Alltours: Διευρυμένη προσφορά διακοπών στην Ελλάδα το 2024, με έμφαση στα all inclusive για οικογένειες

Alltours: Διευρυμένη προσφορά διακοπών στην Ελλάδα  το 2024, με έμφαση στα all inclusive για οικογένειες

Alltours: Διευρυμένη προσφορά διακοπών στην Ελλάδα το 2024, με έμφαση στα all inclusive για οικογένειες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1266 ΦΟΡΕΣ

Διευρυμένη προσφορά προγραμμάτων διακοπών στην Ελλάδα προσφέρει για το 2024 ο τουρ οπερέιτορ Alltours. Το χαρτοφυλάκιο των ξενοδοχείων έχει επεκταθεί ανάλογα λόγω της αυξανόμενης ζήτησης για προσφορές all-inclusive για οικογένειες.

Συγκεκριμένα, προστέθηκε στην προσφορά του το προσφάτως ανακαινισμένο Irene Palace στη Ρόδο ενώ και στην Κρήτη η προσφορά διευρύνθηκε με δύο ξενοδοχεία Aquila τα οποία βρίσκονται για πρώτη φορά στους καταλόγους του Alltours.

Η εταιρεία λανσάρει για το 2024 ειδικά προϊόντα με οικογενειακά προνόμια για όλους τους προορισμούς. Για παράδειγμα, συμπεριλαμβάνονται παιδιά έως δύο ετών και παιδιά έως 14 ετών, τα έχουν δωρεάν διαμονή σε πολλά ξενοδοχεία.

«Όταν επιλέγουμε ξενοδοχεία, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στα ευρύχωρα οικογενειακά δωμάτια καθώς και στις προσφορές με παιδική φροντίδα και ψυχαγωγικές δραστηριότητες κατάλληλες για την ηλικία», επισημαίνει ο ιδιοκτήτης του τουρ οπερέιτορ, Willi Verhuven.

Το καλοκαίρι του 2024 θα είναι διαθέσιμα πάνω από 3.500 ξενοδοχεία, στα οποία περιλαμβάνονται πολυτελείς μονάδες, ξενοδοχεία για οικογενειακές διακοπές και ενήλικες, θέρετρα ευεξίας, εξοχικές κατοικίες και διαμερίσματα. Από αυτά, πάνω από τα 100 αποτελούν νέες προσθήκες, με έμφαση στις ελκυστικές προσφορές για οικογένειες.

Για μεμονωμένους παραθεριστές που ταξιδεύουν μόνοι τους, η καλοκαιρινή προσφορά σε έντεκα χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, της Κροατίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας, έχει επεκταθεί και πλέον περιλαμβάνει εξοχικές κατοικίες, πάρκα αναψυχής και τροχόσπιτα.

Πηγή: Tornos News

Διαβάστε ακόμη

Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με στελέχη της EasyJet

Ευρωπαϊκός τουρισμός: Αύξηση ταξιδιωτικών δαπανών 14,3%

O Όμιλος Mitsis προσθέτει νέο προορισμό στο χαρτοφυλάκιό του με την εξαγορά 4* ξενοδοχειακού θερέτρου

Λοκομοτίβα της ελληνικής οικονομίας ο Τουρισμός

Tour operators: Ακόμη πιο ψηλά φέτος η Ελλάδα

Αύξηση 5% σημειώθηκε τον Απρίλιο στις αφίξεις τουριστών με τσάρτερ

Jobmatch: Το νέο «εργαλείο» για εργαζόμενους και επιχειρήσεις στον τουρισμό

Η Ελλάδα αποκτά μια σταθερή βάση τουριστικών ροών στα επίπεδα των 30 εκατομμυρίων αφίξεων