Αναπτυξιακή σύμπραξη Ροδήλιου και Ποδηλατικού Ομίλου Κω

Αναπτυξιακή σύμπραξη Ροδήλιου και Ποδηλατικού Ομίλου Κω

Αναπτυξιακή σύμπραξη Ροδήλιου και Ποδηλατικού Ομίλου Κω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 739 ΦΟΡΕΣ

Με μόνο σκοπό την ανάπτυξη της ποδηλασίας, ξεκινά μία σύμπραξη ανάμεσα στον Ροδήλιο, το υψηλότερα βαθμολογημένο σωματείο στο Νότιο Αιγαίο κι ένα από τα κορυφαία πανελληνίως και τον Ποδηλατικό Όμιλο Κω.

Αυτό έγινε γνωστό χθες με επίσημη ανακοίνωση από τον Ροδήλιο και αφορά σε πρώτη φάση την παραχώρηση κάποιων ταλαντούχων αθλητών-αθλητριών του σωματείο της Κω για την περαιτέρω εξέλιξή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Μία νέα αγαστή συνεργασία προς όφελος των αθλητών/τριών γεννιέται, μεταξύ των σωματείων Ποδηλατικός Όμιλος Κω - Kos Cycling Club και Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου «Ροδήλιος - Rodilios Cycling Club».

Η προσεγμένη προσέγγιση στο σκέλος της πιο επιστημονικής παρακολούθησης των αθλητών, οδήγησε στη συμφωνία παραχώρησης νεαρών ταλαντούχων αθλητών και αθλητριών του σωματείου της Κω, (Καρνέζος Ανδρέας, Μορέττο Σοφία και Ντρίτση Χριστίνα), προς την κορυφαία ομάδα της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η εν λόγω συνεργασία κινείται στην εδώ και πολλά χρόνια διεθνή πρακτική των προηγμένων ποδηλατικά χωρών της Ευρώπης, εξυπηρετώντας ακριβώς τους παραπάνω λόγους.

Ως Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου «Ροδήλιος», είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με αυτή την εξέλιξη, που οδηγεί γενικότερα στην ισχυροποίηση της ελληνικής ποδηλασίας».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων