Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τον βιασμό της 16χρονης

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τον βιασμό της 16χρονης

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τον βιασμό της 16χρονης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 11720 ΦΟΡΕΣ

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος 18χρονου για το βιασμό 16χρονης στη Ρόδο μετά από καταγγελία που έγινε στην αστυνομία.

Ο συλληφθείς που θα ενηλικιωθεί σε δύο μήνες, αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται και ισχυρίζεται ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της 16χρονης κοπέλας, ωστόσο κρατείται προκειμένου να απολογηθεί στο τέλος της εβδομάδας.

Πιο αναλυτικά, η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης προχθές (Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2023) όταν εμφανίστηκε στην yποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου η 16χρονη και προέβη σε καταγγελία σε βάρος του 18χρονου.

Μεταξύ άλλων στην κατάθεση της η ανήλικη είπε στους αστυνομικούς ότι γνωρίστηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2023 με τον 18χρονο και την επόμενη ημέρα (Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023) βγήκαν μαζί και μετέβησαν στην παραλία Ζέφυρος στην πόλη της Ρόδου.

Εκεί ο 18χρονος κατηγορείται ότι εξανάγκασε σε συνουσία την 16χρονη κοπέλα. Η καταγγελία είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό προχθές το μεσημέρι και τη σύλληψη του 18χρονου, ο οποίος συνοδευόμενος από το συνήγορο του κ. Αχιλλέα Δασκαλάκη προσήχθη ενώπιον του αρμόδιου eισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου όπου και του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό και παραπέμφθηκε στην ανάκριση. Ο 18χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου και μέχρι τότε η κράτηση του συνεχίζεται.

Διαβάστε ακόμη

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες