Επαφές της ΕΟΠ με τους αρμόδιους φορείς για την αξιοποίηση του ποδηλατοδρομίου Ρόδου

Επαφές της ΕΟΠ με τους αρμόδιους φορείς  για την αξιοποίηση του ποδηλατοδρομίου Ρόδου

Επαφές της ΕΟΠ με τους αρμόδιους φορείς για την αξιοποίηση του ποδηλατοδρομίου Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 826 ΦΟΡΕΣ

Καλά είναι τα νέα, τουλάχιστον γι’ αρχή, από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, σε ό,τι αφορά την εγκατάσταση του ποδηλατοδρομίου στο στάδιο «Διαγόρας».

Αφού συζητήθηκε το συγκεκριμένο θέμα στη συνεδρίαση του Δ.Σ., αποφασίστηκε να σταλεί επισήμως επιστολή προς τους φορείς, δηλαδή περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, δήμο Ρόδου κι Εφορεία Νεοτέρων Μνημείων, ώστε να επιληφθούν και να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες.

Έτσι, το στάδιο θα πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές και θα είναι κατάλληλο προκειμένου, σε πρώτη φάση, να φιλοξενεί προπονήσεις στο πλαίσιο της προετοιμασίας αθλητών-αθλητριών Εθνικών ομάδων.

Από ‘κει και πέρα, θα είναι απολύτως ασφαλές για τη διεξαγωγή διασυλλογικών αγώνων σε τοπικό επίπεδο, αλλά και σε ό,τι έχει να κάνει με τις προπονήσεις των ακαδημιών σωματείων της Ρόδου.

Ο Γιάννης Παπασταματάκης, μέλος του Δ.Σ. στην Ομοσπονδία, πρόεδρος της ΤΕ ΕΟΠ Δωδεκανήσου και του Ροδήλιου, ξεκίνησε την προσπάθεια αυτήν πριν κάποιες μέρες με αφορμή το γεγονός ότι το κλειστό ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ έκλεισε λόγω του όλου θέματος που προέκυψε με το στέγαστρο Καλατράβα.

Αυτό έχει ως συνέπεια οι αθλητές και οι αθλήτριες επιπέδου να προπονούνται στη Βουλγαρία, ενώ δεν είναι διόλου απίθανο να δούμε και φιλοξενία κάποιου Πανελληνίου Πρωταθλήματος εκεί!

Βεβαίως, το να συζητάμε για διοργάνωση πανελλήνιου αγώνα στη Ρόδο είναι κάτι πρώιμο, όμως εφόσον γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στην εγκατάσταση τίποτε δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί…

Να υπενθυμίσουμε πως προσφάτως ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο στάδιο «Διαγόρας» από τον δήμο Ρόδου που αφορούσαν το «λίφτινγκ» εκεί, όμως θα πρέπει οι νέες παρεμβάσεις να έχουν να κάνουν καθαρά το ποδηλατικό σκέλος, καθ’ υπόδειξη ειδικών από την ΕΟΠ.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”