν χθες, Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center στο Ηράκλειο Κρήτης και θα ολοκληρωθούν το ερχόμενο Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου.

Στο Ηράκλειο Κρήτης θα βρεθούν αρκετές ομάδες Ανδρών-Γυναικών που συμμετέχουν ενεργά στο Beach Pro Tour της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες είναι καλή ευκαιρία για τα Ελληνικά δίδυμα να δώσουν αγώνες υψηλού επιπέδου.

Στο beach volley συμμετέχουν και στα δύο φύλα οι εξής χώρες: Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιταλία, Σερβία, Mονακό, Κύπρος, Κόσοβο, Μαρόκο, Κροατία, Αλγερία, Ανδόρα, Αίγυπτος, Τυνησία, Ισπανία, Σλοβενία και το Λίβανο.

Ντάλλας, Χατζηνικολάου και Ιάσονας Κανέλλος, Γιώργος Τερζόγλου βρίσκονται στο κυρίως ταμπλό, όπως επίσης και οι Μάτιου, Τριανταφυλλίδη και οι αγώνες τους θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 14/9. Αλεξόγλου και Πασχαλάκη που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά σε διεθνές τουρνουά κατηγορίας Γυναικών θα ξεκινήσουν από τα προκριματικά την Τετάρτη 13/9 και θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στο κυρίως ταμπλό.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.